Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajny tekst jak macie nieregularne miesìączki:
http://m.zakumaj.pl/artykuly/naturalne-sposoby-na-nieregularne-miesiaczki.html
Ja wprowadzam cynamon i marchewki do diety oraz sok z aloesu raz w tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 22:58
-
Jeśli owulację masz w 18 dc, to Twoja faza lutealna wynosi 10 dni przy takiej długości cyklu. Generalnie powinna trwać od 10 do 16 dni, jeśli trwa krócej to zagnieżdzenie embrionu ma małe szanse powodzenia. Wędrówka zapłodnionej komórki jajowej do macicy trwa około tygodnia. Implantacja zarodka w śluzówce macicy obejmuje kolejne dwa dni. Pogadaj z ginem co myśli o tym.ajsza123 wrote:Czy ktoras z was ma cykle 28 dni, a owulacje w 18 dc? Ja tak mam I sie zastanawiam czy to nie pozno? To jest normalne? Czy cos jednak moze byc nie tak?

-
Proszę o wpisanie na 13 listopada! Wierzę, że to będzie moja szczęśliwa 13 i mały groszek już właśnie zagniezdza się w moim brzuchu! Do zobaczenia 13
Juti, przedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:No wlasnie to jej moge napisac w smsie. I sie zastanawiam czy napisac.
Bo wydac 120 zl zeby powiedziec ze byla ciaza biochem. Troche bez sensu. Jak teraz widziala wyniki i kazala brac leki ktore zaczelam 2 dni brac. Mamy nakazane byc cierpliwymi i spokojnie sie starac . ale chyba jej smsa napisze jutro bo juz o tym myslalam czy napisac .. I spytam o luteine na 2ga faze czy mam przyjsc po recepte czy cos ..
A jakie leki Ci zleciła, bo cos mi sie zdaje ze na tym samym wozku jedziemy? Nawet dzieciaczki tez obie 3-latki mamy, moj skończył w sierpniu plus mam jeszcze prawie 6 latka w domu.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś
- 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja na ta chwile mialam zlecone wyłapać ciąże jak najszybciej i juz po teście włączyć duphaston, potem beta i patrzeć czy przyrasta. Ale co z tego jak duphaston włączony w piatek, niedzielna beta 5,7, wtorkowa 6,5...

Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś
- 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualnyDalej cisza, temp 37.15, czyli jeszcze bezczelna rośnie. Już mi kalendarzyk w tel krzyczy, że mam 2 dni spóźnienia i chyba zapomniałam wprowadzić dane. Jak do jutra rana nie przyjdzie @ to oprócz tych krzywych zrobię betę i proga, w końcu małż nie musi wiedzieć jakie badania robie
przedszkolanka:), smeg, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Ja chyba nie zdążę zatestować. W nocy wstałam siku i dwie kropki krwi, teraz cisza ale mam wrażenie, że brzuch lekko boli. 25dc dziwnee przy moich ponad 40dniowych
Chyba, że to po metforminie tak reaguje
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️

-
nick nieaktualnyJa pierwszy cykl z metforminą miałam 23 dni, a normalnie mam 31-32.OlivkowaMama wrote:Ja chyba nie zdążę zatestować. W nocy wstałam siku i dwie kropki krwi, teraz cisza ale mam wrażenie, że brzuch lekko boli. 25dc dziwnee przy moich ponad 40dniowych
Chyba, że to po metforminie tak reaguje
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
U nas zakonczyl się weekend staraniowy i powiem szczerze, że ❤ zgodnie z wytycznymi od gina jest dość frustrujące...

Tak czy owak- zadanie wykonane, od zisiaj dupek i zastrzyk z heparyny. No i odliczanie do pierwszego testu. Nie chce snuć czarnych scenariuszy, ale mam wrażenie, że w tym cyklu mimo wszystko nie wypali...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 08:55

PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK