Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajny tekst jak macie nieregularne miesìączki:
http://m.zakumaj.pl/artykuly/naturalne-sposoby-na-nieregularne-miesiaczki.html
Ja wprowadzam cynamon i marchewki do diety oraz sok z aloesu raz w tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 22:58
-
ajsza123 wrote:Czy ktoras z was ma cykle 28 dni, a owulacje w 18 dc? Ja tak mam I sie zastanawiam czy to nie pozno? To jest normalne? Czy cos jednak moze byc nie tak?
-
Proszę o wpisanie na 13 listopada! Wierzę, że to będzie moja szczęśliwa 13 i mały groszek już właśnie zagniezdza się w moim brzuchu! Do zobaczenia 13
Juti, przedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:No wlasnie to jej moge napisac w smsie. I sie zastanawiam czy napisac.
Bo wydac 120 zl zeby powiedziec ze byla ciaza biochem. Troche bez sensu. Jak teraz widziala wyniki i kazala brac leki ktore zaczelam 2 dni brac. Mamy nakazane byc cierpliwymi i spokojnie sie starac . ale chyba jej smsa napisze jutro bo juz o tym myslalam czy napisac .. I spytam o luteine na 2ga faze czy mam przyjsc po recepte czy cos ..
A jakie leki Ci zleciła, bo cos mi sie zdaje ze na tym samym wozku jedziemy? Nawet dzieciaczki tez obie 3-latki mamy, moj skończył w sierpniu plus mam jeszcze prawie 6 latka w domu.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja na ta chwile mialam zlecone wyłapać ciąże jak najszybciej i juz po teście włączyć duphaston, potem beta i patrzeć czy przyrasta. Ale co z tego jak duphaston włączony w piatek, niedzielna beta 5,7, wtorkowa 6,5...
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualnyDalej cisza, temp 37.15, czyli jeszcze bezczelna rośnie. Już mi kalendarzyk w tel krzyczy, że mam 2 dni spóźnienia i chyba zapomniałam wprowadzić dane. Jak do jutra rana nie przyjdzie @ to oprócz tych krzywych zrobię betę i proga, w końcu małż nie musi wiedzieć jakie badania robie
przedszkolanka:), smeg, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Ja chyba nie zdążę zatestować. W nocy wstałam siku i dwie kropki krwi, teraz cisza ale mam wrażenie, że brzuch lekko boli. 25dc dziwnee przy moich ponad 40dniowych
Chyba, że to po metforminie tak reaguje33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnyOlivkowaMama wrote:Ja chyba nie zdążę zatestować. W nocy wstałam siku i dwie kropki krwi, teraz cisza ale mam wrażenie, że brzuch lekko boli. 25dc dziwnee przy moich ponad 40dniowych
Chyba, że to po metforminie tak reagujeOlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
U nas zakonczyl się weekend staraniowy i powiem szczerze, że ❤ zgodnie z wytycznymi od gina jest dość frustrujące...
Tak czy owak- zadanie wykonane, od zisiaj dupek i zastrzyk z heparyny. No i odliczanie do pierwszego testu. Nie chce snuć czarnych scenariuszy, ale mam wrażenie, że w tym cyklu mimo wszystko nie wypali...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 08:55
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK