X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 12 października 2017, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra, HopeandFaith wpisane jesteście:) Kciuki za II:)

Rene lubi tę wiadomość

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Almond Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    Cześć Almond, dawno Cie tu nie widziałam, a my przecież we trojkę razem z KAL idziemy w cyklach razem :)
    Mam nadzieję dziewczynki, że do trzech razy sztuka :P

Chyba nawet podobnie Nam sie @ spoznia :D ja w tym cyklu juz swiruje, dzis 37 dc i dalej nic! Jak do jutra nie przyjdzie to sie mocno zdenerwuje.. w zyciu tak dlugiego cyklu nie mialam. Mam sluz podbawiony krwia w szyjce , na wkladce zero a czuje sie jak na okres.. chcialabym juz zaczqc noey cykl z nowymi nadziejami. I bycie lipcowa mamusia to moje marzenie:-)

f2w3dqk36x7eedzr.png

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

• cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja właśnie czekam na ovu, powinna być lada dzień, więc jeśli wszystko dobrze pójdzie to będę testować ok 1-2.11. Jeśli uda nam się w tym cyklu to poród byłby w lipcu, a w sierpniu moja najlepsza przyjaciółka bierze ślub. Wcale bym się nie śmiała, gdyby "na złość" się udało i nie mogłabym być na jej weselu, choć z drugiej strony dla dwóch kresek poświęciłabym dużo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie owu jeszcze nawet na horyzoncie nie widać ;) zakładam, że za jakiś tydzień będzie...

• Rene Autorytet

Wysłany: 14 października 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Aleksandra, HopeandFaith wpisane jesteście:) Kciuki za II:)
    Ellka super że jeszcze prowadzisz tabelkę,szacun że dajesz radę:-)
    Dla mnie 7 lat temu listopad też okazał się szczęśliwy i oby dla was dziewczyny też był to piękny szczęśliwy miesiąc,trzymam kciuki:-)

Ellka, Helenka_mała lubią tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Almond Autorytet

Wysłany: 14 października 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie w koncu przylazla @ po 38 dniach.. jaka ulga! Wpiszcie mnie na 12.11 :-)

f2w3dqk36x7eedzr.png

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

• Rene Autorytet

Wysłany: 14 października 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond wrote:
    Do mnie w koncu przylazla @ po 38 dniach.. jaka ulga! Wpiszcie mnie na 12.11 :-)
    w zastępstwie za Ellke wpisałam Cię na listopadowe testowanie i trzymam mocno kciuki:-)

Ellka lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Bibiś Przyjaciółka

Wysłany: 14 października 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dzis dostalam okres wiec musze sie zapiasac do was na listopadowe testowanie :-(

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 15 października 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, dziewczyny! Przenoszę się do Was, bo właśnie odnotowałam okres ;) Plan na listopad mam taki: od dzisiaj drugi cykl picia ziółek, włączam od jutra wiesiołek, a przytulanka wtedy, kiedy będziemy mieć ochotę - bez ciśnienia, bez stresu. Powodzenia Wam życzę! :)

mhsvcbxmf17updrl.png
  • WNK Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2017, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    Cześć dziewczyny, ja właśnie czekam na ovu, powinna być lada dzień, więc jeśli wszystko dobrze pójdzie to będę testować ok 1-2.11. Jeśli uda nam się w tym cyklu to poród byłby w lipcu, a w sierpniu moja najlepsza przyjaciółka bierze ślub. Wcale bym się nie śmiała, gdyby "na złość" się udało i nie mogłabym być na jej weselu, choć z drugiej strony dla dwóch kresek poświęciłabym dużo...

My mamy dwa wesela w przyszłym roku w sierpniu i dokładnie o tym samym pomyślałam, że może sie udać wtedy gdy najmniej tego oczekujemy :p Ale uznałam że ma być co będzie, nie odpuszczamy tylko dlatego żeby iść na wesele :)

7v8rugpjtdvu3riq.png
  • WNK Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 Tobie też życzę powodzenia :)

My od początku starań przytulanki tylko wtedy gdy mamy na to ochotę, ale podświadomie stres i ciśnienie na pewno jakieś jest. Zobaczymy co nam przyniesie ten cykl, owulka powinna być za ok. kilka dni ;)

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

7v8rugpjtdvu3riq.png
  • AleksandraW Autorytet

Wysłany: 15 października 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mojego mężczyzne tylko na weekendy i to nie zawsze.(przeważnie to co 2) owulacje przewiduje w mojej szklanej kuli około 23.10 więc okres będzie 6. 11. zero spiny. za bardzo się stresowałam.Teraz jak mi owulacja wróciła to wiem chociaż jak mam z mezem umawiać zjazdy do domu :) i ni działąmy po omacku

xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018

Wysłany: 15 października 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cuddlemuffin, wpisałam Cię na listę:) Kciuki za II:)

Rene, staram się pomóc, chociaż chowam się po kątach i mnie raczej nie widać;) Ale mocno kibicuję dziewczynom:)
    Co do listopada, 2 lata temu też okazał się dla mnie szczęśliwy;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 20:36

Rene lubi tę wiadomość

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • KAL Autorytet

Wysłany: 15 października 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorowo :) Jak wam moja niedziela? UNas wpożądku pospaliśmy do 11 :D potem spacer obiad i na wieczór wzięłam się za pieczenie cinamons :D mhmmmmmhmmm w całym domu oachnie mniam mniam :)

Akceptacja!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2017, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dołączam do Was :) póki co jeszcze nie wiem kiedy testowano, bo czekam na @.
    W tym cyklu zamierzam nie mierzyć temp,
    ale powiedzcie mi, jakie suplementy mogą nam pomoc? Słyszałam, że u mężczyzn cynk, czy to prawda? :)

• terka Autorytet

Wysłany: 16 października 2017, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudiaaa93 wrote:
    Hej, dołączam do Was :) póki co jeszcze nie wiem kiedy testowano, bo czekam na @.
    W tym cyklu zamierzam nie mierzyć temp,
    ale powiedzcie mi, jakie suplementy mogą nam pomoc? Słyszałam, że u mężczyzn cynk, czy to prawda? :)

Dla mężczyzny cynk i selen. A i kwas foliowy nie zaszkodzi ;)
    A dla Ciebie to zależy czy masz jakieś braki ;) ale na 100% kwas foliowy bo to podstawa podstaw wszystkiego ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż dostaje multiwitaminę.

14dc, zaczął się śluz. Czekam na owu, bo nawet nie wiem na kiedy się wpisać...

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 16 października 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, którym się zbliża owulacja - zróbcie nawilżającą maseczkę na twarz, wystrójcie się, uczeszcie włosy i do dzieła! Macie być jak wisienka na torcie dla swojego faceta :D Powodzenia!

terka, Helenka_mała lubią tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Almond Autorytet

Wysłany: 16 października 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co powiecie o żelu Conceive Plus? Zastanawiam sie czy zamowic, bo opinie ma faktycznie dobre..

Ja z takich suplementow to zazywam ovarin, skknczylam wlasnie pierwsze opakowanie, olej z wiesiolka po ktorym w koncu pojawil sie sluz i jeszcze castagnusa biore i czekam na ten cud II kresek:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 19:55

f2w3dqk36x7eedzr.png

• KAL Autorytet

Wysłany: 16 października 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

Ja piję pierwszy cykl zioła ocja sroki 3 i dziś 6 dc a ja mam śluz i to dość rozciagliwy :O pierwszy raz... a zakupiłam też żel conceive i śmieje się do M że chyba mi już nie potrzebny "poślizg"
    Co do ziół to M też pije i dizsiaj mi ssię "pożalił", że od kąd je pije to mu się zwiększyło libido a już miał wystarczająco duże he he he ale dalej chce pić :D

Js dziś miałam mega stresujący dzień który zakończył się ssukcesem jupi :) dostałam podwyżkę w pract hihihi od razu człowiekowi micha się cieszy :D

Akceptacja!
‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ