Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:

Elenka a ty idziesz do niego jutro na monitoring? To powiedz mu że nie ma miejsc już na środę i on Cię wpisze :)

Jak uzna to za konieczne to wpisze ...jakoś zdołowana jestem w tym cyklu :(

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na certyfikat zdajesz? Matko ile ja się do tego zbieram, no ale kasy też mi szkoda.

Sweterek kremowy, ciepły, taka narzutka bardziej w Outlecie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty jaki masz plan na ten cykl?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w tym cyklu? Prywatnie?
    a który to Wasz cs?
    Ja mam nadzieję, że znalazłam przyczynę w tarczycy, ale zobaczymy co Dr Tkaczuk powie, trochę tych badań dla niej mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się naczekałaś Dziewczyno, oby inseminacja to było to!
    Ja na razie na to nie patrzę nawet, bo u mnie raczej problem jest dalej zagniezdzenie itd.
    No to zaciskam kciuki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam kiedyś u Cholubka cała wizyta z usg trwała jakieś 5 minut! Nie zrobił na mnie dobrego wrażenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 18:27

Wedmoczka lubi tę wiadomość

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Byłam kiedyś u Cholubka cała wizyta z usg trwała jakieś 5 minut! Nie zrobił na mnie dobrego wrażenia.

właśnie na mnie też nie z jego monitów i tak nic się nie da wywnioskować nawet nie jest w stanie powiedzieć czy była owu...idę do Wiktora jutro i zobaczy jak tam wszystko wygląda...najwyżej spytam czy dopisał by mnie na środę a jak nie pójdę do niego normalnie na wizytę 25.11 i poproszę by został moim lekarzem i pomógł mi znaleźć przyczynę braku dzidzi

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Kochana u nas to 29 cs sie zaczyna ;)
    Prywatnie w ovum,mam nadzieje ze mi psikusa cykl nie zrobi

MArleni a zaczełaś już jakieś badania itp? Da się to tak szybko zorganizowac?:) i u jakiego lekarza będziesz robiła?

• Memka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki ;-)
    Ale naprodukowałyscie postow:-P mnie wczoraj pochłonęło sprzątanie i szykowanie imprezki... Impreza trwała do ok 2 w nocy potem bardzo długo odsypialiśmy i teraz dopiero mam chwilę i Was nadrabiam ;-)

nick nieaktualny, Wedmoczka, hewa81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI :-(
    17.12.2015 - laparoskopia :-(
    I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
    Punkcja- 20.04.2016
    Transfer- 23.04.2016 :(
    II Procedura- walczymy dalej

Czekamy na Ciebie Skarbie. ..
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Hej Laseczki ;-)
    Ale naprodukowałyscie postow:-P mnie wczoraj pochłonęło sprzątanie i szykowanie imprezki... Impreza trwała do ok 2 w nocy potem bardzo długo odsypialiśmy i teraz dopiero mam chwilę i Was nadrabiam ;-)

Hi Memka,
    I ja wczoraj troszke balowałam, ale nie tyle co Ty czy Lady, takie małe spotkanko z siostrą i szfagrem. Było na tyle spokojnie, ze rano po 9 już byłam na nogach. Poza tym jak się ma zwierzaka to ma się też i obowiązki z nim związane.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    nasza impreza trwała do 3 30 z 3letnim dzieckiem :) a teraz umieram cały dzień, nic nie jem, tylko piję, mdli mnie sam widok jedzenia, a najgorsze, że odrzuciło mnie od słodkiego !!

dziewczyny nie da rady Was nadrobić w żaden sposób :)

O to widzę ze jest więcej wczorajszych imprezowiczek :D :D :D

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hipisiatko,
    Po wczorajszych baletach na wieczór się dziewczynki ujawniacie, w dzien trzeba bylo odchorowac

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    tylko że ja nic nie piłam, a choruję jak na kacu mordercy :) chyba opary mi zaszkodziły :)

a dzidziuś słodko sobie spał już od 20 :)

A to ciekawe. Udzielił się kac.

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady,
    A to tak sobie to wymyslilas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 20:34

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dzialajcie, dzialajcie ...
    Powodzenia

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Ja dziś wina nie pije - Marleni mnie nastraszyła o zakwaszeniu więc dziś spędzam wieczór z desperadosem :)

Ale dopijam piwko i muszę się brać za męża bo jutro mam monitoring to odrazu dr mi popchnie armię :D

a ty do Wiktora jutro idziesz czy dr Tkaczuk?

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Jestem mega ciekawska jak to moje jajko rośnie :)
    No i przede wszystkim jestem ciekawa jak dr Tkaczuk zareaguje na moje pytania dot. Flory bakteryjnej i leukocytów w nasieniu ;) już nie dam się zbyć :) chyba że mnie wyniosą siłą z ab ovo :)

Jutro się wszystkiego dowiesz. Przycisnij ja żeby ci to wszystko wyjaśniła.

Widzisz, mój pecherzyk urósł do ok 19mm i pękł i niby dr mówił ze nie jest to za malo, a mimo wszystko jakos tak sie zastanawiam czy aby na pewno byl juz dojrzaly. Jakies takie wątpliwości mi we łbie siedzą.
    Endo 10 mm ok a ten pecherzyk .... Kurde, chyba się sama nakręca, ale gdzieś czytałam ze chyba min musi mieć 20-21 mm.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 21:02

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:

Widzisz, mój pecherzyk urósł do ok 19mm i pękł i niby dr mówił ze nie jest to za malo, a mimo wszystko jakos tak sie zastanawiam czy aby na pewno byl juz dojrzaly. Jakies takie wątpliwości mi we łbie siedzą.
    Endo 10 mm ok a ten pecherzyk .... Kurde, chyba się sama nakręca, ale gdzieś czytałam ze chyba min musi mieć 20-21 mm.

tylko spokój nas uratuje nie nakręcaj się...ma być dobrze i kropka :)

hewa81 lubi tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    tylko spokój nas uratuje nie nakręcaj się...ma być dobrze i kropka :)

Kropka ..... zielonego na wykresie? O to Ci chodziło ;)
    Dzięki ❤❤❤

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • viowieczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:

A ja mam za to w drugą stronę mój pęcherzyk w piątek miał ok 21 mm, temperatura jak na razie nie wskazuje na owulację i tak się zastanawiam do jakich rozmiarów ten mój pęcherzyk zamierza sobie urosnąć.

"Gdy świat sprawia, że wariujesz wrzuć na luz, lepiej się poczujesz"

82dojw4z802clx8l.png

QnVUp1.png
‹‹ ‹ 162 163 164 165 166 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ