Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Basik83 wrote:Hehe oby byl pozytyw
Testujesz w moje urodziny
No oby:) w tym cyklu miałam testować 24.10 w moje urodziny no ale @ dziś przylazla a 25.11 mam imieniny więc może teraz sobie prezent wysikamBasik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tubispl wrote:Karolcia mój maż też ma urodziny 27 lipca a jak by mi wyszło w tym cyklu to dzidzia by wyszła na 28 lipca no i mam jeszcze synka z 6 sierpnia także bym miała w domu już 3 lwy tylko ja waga
kurcze cos dzis mam rerwa wściekam sie na wszystko wczoraj byłam spokojna a dzis taki nerw masakra mąż mnie z domu wyrzuci chyba musze się nad nim wyżyć by mi przeszło seksik jest na to najlepszy ale do jutra musze poczekać -
lipcowe sa fajne dzieciaczki
mnie boli dziwnie podbrzusze może to na owu hmm zobaczymy bedziemy dziaąłc w sob i niedziele niestety dzis mąż jeszcze idzie na nocke a julka miała drzemke więc nie zasnie szybko no i maz przed praca na seksik sie nie zgodzi -
tubispl wrote:Karola to twoja coreczka chodz ci jeszcze spac w dzien mam z 2012 r tez synka ale w dzien juz nie ma mowy o spaniu
Jak wm mija sobotni ranek ? My mieliśmy troszkę ogarnąć hctke i lepić aniołki z masy Solnej ale wyszlo wielkie sprzątanie dopiero skończyła a jeszcze pranie zostało do powieszenia zrobię sobie kawusie obejrze powtórki na wspolnej i po obiadku będziemy lepić anioleczki bo coś trzeba robić z cięcia by się nie nudziła
Pozdrawiam dziewczynki -
Witam was dziewczynki My z mężem wczoraj mieliśmy zajebisty seks przyznam że dawno się tak nie czułam Dziś mam zamiar to powtórzyć Ja jakoś dziwnie mam częstą ochotę na bara,bara tylko ciekawe czy mój M nie ma mnie jeszcze dosyć
Ból z cycków i podbrzusza przenosi się na plecy trochę to nie fajne uczucieAJA_S lubi tę wiadomość
-
Hejka muszę wam powiedzieć że jak na razie to ten ovarin działa cuda mąż zadowolony mówi że jeszcze takiego "poślizgu" jak teraz to ja jeszcze nie miałam szok i co dziwne zawsze mi coś tam wyplywalo ze mnie a teraz praktycznie nic szok leżałam z nogami do góry tak jak wtedy gdy udało się z Julka może ontym razem się uda zobaczymy no i seksiku dawno takiego nie mieliśmy już tydzien temu było super ale teraz to już masakra to był ogień dobrze że Julka spała
kaka470, AJA_S, kate88:) lubią tę wiadomość