Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaAnna a co do papierosow ja nie pale i noe pochwalam maz rzucil palenie ale moja kolezanka uslyszala od lekarzy ze nie bedzie mogla miec dzieci i powiedziala ze jak nie no to palila jak smok pila i co sie olazalo ze wpadla wiem ze to mega noe sprawiedliwe ale chyba trzeba odpuscic tak jak inni radza choc na mniebto tez dziala jak na plachte na byka jak ktos tak mowi ale moze maja racje i chyba jest lepsze niz te wspomagacze cale.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 18:16
-
A ja dostałam @, boli mnie brzuch, plecy. Załamałam się. Nie jest nam dane mieć dziecko.💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Oj.. mika przykro mi ale przynaj wiesz ze się udaje zajść to tez już jakaś jest dobra wiadomość .
Przedszkolanka masz racje ! To mnie najbardziej wkurza ze takie maja dzieci .. ale są w ciąży i pała mam koleżankę co będzie rodzic na dniach i dalej pali będąc w szpitalu .. wrr gdzie ta sprawiedliwość15.08.19r. Wojciech ❤️ -
nick nieaktualnyRudaAnna wrote:Oj.. mika przykro mi ale przynaj wiesz ze się udaje zajść to tez już jakaś jest dobra wiadomość .
Przedszkolanka masz racje ! To mnie najbardziej wkurza ze takie maja dzieci .. ale są w ciąży i pała mam koleżankę co będzie rodzic na dniach i dalej pali będąc w szpitalu .. wrr gdzie ta sprawiedliwość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane, odplakalam wczoraj i dzisiaj już jest Ok;)
Przedszkolanko pytałaś ile ma moja córcia - trzy latka od wczoraj;)
Któraś z was pytała jaki konkretnie wynik bety- <1.
Mam pytanie, kupiłam test owulacyjny clearblue, wykorzystałam wszystkie paseczki, jednak mając to plastikowe coś, do czego wkłada się te testy i pokazuje się kółko, albo buźka, to jest opcja dokupić tylko same te paseczki do testowania, czy znów trzeba kupować cały sprzęt? Mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
przedszkolanka:) wrote:A ja nie palę,nie piję,ćwiczę,zdrowo się odzyeiam a zajsc nie mogę a patologia na wsi ma po 5 dzieciakow rok po roku.
Nadmienię tylko, że u nas na wsi jedna rodzina ma 10 dzieci (wyjątkowo nie jest to patologiczna rodzina), a druga 13. Tu już ciut gorzej, bym powiedziała. Przy czym matka nie ma jeszcze 40stki -
A mnie po tym Clo tak od 2 dni bolą jajniki, że momentami mam wrażenie, że coś tam się wykluwa pomimo, że do pęknięcia mam jeszcze podobno trochę czasu /:
Ja też z tych niepalących, chociaż w przeszłości zdarzało mi się popalać. Z perspektywy uważam, że całe szczęście że rzuciłam je dawno temu, bo przy tych moich dwóch stratach, znając siebie, pewnie bym się zadręczała, że to może przez fajki. A tak mam świadomość że nic więcej w tamtych sytuacjach nie mogłam zrobić.
Z kolei moje palące koleżanki każdorazowo rzucały momentalnie od pozytywnego testu. Oczywiście mają zdrowe dzieci
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Jutro jade do apteki po inofolic i suplementy do meza.
I magne b6.
Przedszkolanko i Agagusia dostalyscie @ po biochem w terminie czy czekalyscie kilka dni ? Ja sie juz nie umiem doczekac tej malpy. Bo teraz to taka strata czasu..Nona lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny mam pytanie odnośnie szyjki. Jaka powinna być przed okresem? Wydaje mi się że nici z tego cyklu. Co prawda nie wiem który dpo i kiedy powinna przyjść @. Pewnie na dniach wszystko się wyjaśni:'(
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
ja właśnie inofolic będę zamawiać, jutro pokrzywę i magne b6 kupuję i jak będą to liście malin.
Monia znam to,miałam identycznie,że strata czasu.. mi beta spadła w czwartek,w piątek miałam usg a w niedziele była @. Ogólnie cykl trwał jakieś 8-9 dni dłużej (ale ja miałam bete 35, 101 i spadek na 60).Nona lubi tę wiadomość
-
A pokrzywa na co?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Hej dziewczyny mam pytanie odnośnie szyjki. Jaka powinna być przed okresem? Wydaje mi się że nici z tego cyklu. Co prawda nie wiem który dpo i kiedy powinna przyjść @. Pewnie na dniach wszystko się wyjaśni:'(
-
Szczęściara moja byla bardzo wysoko a na wieczór przed mega opadła i była rozpulchniona.
Majaa poczytaj na necie, ma mega dużo witamin ( C, B, kwas foliowy), poprawia płodność i odchudza! tylko działa moczopędnie.
a ja przy cb bardzo się pociłam w nocy a teraz mam mega @ i znowu to samo..myślicie,że coś może być nie tak czy to hormony?Nona lubi tę wiadomość