LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WNK wrote:Almond To rzeczywiście duży wzrost, tym bardziej że brałaś castagnus, który powinien obniżyć prl. Oby z dostinexem było lepiej
Ja miałam wynik 27 też biorę castagnus i mam zamiar w najbliższych dniach udać się na ponowne badanie. Zobaczymy jak to będzie u mnie
Lekarz stwierdzil, ze tymi ziolkami moglam sobie prolaktyne rozregulowac.. dzis zrobilam i wynik jest juz 31 a nie 63. Bardzo dziwne ze tak skacze..
Dziewczyny trzymam kciuki za listopad:-)
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Ellka wrote:Cuddlemuffin, wpisałam Cię na listę Kciuki za II:)
Rene, staram się pomóc, chociaż chowam się po kątach i mnie raczej nie widać Ale mocno kibicuję dziewczynom:)
Co do listopada, 2 lata temu też okazał się dla mnie szczęśliwy;)Ellka lubi tę wiadomość
-
Wpisałam Was dziewczyny Kciuki za II:) Niech się listopad zazieleni:)
Rene, oj i to duże szczęścieRene, converse90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, jeśli można to zapisuje się do listy testujących w listopadzie a dokładnie 9.11.
To drugi cykl starań, poprzedni mimo codziennych przytulasow w dni płodne skończył się niepowodzeniem inpoerwezym w życiu opoznieniem okresu o 10 dni. W tym cyklu obiecałam sobie, ze zrobię jeden test w dniu spodziewanej miesiączki i tyle, bo teraz niepotrzebnie się nakręcalam każdym dniem spóźnienia (mimo negatywnych testów).
Pytanie do bardziej ogarniętych w temacie, wiem ze to trochę wróżenie z fusów, ale ze względu na charakter pracy mojego męża w tym cyklu uda nam się starać od 11 do 13 dc przy cyklach 29/30 dni. Czy to bardzo zaniża nasza szanse?
Buziaki i powodzenia dla WSZYSTKICH! -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Ból owu przyszedł, śluz chyba tez (nie ogarniam do końca), ale test owu jaśniejszy niż ten sprzed 2 dni
Może tak być, test ovu nie jest najmocniejszy w dzień owulacji, a 24-36 godzin wcześniej6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
terka wrote:Czemu cykl na stracony juz dajesz? Masz dzisiaj dopiero 19dc...
Ze względu na to, że partner był Za granicą i nie było dużo serduszkowania. Dodatkowo przez sytuację życiowo temperaturki mierzone o różnych godzinach, a owu do tej pory nie wykrytaEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Fi0lecik wrote:Hej dziewczyny, jeśli można to zapisuje się do listy testujących w listopadzie a dokładnie 9.11.
To drugi cykl starań, poprzedni mimo codziennych przytulasow w dni płodne skończył się niepowodzeniem inpoerwezym w życiu opoznieniem okresu o 10 dni. W tym cyklu obiecałam sobie, ze zrobię jeden test w dniu spodziewanej miesiączki i tyle, bo teraz niepotrzebnie się nakręcalam każdym dniem spóźnienia (mimo negatywnych testów).
Pytanie do bardziej ogarniętych w temacie, wiem ze to trochę wróżenie z fusów, ale ze względu na charakter pracy mojego męża w tym cyklu uda nam się starać od 11 do 13 dc przy cyklach 29/30 dni. Czy to bardzo zaniża nasza szanse?
Buziaki i powodzenia dla WSZYSTKICH!
A w którym dc przewidujesz owulację? -
Cześć dziewczyny!
również poproszę o wpisanie na 15.11Magda - mbc lubi tę wiadomość
rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
nick nieaktualnyMarta..a wrote:Może tak być, test ovu nie jest najmocniejszy w dzień owulacji, a 24-36 godzin wcześniej
Chodzi mi o to, ze ta druga kreska była ciemniejsza niż ta druga później.
Dziś zrobiłam test: 0 14.30 druga kreska blada, ale widoczna. Teraz drugiej kreski brak.
Te testy stresują mnie bardziej niż mierzenie temperatury -
Witam się i ja, ale daty testowania nie mogę określić W tym mcu wszystko poszło nie tak, czekam na @, ale kiedy przyjdzie nie wie nikt.Dodatkowo boję się, że pęcherzyk nie pękł wcale i mam torbiel a lekarz kazał przyjść to sprawdzić dopiero 3-5 dc. Martwie się, że kolejny mc będzie w plecy
-
Witajcie,
Z mężem od tego miesiąca intensywnie staramy się o dziecko - będę testować 5.11, tuż przed moimi urodzinami Testy w poprzednich cyklach robiłam kilka razy, zazwyczaj gdy miesiączka się nieznacznie opóźniała, wychodziły negatywne. Jednak wtedy zabezpieczaliśmy się w dni płodne, a od tego cyklu całkowicie odstawiliśmy prezerwatywy, więc mam nadzieję na dwie kreski
Przy okazji mam pytanie - w przyszłym tygodniu (26.10) mam zaplanowaną wizytę u ginekologa. Według moich obliczeń byłby to czas ewentualnego zagnieżdżania się fasolki. Czy badanie i USG dopochwowe byłoby bezpieczne? Czy lepiej przesunąć wizytę?Rene lubi tę wiadomość
-
Jako że jestem tu nowa to wypadałoby się przywitać wiec Witajcie Listopad to tez miesiąc moich urodzin więc może życie mnie zaskoczy i podaruje mi prezent Sciskam Was wszystkie i oczywiscie zycze Wam upragnionych 2 kreseczek Ps. Prosze o wpisanie 15.11
Rene lubi tę wiadomość
-
O, widzę, że mamy dwie listopadowe Kasie!
Ja też z listopada - konkretnie 8.11
Wpisałam sobie testowanie na 15.11, ale @ powinnam dostać 10.11 i mam nadzieję, że nie dostanę i będzie prezent na trzydziestkęHelenka_mała, Rene lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
kasienka1188 wrote:Witajcie,
Przy okazji mam pytanie - w przyszłym tygodniu (26.10) mam zaplanowaną wizytę u ginekologa. Według moich obliczeń byłby to czas ewentualnego zagnieżdżania się fasolki. Czy badanie i USG dopochwowe byłoby bezpieczne? Czy lepiej przesunąć wizytę?
Nic nie zaszkodzi, w 1 trymestrze ciązy usg są tylko dopochwowe. Ale wiadomo, najlepiej lekarza uprzedzic, że się staracie i byc moze już coś się tam dzieje.kasienka1188 lubi tę wiadomość