Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Bede z wami w listopadzie. Choc test w grudniu. U mnie na tescie 1 kreska. Czyli biochem kiedy dostane jakis okres. Od eczoraj wieczora brak objawow ciazowych.
Krwawienie pewnie lada dzień. -
Ja robiłam test wczoraj - biel. Dziś 30 dc - zawsze wtedy najpóźniej była @. Temperatura nie spada (ale mam dziwne gardło - niby nie boli ale drapie i lekka chrype wiec temp może być podwyższona tak mysle). Objawów na okres brak - to dziwne bo zawsze był przynajmniej ból brzucha kilka dni przed. A w tamtym cyklu to zupełnie była masakra - od owu ból brzucha, mdłości, zawroty głowy. Teraz nic.
Życzę szczęścia testując dziś i w najbliższych dniachStarania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
nick nieaktualnyPaulina, u mnie podobnie. Poprzednie cykle miliard objawów, ten cykl nic, od wczoraj tylko minimalnie piersi czuje, ale test smutnie pusty jak co miesiąc.
Ale nic, mam do zrobienia kluski i rolady, bo mam ochotę na krówkę, także ja zmykam, miłego dnia dziewczynyPaulina Nessa lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Paulina, u mnie podobnie. Poprzednie cykle miliard objawów, ten cykl nic, od wczoraj tylko minimalnie piersi czuje, ale test smutnie pusty jak co miesiąc.
Ale nic, mam do zrobienia kluski i rolady, bo mam ochotę na krówkę, także ja zmykam, miłego dnia dziewczyny
Kark ja chyba wpadnę do Ciebie na te pyszności! Omomomomom!kark, Paulina Nessa lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
XxMoniaXx wrote:Bede z wami w listopadzie. Choc test w grudniu. U mnie na tescie 1 kreska. Czyli biochem kiedy dostane jakis okres. Od eczoraj wieczora brak objawow ciazowych.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Przydreptałam tu za Wami, uzależnienia ciąg dalszy...
Przedszkolanko, Nona przykro mi. Trzeba jednak nadal walczyć, w końcu się uda! Meggs, czy Ty jeszcze czasem zaglądasz?
Za całą resztę też trzymam kciuki, wchodzę juz bardzo sporadycznie, żeby nie przegapić || Nony i Przedszkolanki ale już zawsze staraczkowe historie będą bliskie mojemu sercu, chociaż ja starania narazie zawiesiłam. Dlatego za każdą z Was trzymam kciuki, chociaż nie umiem Was wszystkich wymienić
Swoją drogą zauważyłam bardzo dziwną rzecz - przed staraniami libido podczas dni płodnych miałam w kosmos! Zaczęły się starania - libido gdzieś uciekło, przez te 3 miesiące nie czułam żadnej różnicy w ciągu cyklu, ale owu na bank była. Teraz pierwszy cykl niestaraniowy i bach! Myślę tylko o seksie od kilku dni. Owu na mój gust była wczoraj pod wieczór a dzisiaj rano pojechaliśmy po bandzie bez zabezpieczenia... Tak mi się chciało, że odkładam w nieskończoność moment założenia gumki, aż mnie mąż wyprzedził...
Gdyby coś z tego wyszło to byłby bardzo nieładny chichot losu...
Miłego dnia, my wybieramy się właśnie na spacerNona, przedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka kochana zaglądam tu co jakiś czas i podczytuje. Mniej sie udzielam bo tak jakos odpuściłam te całe starania. Nakręciłam się mega mega i każde niepowodzenie dawało mi mocno w kość. A teraz na spokojnie, bez mierzenia, bez testów, bez stresu. Wyjdzie to wyjdzie, nie to też to nie koniec świata. Nawet nie wiem kiedy będzie owu i nawet nie chcę wiedzieć miłego spacerku!!
Nona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka
Oj bym sie śmiala jakby z gumką byla wpadka
Meggs a ja zazdroszcze Wam tego lizu,ja chyba tak nie potrafie..
Nona tak,ja robię lh,fsh,estradiol i wit.D bo zapomnialam ,że mi gin po cb kazal. Prolaktyne mialam 5.6 to chyba nie powtarzam i na czczo -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ok na czczo, ja dziś 3dc I wciąż skąpe takie że tylko wkładka... Ech. Może małe endo było?
U mnie jutro 3dc- Ty skonczysz cykl a ja bede owu miala .. -
nick nieaktualny
-
Nona, Przedszkolanka trzymam kciuki za wyniki.
Ja mam dzisiaj coś kiepski humor. Może to ten dzień mnie tak przytłacza i ta pogoda za oknem. Jak ja niecierpie deszczu( w Holandii to norma).
Która z Was zacznie zielony piękny początek?przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko właśnie bez gumki nie zdążyłam po nią sięgnąć zanim mąż skończył. ..
Magnez z wit b6 wg mnie najlepiej kupować jako lek a nie suplement - lekami są na pewno magne b6 i magvit b6 (jest ciut tańszy) jedzcie tego dużo. I wit D! Koniecznie, zawsze. W Polsce to już jest odgórne polecenie, że jedynymi suplementami, które trzeba na mur beton brać są magnez i witD.
Przedszkolanko a nie możesz jakoś dostać się do innego lekarza i wymusić przepisanie CLO, żeby zacząć działać od razu?
Meggs fantastyczne podejscie, starania uczą pokory, oby ten spokój zaowocował różowym bobasem.
Gdzie ja Was za rok znajdę jak wrócę do starańMeggs lubi tę wiadomość
-
O to jutro kupię. Wit. D biore i jutro sprawdze poziom jej.
Teoretycznie moge jutro do niego podejsc,ale głupio mi ide 30.11 i na bank na grudzień biore clo a jak nie to pójde do mojej dr z czasów ciazy Poli.
Niezapominajka..mam nadzieje,ze nie tu ;p !