LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A LADY,
w wolnym czasie napisz co Ci Tam wczoraj dr powiedziała bo jestem ciekawska taka trochę -
Hej
Dzwoniłam do szpitala niestety nie ma miejsc i zapisalam się na na grudzień już. Polozna bardzo miła... I wszystko się w czasie przesunie chciałam w grudniu mieć inseminacje a tu dupahewa81 lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Memka wrote:Hej
Dzwoniłam do szpitala niestety nie ma miejsc i zapisalam się na na grudzień już. Polozna bardzo miła... I wszystko się w czasie przesunie chciałam w grudniu mieć inseminacje a tu dupa
Hi,
Szkoda, że dopiero na grudzień, ale jak to mówią: "co się odwlecze to nie uciecze".
Ja też jakiś czas temu musiałam sobie miesięczną przerwę zrobić, więc domyślam się co czujesz.
Ale głowa do góry, jesteśmy z Tobą -
Po wizycie jakiegoś doła załapałam, nie moglam zasnąć, ogólnie fatalnie ze mna... Zaczynam mieć myśli typu: nigdy nie urodze dziecka..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Memka wrote:Po wizycie jakiegoś doła załapałam, nie moglam zasnąć, ogólnie fatalnie ze mna... Zaczynam mieć myśli typu: nigdy nie urodze dziecka...
Oj Kochana,
nie można tak myśleć, nie można !!!
Mnie też takie myśli czasem nachodzą, ale to dlatego że ja niestety mam już swoje lata (prawie 35 lat) i niestety nie młodnieje Chociaż niby na dziecko nigdy nie jest za późno.
Także proszę, odpędź prędko od siebie takie złe myśli
-
Marleni wrote:Kochana już jest prawie grudzień :* chyba ze mówisz o przyszłym roku
uszka do góry :*
Ps. ja dziś mam takie boleści że leżałam z nogami do góry - i od 6 zdążyłam się pokłócić z mężem - życie, nic nowego
Cześć Marlenko,
Z mężem czasem się pokłócić trzeba , w związku nie może być za kolorowo, bo nudą wieje, jak za słodziutko jest. Także tak jak piszesz - takie jest życie.
A te boleści to @?? Współczuję.
-
Ja też mam dziś jakiegoś doła - nie podoba mi się mój wykres, jakieś takie niskie temperatury po ovu, a przecież lutkę biorę, a ona ponoć podnosi temperatury. Poprzednie cykle miałam z wyższymi temperaturami, także nie wiem co się dzieje.
-
Ja wczoraj się pokłóciłam się z moim więc norma... On chyba nie wie co ja czuje i co myślę... A ja nie mam siły udawać ze wszystko jest super..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
lady_pink wrote:Hejka :*
Ewciu ogólnie pogadam z dr, pośmiałyśmy się i poplotkowałyśmy o naszych mężach Jak tylko robiła mi USG to powiedziała "o jejku, jakie piękne endometrium i pęcherzyk już też idealny". Powiedziałam, że chleje wino i wpieprzam migdały a ona się śmiała i powiedziała, że to opatentujemy na endometrium Dostałam pregnyl w dupkę, a potem w domu zrobiłam kolejną dawkę w brzuch. Powiedziała, że jest taki okres, że aż sama liczy na moją ciąże i jest sama pełna nadziei, że się uda... ale wypisała clo na następny cykl, więc chyba nie do końca wierzy
Nie kazała mi przychodzić w czwartek bo powiedziała, że szkoda płacić, jak już do czwartku będzie po wszystkim. Ale oczywiście ja jestem w gorącej wodzie kąpana a na dodatek ciekawskie jajo ze mnie, więc dziś biegne na USG zobaczyć czy pękło, a jak nie to jeszcze jutro mam dr Wiktora
Marleni Ty mówisz o leżeniu z nogami do góry? Hahaha to aż żałuję, że wczoraj mąż mi nie zrobił zdjęcia jak robiłam świece przy ścianie haha, aż sam się śmiał i przytrzymywał mi nogi
Cieszę się, że wizytę miałaś udaną
Clo na następny cykl nie będzie Ci potrzebne, bo jak sama dr mówiła, że liczy na ciążę, a ja pójdę dalej: ja wiem że będzie ciążą
I ja świecę zazwyczaj robię, hahah, nawet mi mój M. chwilę po mówi: "A teraz do góry z girami" ahahah -
A jeszcze na dziś na 17 umowiłam się do ab ovo ns przeciwciała plemnikowe i chlamydie. Reszty badań kazał nie robić
Marleni lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Tak badaja bo wczoraj pytałam i robię wszystko z krwi"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Przeciwciala 65 zł a drugie nie wiem nie spytalam"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Mirabelka30 wrote:Ja byłam na panelu hormonalnym;)
A co miałaś w panelu i ile czasu byłaś w szpitalu??Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Dzięki dziewczyny za wsparcie jesteście kochane
Dzień dobry tak w ogóle
znów tyle naskrobałyście że będę miała lekturę do porannej kawy
Miłego dniahewa81, lady_pink lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Marleni mam mega dola... Chce mi się wyć i krzyczeć a musze wytrzymać do 15.30 w pracy... Nie mogę opanować myśli..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Co widzę światełko nadziei to zaraz dostaje po głowie i sprowadzaja mnie na ziemie... Naprawdę nie myslałam ze to wszystko będzie tak trudne... Nie wiem czy mam tyle siły żeby walczyć..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Memka wrote:Marleni mam mega dola... Chce mi się wyć i krzyczeć a musze wytrzymać do 15.30 w pracy... Nie mogę opanować myśli...
Nie można się poddawać!!!
Tak czasem masz prawo mieć dość wszystkiego...ale z tego trzeba wychodzić bo skończy się tak jak u mnie depresją...a to uwierz mi nie pomaga w życiu i wszystko zaczyna się sypać...
Rozumiemy i wspieramy Ciebie nie jesteś sama...razem damy radę!!!
Przytulam i wysyłam moc pozytywnej energiiMemka, Marleni, hewa81 lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Memka wrote:Co widzę światełko nadziei to zaraz dostaje po głowie i sprowadzaja mnie na ziemie... Naprawdę nie myslałam ze to wszystko będzie tak trudne... Nie wiem czy mam tyle siły żeby walczyć...
Kochana,
to jest trudne, wszystkie przez to przechodzimy, tylko każda w różny sposób. Ale po to połączyłyśmy się tu na tym forum, żeby wspólnie się wspierać i motywować. W nas siła. Wspólnie zdziałamy wiele.
Także wypłacz się, podenerwuj i podnieś, żeby walczyć dalej. A my Ci pomożemyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 11:28
Marleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:a kiedy powinnaś dostać,? nei masz udostępnionego wykresu i nic nie wiem co jak, i czy się spoźnia, czy nie, czy byłas stymulowana itpmatylda