Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona czytalam,bral to przed pierwszą ciążą tylko wlaśnie tam są rzeczy ktore juz bierze..
Monia taki mam zamiar,ale inna sytucja bo on nie zna mojej historii a ona tak dlatego jestem ciekawa co by powiedziala. Z drugiej strony ciaze chce u niego prowadzic i glupio mi przed nia bedzie (od zawsze do niej chodzilam)..
Ja po inofolicu tez czulam jajniki,skurcze macicy jak porodowe (po owu).Nona lubi tę wiadomość
-
A mnie nurtuje powod tej mojej biochem i jedna rzecz.. W cyklu biochem w 24 dc bylam u gina bylo wszystko cacy , cialko zolte itp. I progesteron bardzo ladny jak to rzekla gin. I sie martwie czy z powodu progesteronu nie doszlo do zagniezdzenia .. Z julka bralam po owu luteine nie wiedzac jaki mam progesteron bo wtedy nigdy nie badalam. Teraz nie kazala brac luteiny ani nic. Ale skoro ponoc byl fajny to chyba nie byl powodem wystapienia tej biochemicznej.. Takie jakies mam rozmyślania..
-
Monia ja u siebie podejrzewam za niski,mimo ze byl ok..nie wiem tez
Mnie martwią tez te mega skurcze macicy (jak porodowe) w 7,8 i 9 dpo..czytam,ze to chyba wydalanie i pozbywanie sie zarodka mogło być..no i czemu?? Dlaczego? Mam tyle pytań a zero odpowiedzi. Nie wiem czy jak nie bedzie wczesniejszy termin do mojej gin(a przed jeszcze tą 30tego) to czy nie wydac tych 150 zl.i nie pojsc nawet tak o na rozmowe.. -
Dziewczyny, czy jak robicie testy owulacyjne, to kreska stopniowo Wam ciemnieje aż do pozytywu, czy jest cały czas blada i nagle wyskakuje ciemna? To mój pierwszy cykl z owulakami, dziś 17 dc i nadal negatyw, choć zdecydowanie ciemniejszy niż wychodziły mi przed pierwszą poporodową @. Ciemniejszy niż wczoraj i przedwczoraj. Nie wiem czy się cieszyć, że coś ciemnieje, czy to nic nie znaczy
Gdańsk, 31 l., kp -
Nona wrote:Przedszkolanko poczytaj skład fertilman plus. Mój zaczął to brać. Np żelazo, b12. http://www.fertilman.pl/fertilman-plus/
Moj tez to bierze od miesiaca. Gin mowil ze to wplynie na poprawe jego wynikow, bo plemnikow o prawidlowej budowie ma tylko 1 %
Dawkowanie ma 2x2Nona lubi tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
Hej,jestem tu nowa Na początek może napiszę coś o sobie : mam 3 letnią córkę wystarana inseminacja. Ja jestem "szczęśliwa" posiadaczką wrogiego śluzu, niskiego AMH i niedoczynność tarczycy w przebiegu Hashimoto do tego u męża kiepskie nasienie. Od stycznia zaczęliśmy się starać o drugie dziecko. Jednak na cykl przed inseminacja zaszłam naturalnie w ciążę. Taki oto cud który niestety skończył się poronieniem w 8tc. To pierwszy cykl w którym mogliśmy rozpocząć daksze starania. Cykle mam 24 dniowe. Dzisiaj jest 21dc 10/11dpo od tygodnia czuję rwanie w obu jajnikach i ból piersi. Wiem że to może ale nie musi oznaczać ciąże...
Starsznie się dłuży czas do testu więc pomyślałam że razem będzie raźniejprzedszkolanka:), ajsza123, Nona, smeg, kark lubią tę wiadomość
-
smeg wrote:Dziewczyny, czy jak robicie testy owulacyjne, to kreska stopniowo Wam ciemnieje aż do pozytywu, czy jest cały czas blada i nagle wyskakuje ciemna? To mój pierwszy cykl z owulakami, dziś 17 dc i nadal negatyw, choć zdecydowanie ciemniejszy niż wychodziły mi przed pierwszą poporodową @. Ciemniejszy niż wczoraj i przedwczoraj. Nie wiem czy się cieszyć, że coś ciemnieje, czy to nic nie znaczy
-
smeg wrote:Dziewczyny, czy jak robicie testy owulacyjne, to kreska stopniowo Wam ciemnieje aż do pozytywu, czy jest cały czas blada i nagle wyskakuje ciemna? To mój pierwszy cykl z owulakami, dziś 17 dc i nadal negatyw, choć zdecydowanie ciemniejszy niż wychodziły mi przed pierwszą poporodową @. Ciemniejszy niż wczoraj i przedwczoraj. Nie wiem czy się cieszyć, że coś ciemnieje, czy to nic nie znaczy
-
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko pewnie, idz.. Szkoda " bezczynnie" czekac do wizyty u tego faceta a tak bedziesz spokojniejsza, bedziesz miec poczucie dzialania, zas usg i jakies info
Muszę chociaz pogadać,doradzic się bo zwariuje .XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Zdarza sie tez ni ze kreska ciemniejsza niz testowa, a skoku tempki nie ma, znaczy ze do owu nie doszlo. Wtedy za kilka dni znow robie testy i zwykle po ciemniej kresce jest skok, znaczy owu byla, od skoku 14 dni i przychodzi@.smeg lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona podobno 3 miesiące ,ale myślę że u Was może to być szybciej
Co do lekarzy to limitu nie wyczerpałaś jeszcze? mi głupio ze względu,że jak to ona da mi leki to jak iść do niego? I co,u niej się zmyć a jemu powiedzieć że inny lekarz mi dał? mam dylemat..Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny