Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:No mi o owulacyjny chodzi ;p
Caly dzień czuje sie jak na @,jakbym miala i mi ciekło-wkurzajace to.
no wiem wiem ze o ovulaka:) moze tyle sluzu? ja tez mam takie odczucia przed okresem, od ovu ciagle "mokro". wczoraj wieczorem tez sie poderwalam bo doslownie czulam ze cos leci... lecę jak oparzona do kibla a tam troszku sluzu:D -
Iga66 wrote:Dziewczyny jak to jest z okresem w cyklu bezowulacyjny? Czy trzeba wywoływać?
To różnie. U mnie bez wywoływania potrafił trwać ok 46 dni. Jak byłam mega zmęczona wyczekiwanien i miałam pewność że był bezowulacyjny, to od około 35 dnia brałam sobie dni luteinę podjęzykową i @ zazwyczaj przychodziła zaraz po odstawieniu
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Co do zelu to ja tez cala mala strzykawke aplikuje.. Tzn maz
Dzis znow czulam podbrzusze.. Jak moj organizm se robi jaja to ja juz nie wiem..
Najgorsze jest to ze mierzylam temp zawsze o 5 rano a w tym tyg bede musiala mierzyc o 3 w nocy bo maz tak wstaje do pracy. Czyli temp bedzie bardzo bardzo niewiarygodnaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 20:15
-
Monia ja też,ale u mnie to nie znak.
Speaky to u mnie podobnie. Jak mnie złapie mocny skurcz w jednym jajniku to wtedy bym wiedziała bo tak z Polą miałam a tak to d.upa.
Ale znowu ryczałam, obejrzałam masterchefa z poprzedniego tygodnia jak Ania ciążę ogłosiła.. -
przedszkolanka:) wrote:Monia ja też,ale u mnie to nie znak.
Speaky to u mnie podobnie. Jak mnie złapie mocny skurcz w jednym jajniku to wtedy bym wiedziała bo tak z Polą miałam a tak to d.upa.
Ale znowu ryczałam, obejrzałam masterchefa z poprzedniego tygodnia jak Ania ciążę ogłosiła..
A no widzialam tez ten moment...
U mnie kolezanka w pracy ciaza. I znajoma, mojej corci kolezanki z przedszkola mama. Takze juz 10 ciaz dookola w tym miesiacu.
I jak zwykle tylko nie ja. Dolujace. -
przedszkolanka:) wrote:Monia ja też,ale u mnie to nie znak.
Ale znowu ryczałam, obejrzałam masterchefa z poprzedniego tygodnia jak Ania ciążę ogłosiła..
Nie moge sie nie ustosunkowac. Tez na tym ryczalam haha Mozna by bylo stwierdzic, ze to ciazowe placze, ale niestety... chyba po prostu miekkie serca -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, w tym tygodniu mój M. idzie na pierwsze badanie nasienia. Wiecie moze czy zrobić zwykłe badanie ręczne czy jakieś komputerowe jest lepsze?
Podobno wyniki ręcznego są tego samego dnia tego komputerowego po tygodniu .
Możecie poradzić, jakie Wasi emkowie robili ? ) -
fiorella82 wrote:Ja właśnie dostałam @. Ale widzę że Przedszkolanka przewidziała, bo już mam zaznaczone;-)
fiorella82, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Speaky właśnie najmłodsza o tym pisała. Coś w tym jest bo ja zawsze razem z @ mam rozciągliwy, po @ też i niestety po owu też
Natalia mój miał zwykłe
Fiorella przepraszam, ostatnio z taką pewnością o niej pisałaś,że musiałam zaznaczyć. Przewiduję na święta !speakyourmind93 lubi tę wiadomość