LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendova wrote:A myśleliscie o in vitro?Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test... Co prawda jakis beznadziejny step, co dostałam z testami owu... Niestety negatyw... Chuba muszę przejść na grudzień...Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
pumka1990 wrote:Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test... Co prawda jakis beznadziejny step, co dostałam z testami owu... Niestety negatyw... Chuba muszę przejść na grudzień...21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-
nick nieaktualnyGratuluję 2 kresek
pati88, dlaczego do tej pory mąż nie zrobił badań? Kurcze, dziewczyny, ja nie rozumiem tego. Robicie badania, bierzecie leki, monitoring, stres, obwinianie się i szukanie przyczyn a nie robicie najprostszego badania - nasienia partnera. Dlaczego??edwarda20 lubi tę wiadomość
-
KlaudiaSG wrote:Ale to jeszcze nic nie znaczy! Z tego co widzę u ciebie dopiero 7dpo. Widziałam na forach że mało komu tak wcześnie wychodzi przeczekaj jeszcze kilka dni o zrób kolejny głowa do góry!
U mnie to 11 dpoEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
MałaMi90 wrote:Zaczeła wczoraj powiedziała że mam 3 pęcherzyki, dała ovitrelle na pęknięcie i w czwartek skontrolować czy pękły i wtedy duphaston, Trochę to inna sytuacja ale powiedziała mi że nie można wziąć dupastonu bez monitoringu bo jak nie pękły to zablokuje owu ...
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Sung wrote:Gratuluję 2 kresek
pati88, dlaczego do tej pory mąż nie zrobił badań? Kurcze, dziewczyny, ja nie rozumiem tego. Robicie badania, bierzecie leki, monitoring, stres, obwinianie się i szukanie przyczyn a nie robicie najprostszego badania - nasienia partnera. Dlaczego??
bo to dopiero 5cs:) na luzie spokojnie nie chcemy się nakręcać. Poza tym ja jestem po poważnej iperacji i liczba zrostów w moim bebechu jest ogromna:) damy radę a badać będzoemy się w styczniu:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnySung moj M.też nie chce robić badań nasienia mówi że z jego plemnikami jest wszystko w pożądku naapewno i że nie musi sie badać.A może sie wstydzi albo boi że jednak bedzie coś nie tak.W każdym razie przecież go na siłe nie zaciągnę i nie zmusze do badania musze z nim rozmawiać i musze czekać
-
my mamy umowę że jeszcze ten cykl i jeśli nie uda się to badamy plemniorki:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Dibolek wrote:i co miałaś ten monitoring? jak to wygląda ? mi ginekolog nic takiego nie powiedział, ani nie zaproponowal monitoringu
Klaudia widac nawet na tel bez powiększania. Jak wyszedł w przepisowym czasie to gratulacje!!!KlaudiaSG lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
pumka1990 wrote:U mnie to 11 dpo
Existenz dziekuje wyszedl w czasie 2 minut, ale nie uwierzę jak nie zobaczę dwóch grubych kresek21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-
ewka1990 wrote:Sung moj M.też nie chce robić badań nasienia mówi że z jego plemnikami jest wszystko w pożądku naapewno i że nie musi sie badać.A może sie wstydzi albo boi że jednak bedzie coś nie tak.W każdym razie przecież go na siłe nie zaciągnę i nie zmusze do badania musze z nim rozmawiać i musze czekać
Kazdy facet tak mysli, ze jest bogiem seksu, ma mega plemniki i bedzie plodzil samych mezczyzn. No coz, rzeczywistosc jest zdecydowanie inna. 50% facetow ma jakies problemy z nasieniem. Wystarczy tylko na tym forum poczytac. Uwazam, ze w tych czasach, badanie nasienia to podstawa zaraz po naszych, damskich hormonach.
Oczywiscie, ze nie mozesz meza zmusic, to on sam powinien byc rozsadny i odpowiedzialny. W koncu robicie to dziecko razem.KlaudiaSG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wszytkim, które tracą nadzieję na ciąże. Nie poddawajcie się. Ja przy bardzo nieregularnych cyklach od 24 do nawet 50 dni, i M. po chemioterapii zaszłam w ciąże. Nie wolno się poddawać. Nadzieja zawsze jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 16:59
Kasiulka90, KlaudiaSG, pumka1990, 1000, anyzratak, Ikulinka29 lubią tę wiadomość
-
Existenz dziekuje wyszedl w czasie 2 minut, ale nie uwierzę jak nie zobaczę dwóch grubych kresek[/QUOTE]
Ja w ciąży 10 lat temu nawet nie mogłam zrobić testu ma pamiątkę. W 5 tyg zrezygnowałam.
Biedronka masz rację ale tyle cykli. Mój teraz 3ci po cb i mawiają ze do 3 miesięcy szybciej się zachodzi. ... no zobaczymy za tydzień ♡ codziennie przez tydzień. Specjalnie przeglądałem bilet lotniczy mojego by nie było na styk
A ogólnie około 2 lat. W grudniu badamy plemniory bo od ostatniego badania minęło kilka lat wtedy były super. Pije drinka drugiego a co tam....nie dam się zwariować jak ma się zagnieździc to się zagniezdzipumka1990, KlaudiaSG lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
staraczka24 wrote:ciezko mi was opuscic...
rozklada mnie chyba grypa.. wszystlo mnie boli temp 37.2 zimno mi leze pod kocem z termoforem. kiszmar jakis bo i gardlo boli -
justyna14 wrote:Dostalas @? Mnie zawsze na poczatku rozklada ciazy zreszta jal tu czytam to nie tylko mnie. Na jednym zdjeciu wrzuconym wydaje mi sie ze jakis cien qidac, powtorz test pojitrze rano jal jutro @ nie przyjdzie.
justyna14 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:nir dostalam. na testach nic nie ma ale kupilam dzis jeszczedwa w rossmanie haha
Zrób bobo żółty lub pinkEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
Existenz wrote:Oczywiście że nie można brać. W ogóle niczego na własną rękę. Tak naprawdę tylko monitoring potwierdza owulacujne .
Klaudia widac nawet na tel bez powiększania. Jak wyszedł w przepisowym czasie to gratulacje!!!
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50