Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
speakyourmind93 wrote:cien cienia, ale widoczny po cichu gratuluje!
Pewnie zrobie jutro, bo mogę nie wytrzymać a czwartek wziął się stad ze w srode mija 10 dzień luteiny - i mam ją brać dalej jak się uda. Odstawiç jak będzie ujemny test.
Poza tym od kilku dni , gdzieś od 5 dni pobolowe mnie podbrzusze i jajniki. Jak na bóle miesiączkowe duuużo za wcześnie.
A mąż powtarza- nie nakręcaj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 09:53
Agagusia, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Kochane dzisiaj test elektroniczny z chyba 5moczu od rana norma wątpliwości https://zapodaj.net/d03eb4192c585.jpg.html test o stężeniu 25MIU/ML. Dzięki Wam na spokojnie teraz mogę się cieszyć Dziękuję Wam dziewczyny bardzo. I będę DO was zaglądać kibicuje Wam dalej :*
ajsza123, Agagusia, przedszkolanka:), Izaw, OlivkowaMama, Arashe, smeg lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Ej, jak mam cykle 26 dni, pecherzyk 18mm miał w piątek to owu już raczej była? Czy może być np w 16dc? Nie wiem czy jeszcze sex w 16dc czy już nie ma co? Test owu niby pozytyw w niedzielę ale wiecie jak z nimi jest...
U mnie w piatek pecherzyk mial 19mm i pekl wczoraj. Ale to kwestia indywidualna, Twoj moze jeszcze rosnac i peknac 16 dc, ja bym profilaktycznie <sex>
Nie wiem co sie stalo mojemu mezowi w tym cyklu i skad czerpie tyle sily, ale od tygodnia ❤️ Codziennie, az juz bym chciala odpoczac
Nona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ja melduje bladziocha kolejnego,czyli na szybsza owu nie ma co sie napalac dzisiaj i mąż wybywa ;p
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:14dc i śluzu dużo. Kremowy i rozciągliwy i nawet przezroczysty!
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Cykle miałam 42dni wiec w 28dc..
-
Beti82 wrote:No to jest jeszcze szansa ,ze sie rozkreci i bedzie szybciej .A w poprzednim cyklu bralas juz ten inofolic ? cos chociaz minimalnie przyspieszylo?
-
nick nieaktualnyAnhydra, jakie tam za wcześnie, ja najwcześciej 6 dpo miałam objawy. Kciuki!!!
kalcia64 wrote:a ja nie wiem czy milalam na 100 % owulacje 7 dni przed badniem . od lekarza na zleceniu byla adnotcja zeby wykonac prostregon w 21 dniu cyklu. wiec tak zrobilam. tu w angli na poczatku chodzisz do lekarza ogolnego. jesli chce specjaliste to musze isc prywatnie
Meggs już napisała, że to bez sensu.
Sledź śluz i rób testy i mierz temperaturę i będziesz wiedziała kiedy jest owu.
I wtedy zbadaj 7 dpo.
Promyk cos tam widać . Kciuki!!!Anhydra lubi tę wiadomość