Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Hejka muszę wam powiedzieć że jak na razie to ten ovarin działa cuda mąż zadowolony mówi że jeszcze takiego "poślizgu" jak teraz to ja jeszcze nie miałam szok i co dziwne zawsze mi coś tam wyplywalo ze mnie a teraz praktycznie nic szok leżałam z nogami do góry tak jak wtedy gdy udało się z Julka może ontym razem się uda zobaczymy no i seksiku dawno takiego nie mieliśmy już tydzien temu było super ale teraz to już masakra to był ogień dobrze że Julka spała
Hej. Długo bierzesz ten ovarin? Widzę że działa hihi. Ja zaczęłam od końcówki poprzedniego cyklu brać i @ przyszła wcześniej to raz. A dwa że mam dopiero 8 dc a test owu już ma ładna kreskę
Trzymam kciuki kochana za WasKarola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Hej Wam!
Kilka dni mnie nie było, okropnie dużo pracy, ciężkie dni, siostra w szpitalu diagnozowana pod kątem raka jajnika. Ciężko, ciężko....
Ja już po @, mierzę temperaturę i czekam na dwie kreski. Będzie zielony listopad czuję!
-
Paula55 wrote:Hej. Długo bierzesz ten ovarin? Widzę że działa hihi. Ja zaczęłam od końcówki poprzedniego cyklu brać i @ przyszła wcześniej to raz. A dwa że mam dopiero 8 dc a test owu już ma ładna kreskę
Trzymam kciuki kochana za Was
Dobuska wiem co czujesz u nas też to cholerstwo sporo osób zabrało i to dwie osoby w listpadzie mojego chrzestnego miał 27lat jak zmarl miał białaczkę był bratem mojej mamy teraz minie 28 lat i jeszcze moja babcia też odeszła w listopadzie mija 10 lat dziadka też raczysko zabrało a w sierpniu po 5 latach walki odeszła ukochana teściowa zaczęło się od pieczenia przy sikaniu wmawialimjej zento zwykle zapalenie pęcherza potem rak usunięcia pęcherza wywołana stomia i gdy już było lepiej okazało się że są przeżyty na wątrobę płuca nerki kości a jak zmarła to guzy miała na wierzchu widok okropny nie zapomnę tego do końca życia ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 16:19
-
a powiedzcie mi dziewczyny czy Was tez bola piersi przy owulacji ? niby wczoraj lub dzis powinna być owi i strasznie mnie dzię piersi bolą wczesniej zaczynały mnie bolec gdzieś na tydzień przed okresem
-
no własnie mnie bola pierwszy raz w okolicach owulki nigdy mnie nie bolały wcześniej zawsze jak juz to przed okresem no i plecy mnie tez dzis jakoś dziwnie bola ale nie nastawiam sie na nc po prostu od 2 tyg biore ovarin i zastanawiam sie czy to faktycznie jest owulka ?
-
a to ostatnio mnie relaksuje a najlepsze jest malowanie
http://fotozrzut.pl/zdjecia/Zdjęcie-0565.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 21:16
-
nick nieaktualny