Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja musze odwolac wizytę bo zapisalam sie na 15.11 do mojej prywatnie jak bylam ciazy zeby miec awaryjny termin na wizyte i mialam nadzieje uslyszec serduszko . no coz ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 20:32
-
Jej, mam to samo:( zamowilam sobie w zeszła sobote po pozytywnym teście pierwszy wolny termin do mojego gina - na 19.11. I jeszcze sie martwilam ze maz nie bedzie mogl ze mna isc i serduszka nie usłyszy:(
I teraz po biochemicznej nie wiem czy odwoływać, czy isc pogadac jak on to widzi, bo to juz moja druga CB. Pewnie bede wtedy chwile po owu, max tydzien, Nie wiem czy jest sens isc?
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
No wlasnie to jej moge napisac w smsie. I sie zastanawiam czy napisac.
Bo wydac 120 zl zeby powiedziec ze byla ciaza biochem. Troche bez sensu. Jak teraz widziala wyniki i kazala brac leki ktore zaczelam 2 dni brac. Mamy nakazane byc cierpliwymi i spokojnie sie starac . ale chyba jej smsa napisze jutro bo juz o tym myslalam czy napisac .. I spytam o luteine na 2ga faze czy mam przyjsc po recepte czy cos .. -
Jak nie bede brala zadnego progesteronu w postaxi luteiny czy czegos to bede co cykl w 21-23 dc tak jak kazala w tych dniach badac progesteron zeby widziec czy on sam bez wspomagania jest na dobrym poziomie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 20:59
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nie, na wstępie powiem,że mam świadomość że jestem najgorszą i najbardziej upierdliwą pacjentką ,ale już to raz przechodziłam i wiem,że po prostu bez leków nie zajdę. A niestety moje dwa ostatnie cykle trwały łącznie 100 dni (z tym to będzie 4.5 miesiąca)..a później powiem,że bez leków nie wyjdę,bo mam badania jeszcze gorsze niż przy stymulacji z Polą iiiiii o tych skurczach meeeegaaa bolesnych.. czyli 2 x odrzuciło mi zarodek..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 21:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:48
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”