Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justata wrote:K22 Test robilas?
No i zrobiłam test. To nie było zapalenie pęcherza. O ja głupia.
Trzymam kciuki dziewczyny i możecie mi wierzyć, że będzie dobrze. Właśnie zrezygnowałam z marzeń o maleństwie, zmieniłam pracę i bach.
Mam nadzieję, że tym razem skończy się szczęśliwie, czego i Wam życzę :* -
Mama Ali wrote:Co tam kobietki u Was słychać w tak okropną pogodę ?
Jeśli mi się uda testowanie w listopadzie to znowu będzie termin na lipiec Ja dzisiaj jestem w strasznym humorze w sumie od wczoraj ale nie będę was dołować. -
89viola wrote:Kobitki jestem przeziębiona gardło i kaszel. ..ale nie odpuszczam starań. ...biorę w razie czego leki które można bezpiecznie brać w ewentualnej ciąży. ..testować będę 4 listopada☺tylko boje się czy jajeczko będzie "normalne" jak obecnie choruje. Gorączki nie mam.Pozdrawiam
I zdrowka -
ktosiowa wrote:Nie będzie działań w odpowiednim czasie...
No nic, moze.... grudzień?
czuje Twoją sytuacje, mam męża często w delegacji, czasem sie zdarza że nie ma go w najbardziej sprzyjąjących momentach
główka do góry, napij sie winka póki mozesz, a w grudniu moze bedzie prezent na swietaBasik83 lubi tę wiadomość
-
Kurczę chyba nici z tego cyklu.
Mam 15dc a od wczoraj testy owu bladziochy , testy szalaly ( pozytywne/ prawie pozytywne) 11ego i 12ego dnia cyklu a nigdy tak nie mam, przeważnie jeśli zdarzy się cud i test jest pozytywny to 16 dc. Dzisiaj miałam wyższą tempkę ale tylko o 0,3 stopnia (z 36,2 na 36.5) Więc to nie jest skok wywołany wydzielanym po owulacji progesteronem. Zazwyczaj mam takie małe wzrosty tempki, tylko chyba z 3 razy miałam faktyczną owulacje ze skokiem tempki do 36.7 -36.8
Więc dla wlasnego spokoju czekam tylko do jutra jeśli temperatura nie wzrośnie bardziej to zakładam że w tym miesiącu fiasko i bedziemy testować w grudniu z ktosiowa -
K22 chyba lubi utrzymywać tłum w napięciu :d ale z tego co napisała wynika że jest i to pełną gębą
-
K22 jeśli to prawda że jesteś w ciązy to serdecznie ci gratuluję
Aicha do tej pory mam chujowy humor przepraszam za to wyrażenie ale mam takie dziwne obawy że ja już swojego M wcale nie podniecam i wkurza mnie to że jak kładziemy się spać to on opatula się kołdrą jakby wcale nie chciał mnie tykać czy coś w tym stylu gdybym chciała się przytulić do kołdry to zrobiłabym to, mówiłam mu dzisiaj o tym a on stwierdził że sobie coś wymyśliłam przecież wiem jak jest i strasznie się z tym czuję od 3-ech dni nawet mnie nie dotykał tylko by chciał żebym ja jemu zrobiła loda itd sorry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 16:10
-
Mama Ali wrote:K22 jeśli to prawda że jesteś w ciązy to serdecznie ci gratuluję
Aicha do tej pory mam chujowy humor przepraszam za to wyrażenie ale mam takie dziwne obawy że ja już swojego M wcale nie podniecam i wkurza mnie to że jak kładziemy się spać to on opatula się kołdrą jakby wcale nie chciał mnie tykać czy coś w tym stylu gdybym chciała się przytulić do kołdry to zrobiłabym to, mówiłam mu dzisiaj o tym a on stwierdził że sobie coś wymyśliłam przecież wiem jak jest i strasznie się z tym czuję od 3-ech dni nawet mnie nie dotykał tylko by chciał żebym ja jemu zrobiła...
Niestety to jest typowy przykład egoizmu z jego strony, niestety tez to przerabialiśmy mimo tego ze nasze małżeństwo ma mały staż, też byłam załamana bo mimo wszystko chyba nie jest tak źle z moim seksapilem, przyjaciółka poradziła mi tak : nie proś się tylko przyciagnij jego uwagę, seksowna koronkowa 'pizamka' najlepiej czarna i jak się zainteresuje to Ty nie masz ochoty na s. A pizamke kupiłaś dla siebie żeby podnieść swoją samoocenę, nie daj mu się dotykać (tylko bądź spokojna a nie opryskliwa) załóż ją np za dwa dni i pokaż że dziś masz ochotę i może działać.
Jak to usłyszałam to popukalam w głowę bo nie jestem typem kobiety paradujacej w seksownych ciuszkach, ale wzięła mnie do h&m i pomogła wybrać seksi pizamke, jeśli chcesz to wyśle Ci model który wybraliśmy, zrobiłam jak mówiła, mąż oszalał, a jak powiedziałam proszę nie macaj mnie bo jestem zmęczona dzis nie mam ochoty, wybuchł ze po co go kusze, odparlam że myślałam ze już go totalnie nie ruszam a pizamke kupiłam by sama dla siebie poczuć się seksi ponieważ jego brak zainteresowania mną i moimi potrzebami bliskości sprawił ze moja samoocena spadła , chwilę był obrażony potem wręcz prosił czy może podotykac (w życiu bym nie pomyślała ze będzie prosił !) , spokojnie poprosiłam aby tego nie robił bo chcę spać, odpuścił a za jakąś godzinę przytulil się do moich pleców i smyral mnie.
Tydzień później mieliśmy miesięcznice i znów założyłam to i pokazałam mu że chcę, hehe , rzucił się to mało powiedziane !
Oczywiście nie zagwarantuje że każdy mąż tak zareaguje ale chyba warto spróbować i OCZYWIŚCIE nie chodzi absolutnie o to by zrobić mu na złość, nigdy mężowi i dzieciom nie róbcie na złość :-*
-
Mama Ali wrote:K22 jeśli to prawda że jesteś w ciązy to serdecznie ci gratuluję
Aicha do tej pory mam chujowy humor przepraszam za to wyrażenie ale mam takie dziwne obawy że ja już swojego M wcale nie podniecam i wkurza mnie to że jak kładziemy się spać to on opatula się kołdrą jakby wcale nie chciał mnie tykać czy coś w tym stylu gdybym chciała się przytulić do kołdry to zrobiłabym to, mówiłam mu dzisiaj o tym a on stwierdził że sobie coś wymyśliłam przecież wiem jak jest i strasznie się z tym czuję od 3-ech dni nawet mnie nie dotykał tylko by chciał żebym ja jemu zrobiła...
Niestety to jest typowy przykład egoizmu z jego strony, niestety tez to przerabialiśmy mimo tego ze nasze małżeństwo ma mały staż, też byłam załamana bo mimo wszystko chyba nie jest tak źle z moim seksapilem, przyjaciółka poradziła mi tak : nie proś się tylko przyciagnij jego uwagę, seksowna koronkowa 'pizamka' najlepiej czarna i jak się zainteresuje to Ty nie masz ochoty na s. A pizamke kupiłaś dla siebie żeby podnieść swoją samoocenę, nie daj mu się dotykać (tylko bądź spokojna a nie opryskliwa) załóż ją np za dwa dni i pokaż że dziś masz ochotę i może działać.
Jak to usłyszałam to popukalam w głowę bo nie jestem typem kobiety paradujacej w seksownych ciuszkach, ale wzięła mnie do h&m i pomogła wybrać seksi pizamke, jeśli chcesz to wyśle Ci model który wybraliśmy, zrobiłam jak mówiła, mąż oszalał, a jak powiedziałam proszę nie macaj mnie bo jestem zmęczona dzis nie mam ochoty, wybuchł ze po co go kusze, odparlam że myślałam ze już go totalnie nie ruszam a pizamke kupiłam by sama dla siebie poczuć się seksi ponieważ jego brak zainteresowania mną i moimi potrzebami bliskości sprawił ze moja samoocena spadła , chwilę był obrażony potem wręcz prosił czy może podotykac (w życiu bym nie pomyślała ze będzie prosił !) , spokojnie poprosiłam aby tego nie robił bo chcę spać, odpuścił a za jakąś godzinę przytulil się do moich pleców i smyral mnie.
Tydzień później mieliśmy miesięcznice i znów założyłam to i pokazałam mu że chcę, hehe , rzucił się to mało powiedziane !
Oczywiście nie zagwarantuje że każdy mąż tak zareaguje ale chyba warto spróbować i OCZYWIŚCIE nie chodzi absolutnie o to by zrobić mu na złość, nigdy mężowi i dzieciom nie róbcie na złość :-*
-
U mnie nie bylo skoku tempki więc pewnie będzie grudzień ale oczywiście jeśli @ się nie zjawi to tescik zrobię, a co, dużo mam dostałam od przyjaciółki która zaszła po dwóch latach starań, dwa dni temu pierwszy raz czułam jak jej synek kopie przez brzuch nigdy wcześniej nie odwazylam się pomacac ciazowego brzucha i było to niesamowicie poruszające doświadczenie, moja macierzynska wyobraźnia szalała , jeszcze bardziej zapragnęłam dziecka, ale spokojnie staram się odpuszczać całą nerwowke i spinanie z tym związane. W listopadzie jeśli będzie@ to ostatni raz wprowadzam nowe leki i suple i chyba mogę wam zdradzić moje postanowienie noworoczne zeby juz nabrało mocy: jeśli nie zajde do końca roku to odstawiam wszystko co tylko mogę (eutyrox i bromek niestety zostają) wszelkie leki, suplementy , zele, niech sie dzieje wola Boża naturalnymi drogami skoro rok szpikowania się nie pomógł to przynajmniej mój żołądek i wątroba odpoczna