LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, ja piątek 13 rozpoczęła kacem , ojjj dawno już się tak nie czułam, no ale magisterkę koleżanki trzeba było opić . Teraz o dziwo odpoczywam w pracy i tak się zastanawiam czy to nie jest przypadkiem cisza przed burzą. Byłam dzisiaj na usg, piękny pęcherzyk, ładne endometrium, nic tylko zachodzić w ciążę .
Marleni też bym chyba rozważyła inseminację.hewa81, Marleni lubią tę wiadomość
-
Mąż miał tylko powiew nasienia ale ja nie"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Ja sie prof spytam też w poniedziałek zobaczymy co mi powie."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
lady_pink wrote:No magisterki koniecznie trzeba opijać Ja swoją też długo świętowałam :)naturalnym cyklem idziesz czy wspomagacz się medycznie? Działaj, działaj w takim razie
Cykl mam w zasadzie naturalny, choć garść leków biorę , ale nie ma wśród nich clo. Clo brałam jak na razie raz i wyhodowałam wtedy 5 pęcherzyków. Taki jest plan, żeby zmolestować dzisiaj męża, a co z tego wyjdzie to zobaczymy .hewa81, Marleni lubią tę wiadomość
-
viowieczka wrote:Cykl mam w zasadzie naturalny, choć garść leków biorę , ale nie ma wśród nich clo. Clo brałam jak na razie raz i wyhodowałam wtedy 5 pęcherzyków. Taki jest plan, żeby zmolestować dzisiaj męża, a co z tego wyjdzie to zobaczymy .
Hi,
Molestuj, molestuj, bo samo się nie zrobi
Ja już wczoraj zaczęłam
Widzę że idziemy prawie równo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 09:45
viowieczka lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane
ale poważne tematy z rana...Marleni ja nic tu nie doradzę bo sie na tym nie znam..może posłuchaj intuicji ( ja tak robię) co do rozjechanego cyklu też tak miałam ...poszłam jakiś czas temu do gin a ona mi dala luteine bez żadnych podstaw ot tak o...i co moja ładna lutealna z 12-14 dni wydłużyła sie w tam tym cyklu do 18 ...i tez dostawałam szalu latałam na bete ciąży brak, @ też....wrrr
potem od innej dr dowiedziałam się że z moimi wynikami nie powinno się brać luteiny...
Miłego piątku kochane :*hewa81, lady_pink, Marleni lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
hewa81 wrote:Hi,
Molestuj, molestuj, bo samo się nie zrobi
Ja już wczoraj zaczęłam
Widzę że idziemy prawie równo.
Ja też miałam zacząć wczoraj, ale wyszło to opijanie i jak wróciliśmy do domu to już nie byłam w staniehewa81 lubi tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:Cześć kochane
ale poważne tematy z rana...Marleni ja nic tu nie doradzę bo sie na tym nie znam..może posłuchaj intuicji ( ja tak robię) co do rozjechanego cyklu też tak miałam ...poszłam jakiś czas temu do gin a ona mi dala luteine bez żadnych podstaw ot tak o...i co moja ładna lutealna z 12-14 dni wydłużyła sie w tam tym cyklu do 18 ...i tez dostawałam szalu latałam na bete ciąży brak, @ też....wrrr
potem od innej dr dowiedziałam się że z moimi wynikami nie powinno się brać luteiny...
Miłego piątku kochane :*
Hej Elenka,
Tak to jest z tymi wraczami, że pakują w nas leki bez żadnych podstaw.
Z luteiną to tak jest że za szybko podana może zahamować ovu, a oni dają standardowo od ok 15dc jakby każda z nas miała ovu 14 dc (w moim przypadku akurat tak jest ale niestety nie jest to normą jak każda z nas wie) . Wczoraj na monitoringu jak powiedziałam lekarzowi że przyjmuję luteinę to oczywiście zaraz wywiad ze mną zrobił, czy aby na pewno zaczynam po ovu.Wedmoczka, Marleni lubią tę wiadomość
-
viowieczka wrote:Ja też miałam zacząć wczoraj, ale wyszło to opijanie i jak wróciliśmy do domu to już nie byłam w stanie
No to Kochana do dzieła - dziś koniecznie trzeba nadrobićMarleni lubi tę wiadomość
-
Pinkuś,
ale się wczoraj uśmiałam z tego pytonga i gitarrry
Nawet mąż zaglądał, co tam jest aż tak śmiesznego, że o mało się nie popłakałam
Boska jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 10:47
Marleni, lady_pink lubią tę wiadomość
-
Marleni wrote:Dziękuje Kochana :*
Ale się zdenerowowałam ... kurcze beluś, już nie chce klnąć ... co co mi to da...jestem skołowana. Chce tego okresu i już ... bo 6 dni boli mnie okresowo, już chce dostać boleści i iść dalej przez świat.
Może dziś się wyciszę i nie będę siała na forum złych fluidów ...
Marleni czasem trzeba się wygadać po to jesteśmy
Przytulam mocno będzie dobrze :*hewa81, Marleni lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:cycków
To Ty jesteś jakiś cyborg, czy jak ...Memka, lady_pink, Marleni lubią tę wiadomość
-
Cycki w domu zostały czekaja na męża:-P jesteście boskie
lady_pink, Marleni lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
lady_pink wrote:Ja przy pierwszy clo dawke miałam:
3 dc 1/2 tabl
4 dc 1/2 tabl
5 dc 1/2 tabl
6 dc 1 tabl
7 dc 1 tabl
i wtedy urósł mi jeden pęcherzyk i dr Gąsior (bo nie było wtedy mojej dr Tkaczuk) powiedział, że za mała dawka dla mnie i kazał brać po 1 tabletce i wtedy wyhodowałam 3 pęcherzyki, ale nawet z potrójnej szansy się nie udało
Też chyba miałam takie dawkowanie i jak urosło 5 to doktor radziła odpuścić starania i tak też zrobiliśmy, udało mi się zajść w następnym cyklu po tym stymulowanym, niestety ciąża się nie utrzymała.
Marleni wrote:Dziękuje Kochana :*
Ale się zdenerowowałam ... kurcze beluś, już nie chce klnąć ... co co mi to da...jestem skołowana. Chce tego okresu i już ... bo 6 dni boli mnie okresowo, już chce dostać boleści i iść dalej przez świat.
Może dziś się wyciszę i nie będę siała na forum złych fluidów ...
Ja to nawet mam 3 dni wolnego, bo poniedziałki mam wolne . Marleni każda z nas potrzebuje od czasu do czasu ponarzekać, a my jesteśmy po to żeby "wysłuchać" i wesprzeć w gorszych chwilach. Trzymaj się cieplutko kochana :*Marleni lubi tę wiadomość
-
Lady na miejscu twojego męża pilnowalabym swojego sprzętu jak oka w głowie:-P taki zboczuszek troszkę z Ciebie
hewa81, lady_pink, Marleni lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Marleni wrote:ja to taka zośka samośka, innych pocieszać chcę i motywować, a sama jak mam taką potrzebę, to zaraz mi się wydaję że nikt nie chce tego słuchać, i gdzieś kisze w sobie .:*
dlatego dzięki za te słowa :*
Po to Kochana są takie fora, ażeby poszukać otuchy dla siebie, ale też i wesprzeć i zmotywować innych (korzyść dwustronna ), także Robaczku - głowa do góry i wal z problemem śmiało, bo przecież po to tu jesteśmy
No i lepiej chyba wylać z siebie problem, bo wtedy trochę lżej na serduszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 11:31
Marleni lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Hehehe no czasem tak ale cel uświęca środki więc muszę gwałcić intensywnie żeby fasolina była
Taki cel usprawiedliwia gwałt a nawet bym powiedziała motywuje:-Phewa81 lubi tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
A jeśli chodzi o tego typu fora, to jest to pierwsze na którym się udzielam i powiem szczerze ... trochę się uzależniłam
Niby jestem w pracy, niby mam zajęcie a i tak co chwilkę zaglądam co tam ciekawego popisałyścieMarleni, Memka, lady_pink lubią tę wiadomość
-
Marleni wrote:Na razie nie jestem w okresie okołowulacyjnym, więc jako osoba w gorącej wodzie kąpana idę dziś spuścić krew tak sobie wymóżdżyłam
Jak już upuscisz te litry krwi na badania daj znac ile kosztowały to moze i ja rusze zadek na badania"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
eee no załamałyście mnie
to co jak z krwi wyjdzie że są przeciwciała to nie ma szans na naturalne zaciążenie??? czy jakoś można temu zaradzić?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....