LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia85 wrote:Ja do ab ovo na 15
to trzymam kciuki i dawaj znać po wizyciehewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:Jednak czasem jak strajkują na lotniskach to sie do czegoś przydaje
zmienili mężowi loty i będzie o 14 w wawie a miał być ok 18 jakby leciał tym lotem co zastrajkowali
To Wasze kciukasy i wsparcie
No widzisz jak dobrze wyszłoMarleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Lejdi, Memka i Hewa jak macie na imię ? jak to nie tajemnica
A ja to co ??
Dobra sama powiem Elenahewa81, Marleni, Mona_M, hipisiątko lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:Lejdi, Memka i Hewa jak macie na imię ? jak to nie tajemnica
A żadna tajemnica
Ja jestem Ewka
To i Ty się ujawnij Czyżby Marlena??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:58
Wedmoczka, Marleni, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Marleni wrote:ożesz TY ! moja kulpaa !!! jak mogłam Cie nie wpisać (( już się poprawiam Kochana moja <tuli tuli> Marlenka to burak
Piękne imię ...
Niee Marlenka to pozytywny zakęceniecMarleni, hewa81 lubią tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
margaretta wrote:haha no tak zapowiadam dzis dzien lenia do jutra nie robie niczupelnie nic nie pacuje nie sprzatam nie gotuje
Czasami trzeba zrobić sobie dzień lenia Taki resetMarleni lubi tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:właśnie a ja to co ??
Hej Hipistąko,
Z Twojego niku ciężko coś wymyśleć i domyślić sięMarleni, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:właśnie a ja to co ??
To ja poproszę ładnie powiedz nam jak masz na imię??Marleni, hipisiątko lubią tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lady_pink wrote:I muszę się Wam pochwalić Jesteście cudowne
Tak szybko mi czas mija przez to forum, że jest już 13 a ja jeszcze się za pracę nie wzięłam Zostało mi niby jeszcze trzy godzinki, ale już za późno, żeby coś zaczynać hehe Zrobię sobię kawkę, popiszę z Wami i do 16 zleci jak z bicza strzelił
Jesteś boska
ale masz rację o 13:00 zdecydowanie za późno zaczynać pracę...zostań z nami
byle by szefostwo było tolerancyjne...lady_pink, Marleni, hewa81 lubią tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny