Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja już na nogach od 6 a poszła spać po 2. Nie mogłam zasnąć, jakaś myśląca mi się włączyła. W sobotę kuzyna żona urodziła córkę i taka mała zazdrość wkradła się do mojego serca Czy to źle?
Mój brat dziś ma urodziny, 36 lat a nie dawno byliśmy tacy mali...
-
nick nieaktualnyJa rowniez od 7. Powiem szczerze że nie wyspalam sie I jestem taka nie do zycia.
Bulkaasia noce czesto sa takie ze czlowiekowi rozne myśli przychodza przed snem I sie tak rozmysla
Ja juz przestalam zwracac uwage na ciaze czy to.kogos bliskiego czy nie. Bo szlo zwariowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 09:25
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Witam z rana:) u mnie 5dc dopiero, jak to powoli idzie @ trwała 3 dni, nie wiem o co chodzi... zawsze mam krótkie 4-5 dniowe, ale żeby 3? Ehh mam nadzieję, że coś z tego będziePCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlameczka wrote:Witam z rana:) u mnie 5dc dopiero, jak to powoli idzie @ trwała 3 dni, nie wiem o co chodzi... zawsze mam krótkie 4-5 dniowe, ale żeby 3? Ehh mam nadzieję, że coś z tego będzie
Roslinka witaj powodzenia zyczeKlameczka lubi tę wiadomość
-
Witam was drogie koleżanki !
Ja jestem od wczoraj strasznie nerwowa nawet mała błahostka doprowadza mnie do szału czy to wina hormonów ? Nawet babka w sklepie bała się mnie jak widziała że jestem wkur...... nie mam pojęcia dlaczego tak zaczęłam na wszystko reagować. Może któraś z was coś takiego przechodzi/ła ??? -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Mama ali ja tak mam co miesiac (maz sie smieje ze codziennie) hahaha. Zwalam.na hormony bo coz innego:P
Możliwości jest dużo
Zapomniałam dodać że mam wstręt na prawie wszystkie zapachy gdy gotuję obiad np i bierze mnie na wymioty masakra. Wszystko mnie boli, głowa, piersi, podbrzusze to nawet mnie w nocy rwało a jeszcze te napady wściekłości mam tylko nadzieję że mąż ze mną wytrzymuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny ja już też na nogach od 6 ju
Ka w przedszkolu za raz muszę po nią iść ja juz dziś Arsenal anioleczkow zrobiłam w tym jeden wyjątkowy dla nas z miejscem na zdjęcie usg dla mojego maluszka .klatkamuszatego wysprzatana obiad gotowy
Cyce nadal bola dziwne to jajniki już nie kuja za to brzuch taki jakiś dziwny jest delikatne mdłości i zawroty nie wiem czy to naovu czy przez ten ovarin zobaczymy jak będzie dalej -
bulkaasia wrote:Mama Ali wszystko wskazuje na ciążę ale czy tak jest? Życzę Ci aby tak było
A mnie od dwóch dni podbrzusze boli jak na @, ovu tuż tuż więc chyba to..
Tego właśnie nie wiem okaże się dopiero 6 listopada teraz wolę się nie nakręcać bo różnie może być.bulkaasia lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj zaczęłam urlop Cale dwa tygodnie Dzis jest 16 dc, wiec teoretycznie mam owulacje, zyczcie Nam powodzenia Pozdrawiam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 14:18
Paula55 lubi tę wiadomość