LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nigiel wrote:Witam wszystkich zgromadzonych na tym forum Dopisuje się. Jestem jak Wy z Lubelskiego, to mój 4 cykl starań
Witamy
rozgość się i opowiedz coś o sobiePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Nigiel wrote:Witam wszystkich zgromadzonych na tym forum Dopisuje się. Jestem jak Wy z Lubelskiego, to mój 4 cykl starań
Witamy Cię serdecznie ☺☺☺ -
Marleni wrote:Ps. dalej nie mam @ i kurcze jakies podrażnienia mi się po lutce zrobiły że nawet nie mogę sie kochać piecze jak jasna cholera whhhyyyy ???????????
No ja też słyszałam ze po tej dowcipnej może podrażnienia wyskoczyć, ja mam tą podjezykowa, ale czytałam ze niektóre panie po tej mają z kolei syf w paszczy wiec nie wiem co gorsze. Mi na szczęście na razie nic się nie dzieje.
No i współczuję, ze piecze i nici z baraszkowania.Marleni lubi tę wiadomość
-
hewa81 wrote:No to pora na kawkę ☺ Która pije?
Ja co prawda już kończę ale dobrze mówisz pora na poranną kawkęhewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:w rzeczy samej Ewcia, ileż to jeszcze trza przeżyć, napiec się, żeby coś z tego było
zabieram się do nauki
Niech moc będzie z TobąMarleni lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:Juz kwiatki przesadzilam,poobcinalam łodyzki,wysprzatalam lazienke - kręte drogi prowadzą mnie do nauki
znam ten ból mogę robić wszystko byle nie siadać do książekMarleni lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:Juz kwiatki przesadzilam,poobcinalam łodyzki,wysprzatalam lazienke - kręte drogi prowadzą mnie do nauki
Co człek nie zrobi, ażeby odwlec to co i tak nie uniknione ...Marleni lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w dzisiejszy dzien;)
Ja wształam już taka wściekła, że mam ochotę czymś rzucać. Aż mnie trzęsie;) ale nawet nie wiem za co i na kogo;)chyba @ w natarciu;) albo to dlatego że od jutra zaczynam diete i może mnie nerw szarpie z żalu;)
-
Mirabelka30 wrote:Witam się i ja w dzisiejszy dzien;)
Ja wształam już taka wściekła, że mam ochotę czymś rzucać. Aż mnie trzęsie;) ale nawet nie wiem za co i na kogo;)chyba @ w natarciu;) albo to dlatego że od jutra zaczynam diete i może mnie nerw szarpie z żalu;)
Czasem tak jest trzeba odstresować
a co za dieta odchudzanie czy co innego??
hewa81 lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
Mirabelka30 wrote:Tak odchudzająca;) myślę nawet nad Gacą, ale jeszcze się zastanawiam;)
hewa81 lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
Dotek wrote:Mirabelka u Gacy to raczej nie dla staraczek:)
Lepiej zmodyfikować to co jesz do tej pory, chudnąć pomału ale bez efektu jojo. Ja tak od sierpnia chudne i już 10 kg poleciało;)
Szacun ☺☺☺ też by mi się przydało, ale ciężko się zabrać -
Mirabelka30 wrote:nieeeeeee, ale możesz mi coś o tym powiedzieć stosowałaś ją?
wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek na pw przyjmij to ci napiszęPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek na pw przyjmij to ci napiszę
Ja też ja też chcę, Elenko, proszę