LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
to dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
i poproszę o relacje po...
P.S ale ze mnie inteligentna kobieta...szukam gdzieś a mam Was...może chciałaby któraś spotkać się w przyszłym tygodniu?? Biorę udział w programie zdrowotnym to opowiedzielibyśmy co i jak w trakcie spotkania...jak któraś chętna to zapraszam na pwMarleni lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:<olaboga> ja niestety nie pomogę bo ze zdrowym trybem życia nie mam nic wspólnego nie dość że jestem alkoholiczką to jeszcze palaczką
Mój mąż już rzucił prawie 5 miesięcy temu, ja rzuce jak zobacze II tłuste krechy
generalnie jest fajny nie potrzeba nawet wielkich wyrzeczeń pić i palić też można no ale nic na siłęPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:<olaboga> ja niestety nie pomogę bo ze zdrowym trybem życia nie mam nic wspólnego nie dość że jestem alkoholiczką to jeszcze palaczką
Mój mąż już rzucił prawie 5 miesięcy temu, ja rzuce jak zobacze II tłuste krechy
O TY ... palisz??? FFFeeee. Rzucaj, a już ...
Ja też ma za sobą ten nałóg - paliłam trochę w liceum, potem całe studia, no prawie - rzuciłam, na 5 roku i już (aż żal się przyznać ile mam lat) prawie 11 lat nie palę ... -
lady_pink wrote:Ja to wstydniś jestem Nie lubie żadnych wystąpień, przemówień itp
To Ty jakaś znana pani redaktor jesteś, że prowadzisz jakiś program zdrowotny?
hehe to zabrzmiało inaczej niż miało być raczej projekt nie żadna audycja czy coś...spotykamy się z chętnymi osobami na mieście w kawiarni czy u nich w domu i opowiadamy nie ma żadnej publiczności i przemówień...przy okazji możemy tez przeanalizować skład ciała jak ktoś chcę bo mamy analizator ze sobą ale nikogo do niczego nie namawiamyPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:hahah ja Cię mogę do domu zaprosić ale na drinka
Drinka możemy sobie po oficjalnej prezentacji walnąć jak partner biznesowy sobie pójdzie i tak prowadzi samochód i nie może pićPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:i zostawi Cię samą? Ze mną? Oj to głowa będzie nas boleć na drugi dzień
a chwaliłaś się że masz mocnąPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
ale nie wszystko na raz ...zostawmy coś na wspólną imprezę z dziewczynamiPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Monia85 wrote:Pecherzyk ciazowy 4 mm, za 2 tyg wizyta z kompletem badań. Tyle tego,ze zbankrutuje. Zastanawiam się czy nie pójść do jakiegoś doktora na nfz żeby skierowanie napisał. Pójdę jutro do rodzinnej,może ona coś pomoże.
super wieści kochana
to rośnijcie zdrowo...
a co do badań pewnie że porozmawiaj z rodzinną może chociaż coś nfz zrefundujePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
O rany, ale żeście się rozpisały. Ja w pracy rzadko zaglądam na ovu, bo najczęściej nie mam na to czasu, zwłaszcza w ostatnich dniach.
Monia85 z tego co wiem na część badań rodzinny może wypisać skierowanie, ale nie wiem dokładnie na które badania (mojej koleżance rodzinna ostatnio wypisywała skierowanie na badania, ale nie na wszystkie które zlecił jej gin).Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 20:03
hewa81 lubi tę wiadomość
-
Monia85 wrote:Pecherzyk ciazowy 4 mm, za 2 tyg wizyta z kompletem badań. Tyle tego,ze zbankrutuje. Zastanawiam się czy nie pójść do jakiegoś doktora na nfz żeby skierowanie napisał. Pójdę jutro do rodzinnej,może ona coś pomoże.
Gratuluję Kochana,
A ja czekam na monitoring i zakwitne tu w tej poczekalni bo w tym moim grajdolku to nie ka czegoś takiego jak umownie na godz. Kto pierwszy ten lepszy.Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia85 wrote:Pecherzyk ciazowy 4 mm, za 2 tyg wizyta z kompletem badań. Tyle tego,ze zbankrutuje. Zastanawiam się czy nie pójść do jakiegoś doktora na nfz żeby skierowanie napisał. Pójdę jutro do rodzinnej,może ona coś pomoże.
Marleni lubi tę wiadomość
-
Aaa przyszedł mi pasek św. Dominika !!!!
Dotek, Marleni lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Marleni wrote:Tak więc byłam u dochtora, fajnie bo z marszu nikogo nie było
więc nie musiałam czekać
Doktor cóż powiedzieć ... zna się na wszystkim, i normalnie jakbym miała voodke to piłabym mordeczkę za każde wypowiedzenie słowa: "stosunek" i wyszłabym na czworaka zapewne
No także tego - mówi że wyniki męża są dobre, i to że miał rok temu 23% prawidłowych to wg tej aktualnej normy miałby na granicy 4% wg dzisiejszej normy - bo akurat on wprowadza te normy, to wie o tym najlepiej - i te nazwiska co robiły badania męzowi to są mu znane i zna każdego metody sprawdzania.
Powiedział mi że mozna sprawdzić jeszcze badaniem: wrogość śluzu - bo czasami tak się zdarza że po długim czasie współżycia śluz może niszczyć pleminiki.
Ale ja w przyszłym miesiącu idę na inseminacje - a jak nie wyjdzie to robie jeszcze tą wrogość śluzu. W najlepszej klinice
W sumie tyle, jak mi się coś przypomni to napiszę
Dużo więcej niż wiedzialam to się nie dowiedziałam
a nawet jakiś czas temu czytałam o tym badania na wrogość śluzu ... jaka ja mądra...a niby burak
Ja robiłam wrogość śluzu i niestety wyszedł pozytywny ale prof. kazał się nie przejmować bo mówi żeby to było wiarygodne badanie trzeba zrobić z krwi badanie a ja robiłam ze śluzu... Trzymam kciuki za przyszły miesiącMarleni lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Dotek wrote:O to widzę doktorek odkrył amerykę dzisiaj:) ja to się za to dowiedziałam że acard może mieć wpływ na owulację, co Wy na to?
Co to za paski Dominika?
http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/dominik_pasek.html przeczytaj sobie to o paskuMarleni, Dotek lubią tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Marleni wrote:Mi sie wydaje że ja tez kiedyś miałam, aż zobaczę z mych starych zakurzonych wyników sprzed 5 lat.
Jak bedę w poniedziałek w Ab ovo to spytam się czy robią to badanie z krwi i może zrobie Mam nadzieję też ze prof. położy mnie na szpital szybko Jestem chyba jedyna osobą która chce lezeć w szpitaluMarleni lubi tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Marleni, słodziuteńki buraczku czerwony
To jednak fasolka nie rośnie? A @ dalej brak?
Fajnie ze wyniki męża są w porzo, reszta się jakoś ułoży. I kolejny cykl będzie tym właściwym.
Buziaczki.Marleni lubi tę wiadomość