LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:Nie ma znaczenia chyba kiedy miałaś owu, ma znaczenie kiedy zagnieździ się zarodek
Ale rozumiem Twoją chęć wiedzy na już. Ja jestem 2dpo i też chciałabym wiedzieć najlepiej już
Ja też 2dpo i też bym chciala wiedziec czy się udalo Jestem dobrej myśli.
A takie pytanie a propos seksu, czy takie ostre szaleństwa po owulacji jakby sie mialo cos zapladniac czy zagniezdzac nie przeszkodza w tym. Tak sie zastanawiam;) -
nick nieaktualnyFi0lecik wrote:ja Jakoś wierze tym testom z rossmana ale paskowym. Pokazały mi pierwsza ciaze najszybciej, No ale wiadomo nie zawsze musi być to reguła. Poza tym mam wrażenie, ze na tych testach paskowych, które nie maja żadnej zabudowy, okienek itp najlepiej widać druga kreskę (jest oczywiście ona jest )
-
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Mi testy z rossmana w poprzednim cykly pokazały ciąże. Dwie piękne wyraźne kreski więc pobiegłam za raz na betę i nic....
Szok słyszałam, ze w te stronę bardzo rzadko testy się myślą mi pokazał się cień na 3 dni przed terminem spodziewanej miesiączki i to jeszcze tak, ze robiłam wieczorem nic nie widziałam rano patrzę na test a tam druga kreska zabarwiona. -
nick nieaktualnyKlunia799 wrote:Witam Staram się z narzeczonym o bobaska już 4 cykle (dla mnie to wieczność ), zastanawiam się czy może w tym cyklu się udało, mogłaby jakaś dobra duszyczka zerknąć na mój wykres ? ( trochę nie rozumiem dlaczego zaznaczoną mam @ na 27 ?) Mam bardzo regularne cykle, zawsze 28 dni i @ przychodziła zawsze na czas, mimo odstawienia tabletek antykoncepcyjnych, od samego początku cykle były zawsze 28 dniowe. Wczoraj powinnam dostać okresu, dzisiaj też nic i nawet nie czuje się na okres. Co do jakichkolwiek objawów to tylko czasami odczuwam ciągnięcie w pachwinach i wzgórku łonowym. Temperaturę mam podwyższoną ale to chyba tylko dlatego,że jestem przeziębiona,boli mnie gardło i mam katar. Zastanawiam się czy mogę mieć nadzieję na udany cykl. Kiedy najlepiej zrobić test ?
-
No ja w tym cyklu z dupkiem choć wiem ze nie podnosi on temperatury to dziś u mnie wysoko ale miesiac temu tez ładnie się paneli w górę a jednak spadło 4 dni przed @ także ćwiczę cierpliwość i zobaczymy czy to psikus organizmu czy fasolki Heheh jak zawsze na spokojnie ...
-
Dzień dobry:)
Kciuki za testujące w listopadzie:) Niech się posypią IIFi0lecik, Magda - mbc, Klunia799, MałaMi90, Almond, kasienka1188, Dominisia883, Angie38, AleksandraW lubią tę wiadomość
-
Aneczka, kciuki:) Daj znać
-
Fi0lecik wrote:W dniu spodziewanej miesiączki przy regularnych cyklach można zrobić spokojnie test są tutaj takie np. Ja, ze test zrobiłabym najchętniej na drugi dzień Haha. Przy pierwszej ciąży pozytywny test wyszedł mi w 27 dc przy cyklach 29-31
Ja też najchętniej od razu bym chciała wiedzieć ale tyle testów co już przerobiłam właśnie z powodu tej niecierpliwości to nie zliczę i teraz boję się rozczarować :C -
nick nieaktualny
-
Dziś jest 10 dpo i odczuwam lekkie mdłości i zawroty głowy. Na przemian zimno mi i ciepło, odczuwam też bóle stawów (w nogach). Oby tylko nie było to żadne grypsko... Na wszelki wypadek wypiję herbatkę z miodem
-
nick nieaktualnykasienka1188 wrote:Dziś jest 10 dpo i odczuwam lekkie mdłości i zawroty głowy. Na przemian zimno mi i ciepło, odczuwam też bóle stawów (w nogach). Oby tylko nie było to żadne grypsko... Na wszelki wypadek wypiję herbatkę z miodem
Kuruj się ale ostrożnie. Nie robię złudnej nadzie ale podobno pierwsze objawy ciąży mogą przypominać objawy infekcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 19:48
kasienka1188 lubi tę wiadomość
-
KAL wrote:helenka i marika jak będę w do mu to wyślę Wam Ciekawey link niestety w pracy niemogę go znaleźć a w domu mam zapisany
dziewczyny wklejam link ale móie od razu ze widok nie należy do pięknych
http://nprtech.ehost.pl/szyjka_info.htmlHelenka_mała lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualnyDzisiaj na pobraniu krwi (beta) w laboratorium facet pobierał krew. Wchodzę i mówię do niego „boje się”. A on - czego? Tego, ze jest pani w ciąży? A ja- nie, pierwszy raz będzie mi mężczyzna pobierał krew, a kobiety są delikatniejsze. On- spokojnie to tylko mit, a mam pobrać tak żeby była pani w ciąży czy nie. A ja: nie wiem, nie będę się nastawiać, bo powiem ze chce ciaze i nie będę i co wtedy? A on - No to będę musiał się wywiązać i cos dorobić, ale nie wiem co zona na to. ))))))
Helenka_mała, Almond, Ewi28, terka, Angie38, Kitkat lubią tę wiadomość
-
KAL wrote:dziewczyny wklejam link ale móie od razu ze widok nie należy do pięknych
http://nprtech.ehost.pl/szyjka_info.html
polecam dziewczyny: http://www.readytogroove.com/the-cycle/appendix-e-visualizing-cervical-fluid-changes/
+ dla nieznających języka google translate chociaż wideo są bardzo, bardzo obrazoweWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 21:18
rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
anyzratak wrote:Fuuuu jakos brzydki mnie to że ten śluz badają męskie dłonie..rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00