LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robię test bo dziewczyny mnie stresuja... @ nie przyszła mam tylko śluz taki brązowy i zobaczymy jutro... Ja jestem na nie"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Hej Lejdis,
Pogoda tragiczna, mnie łeb napiepsza już któryś dzień z rzędu przez te wichury, ale z wina nie rezygnuje, choć troszkę poteguje ból, no cóż ...
Marleni, a jak zdrówko, wiruski Cię nie rozłożyły?
Memka, a u Ciebie jak tam?Marleni lubi tę wiadomość
-
Marleni,
Z Ciebie to dynamiczna babka jest: basen, siłownia, dzis konie, a pamiętam jeszcze inne TALENTY - zazdroszczę. Cieszę się ze grypa Cię JESZCZE nie rozłożyła, bo te dzisiejsze konie .... A wiesz teraz dla nas to tylko te ciążowe wiruski ...
A ze mnie powoli wylewa się płodność także już wkrótce działamy ☺Marleni lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Nie robiłam testu bo @ przyszła więc miałam rację plamienie w moim przypadku oznacza porażkę"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Dzień dobry
ale z was ranne ptaszki
ja otwieram oczy patrze na zegar i widzę 9:45...masakra to pewnie przez pogodę tyle spaliśmy :)teraz popijam kawkę co mi ukochany zrobił i czytam co tu u was...
Marleni cieszę się już zdrówko dopisuje...
Memka przykro mi ale nie poddawaj się w końcu każdej z nas powinno się udać
hewa81 ja też powoli wkraczam w najprzyjemniejszy okres
lady jak tam pogodzona z mężem ???
hewa81, Marleni lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Tak tak
MY się tylko chwile kłócimy, a potem jest już git majonez
Ja już pije kawkę, ale sama sobie muszę robić bo mojemu mężowi jeszcze oczy gniją w łóżku
Hehe ja to mam super kochanego małżonka bo on zawsze wstaje odpala kompa,robi żonie kawuśkę i dopiero wstaję )))
hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:Dotek Ty też masz dni płodne tak? czy masz późniejsza owulację ?
Memka na pewno nadejdzie dzień że @ nie przyjdzie i będziesz oczekiwała maluszka:*
-
lady_pink wrote:Tak tak
MY się tylko chwile kłócimy, a potem jest już git majonez
Ja już pije kawkę, ale sama sobie muszę robić bo mojemu mężowi jeszcze oczy gniją w łóżku
Hej Lady,
Widzę ze Twój M. tak jak moj-też jeszcze w łóżku, ale korzysta z wolnego dnia, a on lubi sobie pospac☺ -
W poniedziałek umówiłam się do profesora. Mam nadzieję ze uda się do końca roku bo potem będzie ciężko... Załamana nie jestem wiedziałam ze za 1 podejściem do IUI zachodzą szczesciarze. Dziękuję za mile słowa kochane jesteście"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Memka wrote:Hej dziewczynki
Nie robiłam testu bo @ przyszła więc miałam rację plamienie w moim przypadku oznacza porażkę
Hi,
głowa do góry Kochana i myśl pozytywnie, właściwe nastawienie to połowa sukcesu. A przecież listopad dopiero się zaczął, a w listopadzie wiadomo co bedzie-wiruski ciążowe krążą ☺lady_pink lubi tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:Hehe ja to mam super kochanego małżonka bo on zawsze wstaje odpala kompa,robi żonie kawuśkę i dopiero wstaję )))
To ewenement, są Tacy jeszcze. Zazdroszczę, też by mi się czasem taki przydal☺Wedmoczka, Dotek lubią tę wiadomość
-
Właśnie nie wiem zobaczymy co profesor powie. Ja chce żeby położył mnie na szpitalu i badania zrobil"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
To zrobimy w listopadzie przerwę najwyżej i w grudniu podejdziemy do IUI. Pewnych rzeczy nie przeskoczymy..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Monia najważniejsze dużo leżeć żeby dzidziuś miał czas się porządnie wgryźć w macicę czytanie książek może pomóc zająć myśli czym innym niż zmartwienia:)
Lady fakt że jak widzimy się w weekend to niema czasu nabałaganić ale i czasami brakuje mi go. A jak dzidziuś kiedyś będzie to wolałabym mieć męża codziennie, no ale takie życie że nie można mieć wszystkiego:)
Hewa mój tak samo, jak ma okazje dzisisj to by spał i spał ale go o 10 zerwałam i zaciągnełam na śniadanie bo ja kuż od 7 na chodzie i na głodzie:)
hewa81, Mirabelka30 lubią tę wiadomość
-
Narazie muszę przetrwać pierwszy dzień @ bo ledwo chodzę
Marleni lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Dotek wrote:Monia najważniejsze dużo leżeć żeby dzidziuś miał czas się porządnie wgryźć w macicę czytanie książek może pomóc zająć myśli czym innym niż zmartwienia:)
Lady fakt że jak widzimy się w weekend to niema czasu nabałaganić ale i czasami brakuje mi go. A jak dzidziuś kiedyś będzie to wolałabym mieć męża codziennie, no ale takie życie że nie można mieć wszystkiego:)
Hewa mój tak samo, jak ma okazje dzisisj to by spał i spał ale go o 10 zerwałam i zaciągnełam na śniadanie bo ja kuż od 7 na chodzie i na głodzie:)
Dotek, a jak radzicie sobie z owulacją? mój też za granicą siedzi i powoli urlopu mi już brakuje;) dobrze że nowy rok się zaczyna bo inaczej byłabym notorycznie chora w trakcie owulacji )
-
Kamilka wrote:Hej. Memka przykro mi.
Noemi faktycznie się dawno nie odzywała i wiewioreczka też.
Ja nadal czekam na wyniki badań.
Jestem, jestem, tylko rzadziej, a dziewczyny tak się rozpisują, że nie nadążam z czytaniem i reagowaniem .
Zafasolkowanym gratuluję i mocno trzymam za Was kciuki , dajecie wiarę, że uda się i nam .
My w tym cyklu wracamy do starań, choć jak patrzę na swój wykres to się zastanawiam co to w ogóle ma być . W piątek prawdopodobnie pójdę na usg, coby sprawdzić czy jakieś pęcherzyki urosły, o ile uda mi się dorwać panią doktor.
Memka trzymaj się i głowa do góry, nowy cykl to zawsze nowe nadzieje.
Kamilka, a kiedy będziesz mieć wyniki badań?
Marleni, Kamilka lubią tę wiadomość