LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypatuniek86 wrote:To pewnie tyłozgięcia nie masz - więc wystarczy świeca
Cuda wianki:P Jak ma być to będzie i nic nie zaszkodzi a tez żadne cudowanie świecami ani leżenie odlogiem nie pomoże. Każda chyba z nas próbowała bez efektów wiec to bez znaczenia jest.Dominisia883, Kitkat, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
Lavendova wrote:Cuda wianki:P Jak ma być to będzie i nic nie zaszkodzi a tez żadne cudowanie świecami ani leżenie odlogiem nie pomoże. Każda chyba z nas próbowała bez efektów wiec to bez znaczenia jest.Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Lavendova - ja nawet w cuda bym uwierzyła, jeśli to miałoby pomóc
Fakt - owulację miałam 7 października
Fakt - seks 4 października
Fakt - użyłam żelu conceive
Fakt - leżałam z tyłkiem w górze
Fakt - poprzednie 3 cykle nie robiłam powyższych rzeczy
Fakt - ja jestem w ciąży
Wiele tutaj pyta o objawy potwierdzonej ciąży, albo jak się zaszło w ciążę. Jak często się współżyło itp. itd.
A to ja opowiadam cuda wianki... No ciekawe, ciekawe. Czyli twierdzisz również, że nie ma znaczenia pozycja? Ani grawitacja? Że nie dla plemników nie ma znaczenia, czy tyłek masz w górze, czy jednak siedzisz normalnie?
Nie twierdzę i nigdy nie będę, że jest to niezawodny sposób i zawsze pomoże. Znam jednak 2 dziewczyny, którym pomogło, ja jestem trzecia. Ale w końcu co ja tam wiem, jestem tylko niemądrą ciężarnąMarta..a, pumka1990 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Lavendova - ja nawet w cuda bym uwierzyła, jeśli to miałoby pomóc
Fakt - ja jestem w ciąży
Wiele tutaj pyta o objawy potwierdzonej ciąży, albo jak się zaszło w ciążę. Jak często się współżyło itp. itd.
A to ja opowiadam cuda wianki... No ciekawe, ciekawe. Czyli twierdzisz również, że nie ma znaczenia pozycja? Ani grawitacja? Że nie dla plemników nie ma znaczenia, czy tyłek masz w górze, czy jednak siedzisz normalnie?
Nie twierdzę i nigdy nie będę, że jest to niezawodny sposób i zawsze pomoże. Znam jednak 2 dziewczyny, którym pomogło, ja jestem trzecia. Ale w końcu co ja tam wiem, jestem tylko niemądrą ciężarną
Podobają mi się te fakty
Może nie miały w 100% znaczenia np.nogi w górze ale skoro pomogły to czemu nie próbować?pumka1990 lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
patuniek86 myślę że nikt nie chciał Cię urazić . Kiedyś nikt nie stawał na głowie i nie używał żelu a w ciążę się zachodziło . Nie wiadomo czy u Ciebie akurat to pomogło to jest biologia i jak to moja Pani doktor mówi, że gdyby tu grawitacja miała duże znaczenie to inaczej by nasz układ rozrodczy wyglądał a to jest tak wszystko zbudowane wewnątrz nas żeby było dobrze . Ciekawostka ode mnie: również używałam żelu i również stawałam na głowie (praktycznie dosłownie) a w ciąży nie jestem .
Sung, Magda - mbc, Selina, Kitkat lubią tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
nick nieaktualnyKażda z nas jest inna i każda robi tak jak jest jej fajnie. Ja to robię codziennie a po wszystkim po prostu kładę się na bok przytulam do męża i staram się wytworzyć maks endorfin
Dominisia883, KAL, Majaaa, Agatella88, 1000, Magda - mbc, Nikusiia, pumka1990, patuniek86, Paulinaaa, Almond lubią tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Każda z nas jest inna i każda robi tak jak jest jej fajnie. Ja to robię codziennie a po wszystkim po prostu kładę się na bok przytulam do męża i staram się wytworzyć maks endorfin
Majaaa lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKAL wrote:Sung proga robiłam w 6dpo to miałam 8,14 te szystkie hormony powtózyć raz jeszcze? chcę zapisać się do gina ale do mojej babki czeka się 2 msc a chodzę prywatnie taki ema terminy muszę poszukać kogoś innego ale dobrego... mam doła przez te wyniki....
Jak niedawno robiłaś, to nie. Ja się pasę progesteronem od roku i zaszłam w ciążę z wynikiem 6, więc się da. Nie wiem co byłoby dalej, bo to była pozamaciczna.
Z tego co mi mówiono to zajść można, ważne, żeby od razu brać przy tak niskim wyniku. -
nick nieaktualnypatuniek86 wrote:Lavendova - ja nawet w cuda bym uwierzyła, jeśli to miałoby pomóc
Fakt - ja jestem w ciąży
Nie twierdzę i nigdy nie będę, że jest to niezawodny sposób i zawsze pomoże. Znam jednak 2 dziewczyny, którym pomogło, ja jestem trzecia. Ale w końcu co ja tam wiem, jestem tylko niemądrą ciężarną
Czyżby hormonek? Nie irytuj się, to tylko moje zdanie. Też nie możesz z całą pewnością stwierdzić ze bez tego leżenia i cudowania byś wtedy nie zaszla w ciążę, widocznie miałaś zajsc i to był ten moment
Nawet po inseminacjach dziewczyny pisaly ze lekarz wcale nie kazał leżeć dłużej niz jakieś zwykle 5 min. Taki w tym sens że co ma sie tam znaleźć w środku to sie znajduje podczas wytrysku:P Oczywiście jak ktoś bardzo ma ochotę tak cudowac i mu lepiej z tym na sercu to nie ma problemu. Ja cudowalam, stalam świece a juz nawt prawie na głowie, lezalam z poduszka pod tylkiem i na brzuchu i nie jestem w ciąży. Więc to nie kwestia pozycji czy minut leżenia po ani grawitacji:P A dwoje dzieci mam bez takich wariactw wiec tez sie da
Co do tylozgiecia to się nie wypowiadam bo nie wiem.Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
KAL wrote:Almond a powiedz mi robiłaś wymazy z pochwy te na bakterie chlamydia ureaplasma Chyba się do niej zapisze tylko nie pasuje mi to że idzie na urlop... bo chciałam po owulce eby sprawdziła czy w ogóle ją miałam...
KAL ja wlasnie bede robic teraz te wymazy na te bakterie, bo tego wlasnie nie robilam jeszcze a chce juz miec komplet badan razem z AMH. Moja znajoma przez ta bakterie ureaplasma nie zachodzila w ciaze a jak sie przeleczyla to zaszla w 2-gim cyklu.
Fakt, ma chyba urlop 2 tyg z poczatkiem grudnia.. ja mam zamiar isc blisko owulki i po, to tak na styk moze mi sie udakasiulka1082 lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Wlasnie wrocilam z badan krwi i moczu jutro 10:20 lekarz ciekawe co mi powie o tych moich wlosach zrobil mi badania tsh na watrobe jakies tam sa morfologie mocznik kreatynine chociaz dowiem sie jaka mam ths czy nie za wysoka zeby zajsc w ciaze wczoraj jak zasypialam.myslam ze okresu dostane tak brzuch bolal jakby na okres ale inaczej bardziej po bokach i oczywoscie z tylu plecy ale nic nie ma a bol minąl jutro najwyzej jakby mi leki przepisal jakies to najpierw pojde na test9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
1000 wrote:28 grudnia
KUrde mnie też to czeka, aż mi słabo jak o tym myśle ;pPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)