Listopadowe testowanie 2016 ;)
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 

Basik83 wrote:Hehe oby byl pozytyw
Testujesz w moje urodziny
No oby:) w tym cyklu miałam testować 24.10 w moje urodziny no ale @ dziś przylazla
 a 25.11 mam imieniny więc może teraz sobie prezent wysikam 

Basik83 lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

no u nas jeszcze 1 lipca ma ur moja bratowa ja 5 mam imieniny 12 moj tata ma ur a 15 imieniny cudny prezent byśmy wszyscy mieli na dodatek 3 sierpnia moja siostrzenica ma ur oj było by wesoło może sie udatubispl wrote:Karolcia mój maż też ma urodziny 27 lipca
 a jak by mi wyszło w tym cyklu to dzidzia by wyszła na 28 lipca 
 no i mam jeszcze synka z 6 sierpnia także bym miała w domu już 3 lwy 
 tylko ja waga 
kurcze cos dzis mam rerwa wściekam sie na wszystko wczoraj byłam spokojna a dzis taki nerw masakra mąż mnie z domu wyrzuci chyba musze się nad nim wyżyć by mi przeszło seksik jest na to najlepszy ale do jutra musze poczekać
                                 - 

lipcowe sa fajne dzieciaczki

mnie boli dziwnie podbrzusze może to na owu hmm zobaczymy bedziemy dziaąłc w sob i niedziele niestety dzis mąż jeszcze idzie na nocke a julka miała drzemke więc nie zasnie szybko no i maz przed praca na seksik sie nie zgodzi
                                 - 

Hej no czasami jej się zdarzy zasnąć szczególnie jak w przedszkolu ja wymecza i jeszcze ja w domu to wtedy padnie na godzinę ale potem zasypia i tak koło 20 za to wstaje o 6-7 hehetubispl wrote:Karola to twoja coreczka chodz ci jeszcze spac w dzien mam z 2012 r tez synka ale w dzien juz nie ma mowy o spaniu
Jak wm mija sobotni ranek ? My mieliśmy troszkę ogarnąć hctke i lepić aniołki z masy Solnej ale wyszlo wielkie sprzątanie dopiero skończyła a jeszcze pranie zostało do powieszenia zrobię sobie kawusie obejrze powtórki na wspolnej i po obiadku będziemy lepić anioleczki bo coś trzeba robić z cięcia by się nie nudziła
Pozdrawiam dziewczynki - 

Witam was dziewczynki
 My z mężem wczoraj mieliśmy zajebisty seks przyznam że dawno się tak nie czułam 
 Dziś mam zamiar to powtórzyć 
 Ja jakoś dziwnie mam częstą ochotę na bara,bara tylko ciekawe czy mój M nie ma mnie jeszcze dosyć 
Ból z cycków i podbrzusza przenosi się na plecy trochę to nie fajne uczucie

AJA_S lubi tę wiadomość
                                 - 

Hejka muszę wam powiedzieć że jak na razie to ten ovarin działa cuda mąż zadowolony mówi że jeszcze takiego "poślizgu" jak teraz to ja jeszcze nie miałam szok i co dziwne zawsze mi coś tam wyplywalo ze mnie a teraz praktycznie nic szok leżałam z nogami do góry tak jak wtedy gdy udało się z Julka może ontym razem się uda zobaczymy no i seksiku dawno takiego nie mieliśmy już tydzien temu było super ale teraz to już masakra to był ogień dobrze że Julka spała
                                    kaka470, AJA_S, kate88:) lubią tę wiadomość

3230g 54cm