Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra wrote:Ja rozumiem doskonale sens Twojej wypowiedzi . Ja z kolei z dużo bardziej absurdalnych powodów nie przechodzę na fioletowa strone- mam wrażenie, że jak przejdę, to zapeszę i wszystko się skończy . Taka przesadne się zrobiłam lol . Dodatkowo, tak jak pisałam, tam Dziewczyny są na bardziej zaawansowanym etapie, wiec nie bardzo potrafilabym się odnaleźć.
Anhydra jak ja Cię dobrze rozumiem Mam to samo-choć u mnie 10tc to nie potrafię się przełamać...Tak jak Ty boję się, że wszystko pryśnie,choć wiem,że wyolbrzymiam.No ale 3ciąże miałam nieudane i tu siebie trochę usprawiedliwiam.We wtorek mam wizytę i jak będzie dobrze, to może się odważę Nawet suwaczka boję się założyć
Domi_Tur masakra po prostu.Sorry ale taki człowiek naprawdę potrzebuje pomocy-aż żal tego dziecka jak jego matce to nie przejdzie
Przedszkolanka kciuki za wizytę-oby była udana.Wszystkie zobaczycie wymarzone 2kreski Ja w to wierzę
Sung oby lekarz się mylił i żeby wszystko było dobrze.Mocno zaciskam kciuki :*przedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
-
Hej hej. Ja czekam na tą @. Nie wiem kiedy przyjdzie. Chciałbym już zacząć nowy cykl bo ten spisuje na straty. Jakby była wczoraj owu to jeszcze 14 dni czekania:( mam nadzieję że te pozytywnie test owu to jakiś fałszywy alram. Ale cieszę się z jednego że cykl nie trwał 25 dni. Przedszkolanko wiem co czujesz. Myśl kochana pozytywnie one urodza a Ty będziesz się cieszyć brzuszkiem. Wierzę że niebawem i my będziemy nakręcac się betami potem usg itd. Także dziewczyny spinamy pośladki i idziemy na grudzień.
przedszkolanka:), Słoneczko12 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyTo ja dodam od siebie. Jedna babka (nie nazwę jej znajomą, bo nawet jej nie lubię ) starała się z mężem 3 albo 4 miesiące. W między czasie zwiedzili wszystkich lekarzy, już w 2gim cyklu mówiła mi, że mają takie wyniki, że podobno tylko in vitro pomoże. Oczywiście miesiąc czy dwa potem zaszła. Jak już była w ciąży to jak klientka od Domi. Najgorzej było na koniec. W 36tc umówiła się z lekarzem w klinice prywatnej na cc na zimno, bo bała się komplikacji podczas porodu. Ale i tak najlepsze jak opowiadała jak mały miał kilka tygodni i jeden nocy cały czas ryczał, nie dało się go uspokoić. Oczywiście jazda na ip, a tam lekarz ze śmiechem jej powiedział, że młody ma kolke. I była bardzo zbulwersowana faktem, że ich na obserwacji nie zatrzymali i żadnych leków nie podali
Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka daj znać jak było na wizycie02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Dziewczyny szybkie pytanie, co myślicie o tych paskowych testach z Rossmanna? Straszny szit? Czy jednak nie są takie zle? Komuś zrobiły psikusa? Pytam, bo oczywiście tez się połasiłam na promocje i teraz się zastanawiam czy nie zrobią mi niepotrzebnej nadziei...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 10:31
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyMajaaa wrote:Dziewczyny szybkie pytanie, co myślicie o tych paskowych testach z Rossmanna? Straszny szit? Czy jednak nie są takie zle? Komuś zrobiły psikusa? Pytam, bo oczywiście tez się połasiłam na promocje i teraz się zastanawiam czy nie zrobią mi niepotrzebnej nadziei...
-
Majaaa wrote:Dziewczyny szybkie pytanie, co myślicie o tych paskowych testach z Rossmanna? Straszny szit? Czy jednak nie są takie zle? Komuś zrobiły psikusa? Pytam, bo oczywiście tez się połasiłam na promocje i teraz się zastanawiam czy nie zrobią mi niepotrzebnej nadziei...
Pokaz test02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Pokaz test
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Kochana u mnie do testowania jeszcze z dobry tydzień
Przeryczalam „zrobił złudna nadzieje” :p
Generalnie rzekomo się sprawdzają rossmanowskie testy
Mnie zrobiły w konia 3. I jeden bobo test, dlatego od tego cyklu używam tylko elektronicznych02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
U mnie dziś 10 dpo, tempka lekko odbiła, ale test negatyw. Mam jeszcze jeden i nie mogę go zmarnować, bo mąż wyjeżdża na tydzień, a z dzieckiem nie będę miała jak iść do rossmana ani na betę :p dołuje mnie ten jego wyjazd, będę całkiem sama z małą przez 2 weekendy dobrze ze w tygodniu praca, zdycham jak nie mam do kogo ust otworzyć.
Sung, kciuki!
Gdańsk, 31 l., kp -
Dziewczyny, porzygalam sie dzis po kawie:) o obu ciążach wymiotowałam bardzo, nawet raz do szpitala na kroplówki trafilam. I to nie nie do 4 miesiaca, tylko do konca, na porodówce ostatni rzyg i dopiero wtedy przechodziło:( ale zeby tak szybko?
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Dziewczyny, porzygalam sie dzis po kawie:) o obu ciążach wymiotowałam bardzo, nawet raz do szpitala na kroplówki trafilam. I to nie nie do 4 miesiaca, tylko do konca, na porodówce ostatni rzyg i dopiero wtedy przechodziło:( ale zeby tak szybko?
A czemu nie?
Ja nie mam mdłości, czasem mnie cos tam zmuli najczęściej w aucie ale akurat będę wdzięczna za brak tych objawów :p -
nick nieaktualny
-
Ja własnie zamawiam młodemu prezent na 6.12
Chyba padnie na rekietę magnetyczną z Janod
I dwie kolejne częsci PuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 13:23
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2