LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiulka1082 wrote:A jeszcze mam pytanie o testy z allegro. Mój mąż kupił mi takie paskowe testy owulacyjne i w tym są trzy ciążowe też Z tym że owulacyjne mi nie wychodziły w ogóle, wiem, bo robiłam równolegle z testami z Rossmanna, które pięknie pokazały owulację. Myślicie że w takiej sytuacji warto zrobić te ciążowe? Robiła któraś z Was? Można im wierzyć?
-
nie wiem dlaczego ale zjada mi posty cały czas. Napisałam że się żegnam bo @ przyszedł i przeskakuje na grudzień ale za was trzymam mocno kciuki
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗 -
nick nieaktualnykasiulka1082 wrote:Wiem, ale nie mam w domu żadnego porządnego testu. Zresztą to chyba dobrze, bo przyjdzie mi poczekać do poniedziałku a w poniedziałek już powinnam dostać @, więc oszczędziłabym troszkę.
Powiem Ci, że u mnie byłaby to trzecia ciąża, ale po tak długiej przerwie, że chyba czułam się jak w pierwszej. Poza tym tamte były bardzo szybko, a o tą się już ponad rok staramy.. Na pewno będą silne emocje na tym pierwszym usg. Zabierasz męża?pumka1990 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:Ją mam te z allegro i nic nie ma wiec ciazy chyba tez nie.
jesli chodzi o grubosc endo to i mnie narobilas nadzirje ale 2 dni po takie endogenny to raczej nie ciaza haha
Raczej powinno się pogrubiać pod koniec cyklu, Ty masz bardzo szybko takie grube. A lekarz nic Ci na ten temat nie mówił? Ja się pytałam czy moje nie jest za grube, to mi tylko powiedziała, że dla starających się to nie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 18:55
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
mamaNika wrote:Robiłam i wychodzily mega slabo a pink super czuly wuraźny
No właśnie, dlatego trochę się wkurzam że nie mam dobrego testu, a trochę się cieszę.
Ale te z allegro na jakim etapie Ci wychodziły słabe. Przed czy po terminie @?
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
endo w 2 dc 3mm potem 5 i 7. 9 i w koncu 11 dwa dni przed owu gdzue byl podany zastrzyk. i po peknieciu dwa dni 18.4mm widocznie takie grube bo duzo pecherzykow peklo i malych i duzychNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Staraczka, w tym cyklu musi Ci się udać
Biedronka, ja mojego spytałam kiedyś, czy pójdzie ze mną oglądać serduszko, to powiedział, że nie chce. Chyba boi się gabinetu ginekologa w ogóle Jestem ciekawa, czy mu przejdzie i jak dojdzie co do czego, pójdzie, czy nie
Na prenatalne go tak czy inaczej zaciągnę siłą, więc lepiej, żeby sam do tego dojrzał
Tak czy inaczej może się okazać, że będzie miał jeszcze dużo czasu na to, żeby się z ginekologiem oswoić.
U mnie dziś 6dpo, jak co miesiąc szukam objawów i odliczam do testowania
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mii88 dlaczego tak sądzisz?
jesli chodzi o meza to nie naciskaj.. poprostu sam do teog dojrzy. moj jak zobaczyl wynik bety juz pytal kiedy idziemyogladac. owszem glupio mi bylo lezec na kozetce z dupskiem golym przy gin i mezu alr z drugiej strony musialam sie przemoc bo co jak chcialab zeby byl przy porodzie? 1 wizyta wygladala tak ze weszlam sama po zbadaniu mnie jak mialo byc usg dopiero zaprosila meza. od tamtego czasu wchodzil od razu ze mna. ale mial powiedziane ze iesli mnie bada to on ma sieziec jak drewno naorzesle i ani drgnac haha i siedzial nawet slowe. sie nie odzywal hahahami88 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
10 dpo to jeszcze nic nie musi wychodzić, sama dobrze wiesz A tyle pęcherzyków nie może zawieść kolejny raz!
Nie trać nadziei, potem będziesz musiała przyznać się dzidziusiowi, że w niego nie wierzyłaś, a on tam cały czas był
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ja dziś 23 dc, kiedy była owu sama nie wiem, nie czuje jej :p ale wiem że była po tym progesteronie.
Pierwszy miesiąc w którym nie korci mnie do testowania, w poprzednie już od 7 dni po buszowałam z testami po cichu haha, a teraz jakiś spokój.
Średnio wierzę, żeby się udało, ale mimo wszystko nie chce sobie odbierać nadziei.
Objawów żadnych nie mam, ogromny ból piersi ( ale tak mam zazwyczaj - od 14 dc )
mi88 lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
ja dziś 25dc i 8dpo. Tylko cycolinki bolą bardzo ze stanik mnie razi. Sutki dziś swędza. Ale nie nastawiam się. Przyjełam zasade że jak będzie to będzie a jak nie to następny miesiąc:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Kochane dziewczyny, pomimo moich dobrych przeczuć - dostałam okres! Byłam bardzo rozczarowana, ale wczoraj odebrałam wyniki tarczycy i prolaktyny... Ja nie mogłam być w ciąży - wyniki są złe. Po 2 latach starań w końcu znalazł się lekarz, który raczył to sprawdzić. Z jedne strony jestem zrozpaczona i tak bardzo żałuję straconego czasu, ale z drugiej strony już teraz wiem... Szukam dobrego endo i do roboty! Gratuluję listopadowym szczęściarom i trzymam kciuki za resztę ekipy. Ja przenoszę się na grudzień, mam nadzieję, że szybko wyreguluję swoje parametry i od stycznia będę działać
-
U mnie @, życzę wam powodzenia kochane! Damy radę! W końcu na pewno się uda:) uciekam na grudzień.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.