Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Menka888 wrote:Apropo h&m to wyhaczylam super parke w kolorze khaki, cena z metki 139 zł na wszystkich kutrkach a na jednej przyklejone 119 zł i to akurat rozm corki, obejrzałam ja dokładnie nie miała żadnej skazy. Do tego metka z - 50%, a przy kasie dodatkowe - 20% z okazji black week wiec parka wyszła mnie 48 zł!!!
I to się nazywa promocja ja niestety nienawidzę tłumów w sklepach, więc odpuszczam takie akcje, widziałam na zdjęciach że w naszych galeriach w Katowicach była masakra27 lat
9cs -
Lami wrote:Iza, myślę że jutro będzie ciemniejszy jeszcze. Być może w poniedziałek dowiesz się, że pęcherzyka już nie ma, bo pękł.
Dzięki Lami, też myślę że jutro się rozstrzygnie, ostatnio miałam naprawdę grubą i ciemną krechę, więc myślę że jeszcze ściemnieje, i tak z mężem próbujemy, ale myślałam że na wizycie będę jeszcze przed owulacją żeby zobaczyć jak zareagowałam na clo, żeby się nie okazało że niewiadomo ile pęcherzyków tam jest27 lat
9cs -
Aga to u mnie tak rano było drugi dzień,w dzień nie ma az tak.
Ania czyli objawow nie szukamy
Menka no to poszalałaś tzn.ja tez tam wiecej bo zamawiałam ale nie aź tak
Iza no to niezła różnica :o
To ja Wam powiem jaka wczoraj w smyku byla promo..kojarzycie taki lezaczek,siedzonko chicco 4w1 dla bobasow? Wczoraj bylo z 900 zl.na 124Izaw, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Coś się dzieje, chyba piersi zaczynają mnie boleć... Standardowy scenariusz, okres bedzie pewnie w „drugim terminie”, czyli raczej znowu pekly dwa pecherzyki... Licze, ze dowiem sie czegos w poniedzialek u ginki, bedzie co ma byc. W grudniu chce uwolnic glowe od staran...
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny