LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LADY, za dużo tu nas jest i nie pamiętasz, że konsultowalam z Wami moje wyniki z 3dc - dyskutowałyśmy też o tarczycy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:01
-
nick nieaktualny
-
Tak,ja umawiałam nas jakieś dwa tygodnie wcześniej,telefonicznie. Nie wiem,czy aż tyle trzeba czekać,u nas akurat taki termin pasował najbardziej. I koszt chyba około 100zł z tym,że to było badanie podstawowe a można jeszcze zrobić z posiewem (to chyba dotyczy bakterii).
-
lady_pink wrote:Mój mąż też robił w ab ovo, ale poczekaj na wpisy od reszty dziewczyn bo one miały jakieś rozszerzone badania nasienia i jeszcze posiew dodatkowo. Nas (czyt.męża) nikt nie pytał jakie chcemy i nie miałam pojęcia że można sobie wybrać poziom szczegółowości badań a różnica w kwocie jest dość śmieszna, więc jak ja to mówie "za jednym ruchem ręki" można zrobić pełen pakiet armii
-
nick nieaktualnylady_pink wrote:Zapisać się trzeba napewno. W sensie, że dzwonisz np. w poniedziałek i mówisz, że jutro mąż przyjdzie Pani zapyta na którą godzinę i już załatwione
Dzieki Lady, w takim razie czekam co dziewczyny napisza, i zapisze meza jak juz sie wyzyjemy na sobie -
DreAms86 wrote:Dziewczyny gdzie najlepiej badanie nasienia zrobic? To sa jakies rozne? Czy jedno?
Mój M. tez dopiero ma zamiar zrobic to badanie, ale moj dr polecil mi luxmed i od razu badanie rozszerzone (stwierdzil ze nie ma sensu robic podstawowego). Koszt to 140 zł i trzeba się umowic.Marta29 lubi tę wiadomość
-
Lady,dokładnie tak samo myślę. Nie zdziwię się,jak ta cała suplementacja nic nie da bo się okaże że to wina jakiejś bakterii którą można było szybko wyeliminować. No ale mądry człowiek....po szkodzie przynajmniej teraz możemy lepszych rad udzielać
hewa81 lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:I tak a propo - Marta29, piękne masz imię
No tak, swój swego chwali ☺☺☺☺☺☺☺lady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Oczywiście
Nawet jesteś bystra jak każda Marta
Ale pokazałam swoją skromnść Ale to tak wino na mnie działa
Bystra i skromna do tego ...... Ale na coś zwalić trzeba, tym razem wino oberwałoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:32
lady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Oczywiście
Nawet jesteś bystra jak każda Marta
Ale pokazałam swoją skromnść Ale to tak wino na mnie działa
No to nasze zdrowie! Bo i ja właśnie wychylam lampkęhewa81 lubi tę wiadomość
-
Marta29 wrote:No kochana,nic na to nie poradzisz....takie właśnie są Marty!!!! Skromne,mądre i z poczuciem humoru
No to nasze zdrowie! Bo i ja właśnie wychylam lampkęlady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:I też półwytrwane?
Jak Wy to robicie? Mnie aż ciarki przechodzą jak je przełykam. Zawsze sobie powtarzam, że pierwsza lampka jest najgorsza, ale ja już kończę butelkę i dalej mi nie smakuje
Ja wyduldałam od początku cyklu 3 flaszki i nawet nieźle weszły. Polwytrawne, a też miałam obawy ze ciężko będzie.Marta29, Marleni lubią tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Eh szkoda, że dziś nie miał owu bo po tym ohydnym winie to nogi rozchodzą mi się na prawo i lewo
Ja to się czasem boję co o mnie myśli mąż....siedzi przed laptopem i rży do siebiehewa81 lubi tę wiadomość