LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lady_pink wrote:
Elenka a ty idziesz do niego jutro na monitoring? To powiedz mu że nie ma miejsc już na środę i on Cię wpisze
Jak uzna to za konieczne to wpisze ...jakoś zdołowana jestem w tym cykluPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Byłam kiedyś u Cholubka cała wizyta z usg trwała jakieś 5 minut! Nie zrobił na mnie dobrego wrażenia.
właśnie na mnie też nie z jego monitów i tak nic się nie da wywnioskować nawet nie jest w stanie powiedzieć czy była owu...idę do Wiktora jutro i zobaczy jak tam wszystko wygląda...najwyżej spytam czy dopisał by mnie na środę a jak nie pójdę do niego normalnie na wizytę 25.11 i poproszę by został moim lekarzem i pomógł mi znaleźć przyczynę braku dzidziMarleni, lady_pink lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Hej Laseczki
Ale naprodukowałyscie postow:-P mnie wczoraj pochłonęło sprzątanie i szykowanie imprezki... Impreza trwała do ok 2 w nocy potem bardzo długo odsypialiśmy i teraz dopiero mam chwilę i Was nadrabiamMarleni, Wedmoczka, hewa81, hipisiątko lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Memka wrote:Hej Laseczki
Ale naprodukowałyscie postow:-P mnie wczoraj pochłonęło sprzątanie i szykowanie imprezki... Impreza trwała do ok 2 w nocy potem bardzo długo odsypialiśmy i teraz dopiero mam chwilę i Was nadrabiam
Hi Memka,
I ja wczoraj troszke balowałam, ale nie tyle co Ty czy Lady, takie małe spotkanko z siostrą i szfagrem. Było na tyle spokojnie, ze rano po 9 już byłam na nogach. Poza tym jak się ma zwierzaka to ma się też i obowiązki z nim związane.hipisiątko lubi tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:nasza impreza trwała do 3 30 z 3letnim dzieckiem a teraz umieram cały dzień, nic nie jem, tylko piję, mdli mnie sam widok jedzenia, a najgorsze, że odrzuciło mnie od słodkiego !!
dziewczyny nie da rady Was nadrobić w żaden sposób
O to widzę ze jest więcej wczorajszych imprezowiczekMarleni, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Hej Hipisiatko,
Po wczorajszych baletach na wieczór się dziewczynki ujawniacie, w dzien trzeba bylo odchorowacMarleni, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:tylko że ja nic nie piłam, a choruję jak na kacu mordercy chyba opary mi zaszkodziły
a dzidziuś słodko sobie spał już od 20
A to ciekawe. Udzielił się kac.hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Lady,
A to tak sobie to wymyslilasWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 20:34
-
lady_pink wrote:Ja dziś wina nie pije - Marleni mnie nastraszyła o zakwaszeniu więc dziś spędzam wieczór z desperadosem
Ale dopijam piwko i muszę się brać za męża bo jutro mam monitoring to odrazu dr mi popchnie armię
a ty do Wiktora jutro idziesz czy dr Tkaczuk?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Jestem mega ciekawska jak to moje jajko rośnie
No i przede wszystkim jestem ciekawa jak dr Tkaczuk zareaguje na moje pytania dot. Flory bakteryjnej i leukocytów w nasieniu już nie dam się zbyć chyba że mnie wyniosą siłą z ab ovo
Jutro się wszystkiego dowiesz. Przycisnij ja żeby ci to wszystko wyjaśniła.
Widzisz, mój pecherzyk urósł do ok 19mm i pękł i niby dr mówił ze nie jest to za malo, a mimo wszystko jakos tak sie zastanawiam czy aby na pewno byl juz dojrzaly. Jakies takie wątpliwości mi we łbie siedzą.
Endo 10 mm ok a ten pecherzyk .... Kurde, chyba się sama nakręca, ale gdzieś czytałam ze chyba min musi mieć 20-21 mm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 21:02
-
hewa81 wrote:Jutro się wszystkiego dowiesz. Przycisnij ja żeby ci to wszystko wyjaśniła.
Widzisz, mój pecherzyk urósł do ok 19mm i pękł i niby dr mówił ze nie jest to za malo, a mimo wszystko jakos tak sie zastanawiam czy aby na pewno byl juz dojrzaly. Jakies takie wątpliwości mi we łbie siedzą.
Endo 10 mm ok a ten pecherzyk .... Kurde, chyba się sama nakręca, ale gdzieś czytałam ze chyba min musi mieć 20-21 mm.
tylko spokój nas uratuje nie nakręcaj się...ma być dobrze i kropkahewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:tylko spokój nas uratuje nie nakręcaj się...ma być dobrze i kropka
Kropka ..... zielonego na wykresie? O to Ci chodziło
Dzięki ❤❤❤ -
hewa81 wrote:Jutro się wszystkiego dowiesz. Przycisnij ja żeby ci to wszystko wyjaśniła.
Endo 10 mm ok a ten pecherzyk .... Kurde, chyba się sama nakręca, ale gdzieś czytałam ze chyba min musi mieć 20-21 mm.
A ja mam za to w drugą stronę mój pęcherzyk w piątek miał ok 21 mm, temperatura jak na razie nie wskazuje na owulację i tak się zastanawiam do jakich rozmiarów ten mój pęcherzyk zamierza sobie urosnąć.