Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kurcza a ja 2 dzień jakaś senna jestem mam dziwny posmak w ustach masakra no nic mezus pojdzie na nocke a ja niuniu całe łózko dla mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basik83 wrote:Karola
Twoje dziecie jest.z tego samego dnia i m-ca co moja coreczka tylko rok inny moja z 2006Basik83 lubi tę wiadomość
-
Charlutek wrote:Good morning ☀ Pikselka, a na jakie badania idziesz? masz jakies powodu do miepokoju? ja chcialam sobie zbadac tyd temu hormony to moj gin powiwdzial,zeby poczekac jeszsze kilka m-cy, ze nie ma co panikować itp. zrobił mi tylko wymaz i usg. wczoraj rozmawialam z mężem i postanowiliśmy wysłać go ma badania nasienia. tez wydaje mi sie ze nia ma na co czekac...
Charlutku, nie- zasadniczo nie mam. Przed planowaniem starań porobiłam badania podstawowe (zresztą jestem raczej systematyczna w tych sprawach) i teraz gin też nie kazał nie panikować. Zalecił badania, które zaleciłby także za kilka miesięcy i dał ciut wolną rękę czy chcemy z nimi czekać czy nie. Nie odniosłam wrażenia, że MUSZĘ, ale wiem też (i nie ukrywam, że wpisy na tym forum nieco mi to uświadomiły), że jeśli faktycznie byłoby coś nie tak to warto wiedzieć o tym wcześniej niż po np. roku starań. A jeśli wszystko okaże się być ok to i psychicznie odczuję ulgę i będę wiedzieć, że po prostu trzeba cierpliwie poczekać
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
bulkaasia wrote:Ja mierze tempke cały czas a testy owulacyjne robię tak już w godzinach wieczornych. Z porannego testu się nie robi.
Pikselka dopiero 32, ja 38 skończyłam miesiąc temu
Może i ja zatem za sześć lat będę już starać się o trzecią pociechębulkaasia lubi tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
nick nieaktualny
-
Witam was w ten piątkowy dzień
Mnie już zaczyna boleć prawy jajnik sluz wodnisty uczucie że tam jest bardzo mokro jutro muszę męża przydusic i w niedzielę zobaczymy co z tego będzie ?
Muszę się zabrać za ogarnięcie klatki świnki ale mi się nie chce ta pogoda mnie dobija -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kate88:) wrote:Cześć dziewczynki do mnie dziś zawitała @ więc bardzo proszę o wpisanie na listę na 23.11
Testujesz w moje urodziny
Pikselka to sorki nie doczytalaam porzadnie
Karola mo to jak najbardziej przepuscic atak na meza
Ja dzis mojego.dopadlam hehekate88:) lubi tę wiadomość