Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga66 wrote:Nie mam pojęcia, lekarz sam był w szoku... ech coś czuje że będzie z tego torbiel i tyle.
Wolę nie myśleć jak boląca może być owulka przy tej wielkości, skoro przy 24mm ból był ogromny
U mnie przy 30 mm to była już torbiel....Z tego co kolarzę, to graniczna wielkość to ok 24-26 mm
Ale trzymam kciuki aby wielkolud pękł i była piękna bezpolesna owulacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 12:10
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Iga66 wrote:Kochane u mnie 10dc i taka sprawa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51ed7cd5cdea.jpg
Super, szybko pojawiła sie u Ciebie owulka ! Za to u mnie 30dc.. i tez dopiero łaskawie ruszyła sie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/acc362323ebf.jpgajsza123 lubi tę wiadomość
-
U mnie nadal negatyw. Chociaz mam wrazenie ze ta druga kreska z brzegu zaczela sie mocno zabawiać i od polowy zblakła -.-
Dziwne, zrobie jeszcze popoludniu
Edit.
Wstwiam inne wyrazniejsze zdjecie bo tamto bylo za jasne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0803cb7bf5f6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 12:26
3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Ola_454 wrote:U mnie nadal negatyw. Chociaz mam wrazenie ze ta druga kreska z brzegu zaczela sie mocno zabawiać i od polowy zblakła -.-
Dziwne, zrobie jeszcze popoludniu
Edit.
Wstwiam inne wyrazniejsze zdjecie bo tamto bylo za jasne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0803cb7bf5f6.jpg
Rzeczywiście mocno zabarwiona, myślę ze to będzie ten dzień za pare godzin zrób jeszcze raz i bedziesz miała pewność. -
Dziewczyny jeśli okres się spóźnia warto zrobić progesteron? Może to być jego wina?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
U mnie 6dc. Jeśli najprawdopodobniej w ostatnim cyklu owulacja była 16 dnia, to czy jak teraz pójdę na pierwszy monitoring 12dc to czy będzie widać już jajeczko? (jeśli w ogóle są u mnie owulacje)
I tak sobie myślę, że chyba najpierw w grudniu, jeśli znowu nie wyjdzie, zbadamy mojego. Ile takie badanie nasienia kosztuje? 200 zł czy więcej? Na badanie mnie i tak pójdzie więcej chyba kasy, więc może od tego zacząć.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:U mnie 6dc. Jeśli najprawdopodobniej w ostatnim cyklu owulacja była 16 dnia, to czy jak teraz pójdę na pierwszy monitoring 12dc to czy będzie widać już jajeczko? (jeśli w ogóle są u mnie owulacje)
I tak sobie myślę, że chyba najpierw w grudniu, jeśli znowu nie wyjdzie, zbadamy mojego. Ile takie badanie nasienia kosztuje? 200 zł czy więcej? Na badanie mnie i tak pójdzie więcej chyba kasy, więc może od tego zacząć.
My płaciliśmy za zwykłą morfologię nasienia 200 zł- od tego trzeba zacząć.
W naszym przypadku nie za dobrze wyszła to morfologia więc lekarz zaleciła witaminy i powtórzenie badania nasienia za miesiąc tylko już zalecił wykonanie bardziej obszernego za kwotę 400 złLami lubi tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
Szczęściara, Castagnus z wyciągiem z niepokalanka jest bez recepty. Jest tez sam niepokalanek firmy Swanson. Ja kupowałam w aptece Gemini przez internet. U mnie chyba pomógł, bo nie miałam w ogóle okresu przez karmienie piersią, a po 2,5 miesiąca brania niepokalanka dostałam pierwszy raz @. A może to zbieg okoliczności :p
Gdańsk, 31 l., kp -
Mi właśnie doszedl inofolic i herbata niepokalanka, na wieczór wypiję.
U mnie juz po @ ale miałam sporo śluzu jakby rozciagliwy i kremowy :o
Do gin.termin bedzie na poczatek grudnia wiec po wizycie u tego dr wiec idealnie-wszystko zdecyduje wizyta u niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 14:26
-
Lami wrote:Ajsza, dzięki, tak mi się obiło o oczy na forum, że 2 stówki. Czy trzeba mieć skierowanie od ginekologa? Czy szukam tylko laboratorium, które wykonuje takie badanie?
My robiliśmy w klinice leczenia bezpłodności- prywatnie1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
4ty od lewej wygląda jak pozytyw
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualnyNatalia mi się nie chce powiększyć.
Ja mam zawsze tak (czyli już 8my rok ), że na zimę mam super wysokie tsh, a na lato wręcz pod nadczynność podchodzi, że mogłabym leków wtedy nie brać. Ja na początku miałam dawkę 25 przez miesiąc, potem kolejny miesiąc 37.5, a potem 50 i ta dawka już została.
Nabiał zmiejsza wchłanianie euthyroxu, więc nie wolno go mlekiem czy kawą z mlekiem popijać.
Ale z braniem tabletek na noc fajny pomysł, przynajmniej rano nie trzeba tych 30 min ze śniadaniem czekać
Ja dalej nie mam wyników insuliny -
Dziewczyny, widzę że temat o tsh się przewija to zapytam o coś. W zeszłym miesiącu badałam poziom i miałam 1,2 więc ok, teraz jak w poniedziałek byłam na becie to od razu zrobiłam poziom tsh i wzrosło do 3,3 wizytę u endo mam za tydzień w czwartek, myślicie że bezpiecznie tak będzie poczekać do wizyty? boję się że coś się może stać maluszkowi, choć wiem, że w ciąży poziom tsh wzrasta no ale sama nie zwiększę sbie raczej dawki, choć myślałam o tym...