Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z wami u nas dziś piękna pogoda tak ciepło ze w ramonesce zapocilam się cała ale lepiej tak niż jakby dupka miała zmarznąć ! Ja niby wczoraj dostałam okres ale malutko było i doktorek kazał liczyć dziś 1dc no niech będzie od jutro stymulacja !
Ale wy się znacie na tych lekach to ja dzięki waszym rada jutro kupię tez magnez i witaminę d bo brałam tylko kwas foliowyNona, Anhydra lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaAnna ja tez @ dzisiaj. Ja w tym cyklu wlasnie nie zamierzam sobie odmawiac kawki ani cwiczen ani tego co lubie dzisiaj nawet frytki zjadlam a zaraz piwko wypije u mnie to juz dlugo trwa i na poczatku tez myslalam ze ogranocze kawe pokrzywe byly migdaly orzechy byl ananas a powiem Wam ze w 2 ciaze zaszlam bez wspomagaczy mialam.nawal pracy a bralam tylko folik nawet wit D nie bylo takze nie wiem czy to pomaga mi chyba rest mozgu dobrze robi ale to ciezkie
Nona lubi tę wiadomość
-
A ja znowu za alkoholem nie przepadam wolałam zapalić ,rzucałam stopniowa mąż mnie mobilizował aż wkoncu w dzień co miałam robiona drożność stwierdziłam od dziś koniec i tak 2 miesiące się trzymam
Nona, Anhydra lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Mikka i bardzo dobrze nie powinno układać życia pod starania i świrować . Nie powiem pierwsze cykle takie były ale trwa to u mnie półtora roku i przyszedł czas ze powiedziałam dość bo nie wiadomo ile to potrwa a co ma sens wszystkiego sobie odmawiać
Nona lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Ja z paczki na dwa dni ograniczyłam do 1-2 dziennie. Palę do owulacji. No i niestety, jak już wiadomo, że znowu nie wyszło, to obiecuję, że zapalę jednego na nerwy, ale kupuję paczkę, wypalam ją i akurat jest czas okołoowulacyjny. Głupia jestem, wiem.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero