LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandra, HopeandFaith wpisane jesteście:) Kciuki za II:)
Rene lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Cześć Almond, dawno Cie tu nie widziałam, a my przecież we trojkę razem z KAL idziemy w cyklach razem
Mam nadzieję dziewczynki, że do trzech razy sztuka
Chyba nawet podobnie Nam sie @ spoznia ja w tym cyklu juz swiruje, dzis 37 dc i dalej nic! Jak do jutra nie przyjdzie to sie mocno zdenerwuje.. w zyciu tak dlugiego cyklu nie mialam. Mam sluz podbawiony krwia w szyjce , na wkladce zero a czuje sie jak na okres.. chcialabym juz zaczqc noey cykl z nowymi nadziejami. I bycie lipcowa mamusia to moje marzenie:-)
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Cześć dziewczyny, ja właśnie czekam na ovu, powinna być lada dzień, więc jeśli wszystko dobrze pójdzie to będę testować ok 1-2.11. Jeśli uda nam się w tym cyklu to poród byłby w lipcu, a w sierpniu moja najlepsza przyjaciółka bierze ślub. Wcale bym się nie śmiała, gdyby "na złość" się udało i nie mogłabym być na jej weselu, choć z drugiej strony dla dwóch kresek poświęciłabym dużo...
-
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:Aleksandra, HopeandFaith wpisane jesteście:) Kciuki za II:)
Dla mnie 7 lat temu listopad też okazał się szczęśliwy i oby dla was dziewczyny też był to piękny szczęśliwy miesiąc,trzymam kciuki:-)Ellka, Helenka_mała lubią tę wiadomość
-
Cześć, dziewczyny! Przenoszę się do Was, bo właśnie odnotowałam okres Plan na listopad mam taki: od dzisiaj drugi cykl picia ziółek, włączam od jutra wiesiołek, a przytulanka wtedy, kiedy będziemy mieć ochotę - bez ciśnienia, bez stresu. Powodzenia Wam życzę!
-
cuddlemuffin wrote:Cześć dziewczyny, ja właśnie czekam na ovu, powinna być lada dzień, więc jeśli wszystko dobrze pójdzie to będę testować ok 1-2.11. Jeśli uda nam się w tym cyklu to poród byłby w lipcu, a w sierpniu moja najlepsza przyjaciółka bierze ślub. Wcale bym się nie śmiała, gdyby "na złość" się udało i nie mogłabym być na jej weselu, choć z drugiej strony dla dwóch kresek poświęciłabym dużo...
My mamy dwa wesela w przyszłym roku w sierpniu i dokładnie o tym samym pomyślałam, że może sie udać wtedy gdy najmniej tego oczekujemy :p Ale uznałam że ma być co będzie, nie odpuszczamy tylko dlatego żeby iść na wesele
-
Kasiulka90 Tobie też życzę powodzenia
My od początku starań przytulanki tylko wtedy gdy mamy na to ochotę, ale podświadomie stres i ciśnienie na pewno jakieś jest. Zobaczymy co nam przyniesie ten cykl, owulka powinna być za ok. kilka dni
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
ja mam mojego mężczyzne tylko na weekendy i to nie zawsze.(przeważnie to co 2) owulacje przewiduje w mojej szklanej kuli około 23.10 więc okres będzie 6. 11. zero spiny. za bardzo się stresowałam.Teraz jak mi owulacja wróciła to wiem chociaż jak mam z mezem umawiać zjazdy do domu i ni działąmy po omacku
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Co do listopada, 2 lata temu też okazał się dla mnie szczęśliwy;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 20:36
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
klaudiaaa93 wrote:Hej, dołączam do Was póki co jeszcze nie wiem kiedy testowano, bo czekam na @.
W tym cyklu zamierzam nie mierzyć temp,
ale powiedzcie mi, jakie suplementy mogą nam pomoc? Słyszałam, że u mężczyzn cynk, czy to prawda?
Dla mężczyzny cynk i selen. A i kwas foliowy nie zaszkodzi
A dla Ciebie to zależy czy masz jakieś braki ale na 100% kwas foliowy bo to podstawa podstaw wszystkiegohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
A co powiecie o żelu Conceive Plus? Zastanawiam sie czy zamowic, bo opinie ma faktycznie dobre..
Ja z takich suplementow to zazywam ovarin, skknczylam wlasnie pierwsze opakowanie, olej z wiesiolka po ktorym w koncu pojawil sie sluz i jeszcze castagnusa biore i czekam na ten cud II kresek:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 19:55
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
hej
Ja piję pierwszy cykl zioła ocja sroki 3 i dziś 6 dc a ja mam śluz i to dość rozciagliwy pierwszy raz... a zakupiłam też żel conceive i śmieje się do M że chyba mi już nie potrzebny "poślizg"
Co do ziół to M też pije i dizsiaj mi ssię "pożalił", że od kąd je pije to mu się zwiększyło libido a już miał wystarczająco duże he he he ale dalej chce pić
Js dziś miałam mega stresujący dzień który zakończył się ssukcesem jupi dostałam podwyżkę w pract hihihi od razu człowiekowi micha się cieszyAkceptacja!