LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marleni wrote:Znając Pinkusia to przywiezie i to z nawiązką
Mojemu mężowi suplementy bardzo pomogły, a różne opinie czytałam. Tylko że to trzeba cierpliwości
Marleni wrote:Widziało 3 lekarzy te wyniki - i bakalczuk jako ostatni powiedziAŁ, że on tu nie widzi żadnej przeszkody do naturalnego poczęcia - bo dla niego najważniejszy jest test HOST - zdolność zapłodnienia
i jak ma dużo plemników to i tak wychodzi że 2 mln ma prawidłowych - a mi potrzebny jest tylko jeden jedyny
Marleni wrote:A i ja też miałam dłuższe cykle - tak ok 33 dni, ale odkąd zaczęłam brać castagnusa to mam co 28 dni więc na czas starań mi to pasi, później bym chciała powrócić do co 33 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:20
-
Witam kochane
Przyjemnego weekedowania nie ma szans że nadrobię, b kończę kawkę i zmykam dziś jedziemy do Warszawy...będę wieczorkiem więc bądźcie grzeczne:)hewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDotku tylko nie sugeruj się tym progesteronem na 100%, bo nie raz były na wątkach takie przypadki, a ciąży brak. U Ciebie będzie inaczej, bo hcg wyjdzie do góry:) scisciskamy z Marleni kciuki, więc musi być pozytyw:)
Marleni, Dotek lubią tę wiadomość
-
Dotek wrote:Dzięki za kciuki:) ok 14 sie przekonamy chociaż czuję się jak przed @
Hej Dziewczęta,
I ja też oczywiście trzymam kciuki mocnoDotek, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotek wrote:Dzięki za kciuki:) ok 14 sie przekonamy chociaż czuję się jak przed @
Dziewczyny dzis mam 9 dzien po ovitrelle, kiedy moge testowac? Zastrzyk mialam w 9dc pecherzyk ponad 17mm. Bola mnie okropnie dzis piersi i wciagam od wczoraj wszystko jak odkurzacz ...zapewne to dzialanie ovitrelle... -
Dreams mi po ovitrelle prof. Kazal 10 dnia testowac. Nie wiem czy w tym czasie nie utrzymuje sie jeszcze gonadotropina. Ja testowalam wredt ok 12 dni po.
Pinki może przez te perypetie odwróciliście uwagę od starań i dzisiaj będzie iskrzyło z namietnosci. Współczuje przygód i powodzenia w spa. Miłej zabawy:) -
Dziewczynki eureka - jest okres !! obeszło się bez sexu;P może przed czwartkiem się wyrobie żeby HSG zrobić
Zapytam jeszcze raz może wiecie czy badania nasienia można zrobić w ciągu całego otwarcia kliniki ab ovo i we wszystkie dni ?
Dotek rónież trzymam kciuki;)Marleni lubi tę wiadomość
-
Hej.
Dotek kciuki!!!!!
Mirabelka trzeba się umówić. Zadzwonić i zapytać kiedy można przyjechać. Bo to od razu do badania materiał trzeba dać.
Dzwoniłam w tym tygodniu w tej sprawie04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dotek,wpadnę potem po dobre wieści! Mocno trzymam kciuki!!!!
Mirabelka-musisz zadzwonić do kliniki. Jak ja kiedyś dzwoniłam to miałam do wyboru różne dni i różne godziny. Wybraliśmy popołudnie i wyniki były zaraz po 17.00. Tak poradzę Ci jeszcze-bierz badanie z posiewem. Cena prawie ta sama a masz z głowy w razie czego wszystkie sprawy związane z bakteriami itd. My zrobiliśmy w ab ovo zwykłe badanie nasienia i żałujemy....Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotek wrote:Dreams mi po ovitrelle prof. Kazal 10 dnia testowac. Nie wiem czy w tym czasie nie utrzymuje sie jeszcze gonadotropina. Ja testowalam wredt ok 12 dni po.
Pinki może przez te perypetie odwróciliście uwagę od starań i dzisiaj będzie iskrzyło z namietnosci. Współczuje przygód i powodzenia w spa. Miłej zabawy:) -
nick nieaktualnylady_pink wrote:Dopiero to będzie 19dc?? A jak długie masz cykle? To strasznie wcześnie na test. Kiedy miałaś owu?
Opisalam 2 cykle.
2 miesiace temu to ten w ktorym 11 dc pecherzyk 21mm(ovitrelle)cykl 26 dni.
W tym miesiacu 9dc pecherzyk 18mm(ovitrelle) a dlugosc cyklu okaze sie dopiero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 12:29
-
nick nieaktualnyDreAms86 wrote:W takim razie sikne w poniedzialek, ale to bedzie dopiero 19dc cyklu....a 11 po ovitrelle...no nic nie ma co sie nakrecac. Bedzie co ma byc...ale znajac moje szczescie to okres mnie nie ominie. Dwa miesace temu jak mialam ovitrelle w 11dc cyklu, to cyk trwal 26 dni, nigdy tak nie malam, wiec i ten pewnie bedzie krotki.
Wkurzyłam się w cholerę - Lady może coś zaradzisz. Pamiętasz jak zapisywałam się do Wiktora na 20 na konsultacje, żeby dał mi skierowanie na usg na 23, no a potem 25. No i tą wizytę na 20.11 odwołali, więc jestem bez skierowania. Dzwonię dziś żeby zmienić wizytę z usg na konsultację (mam wtedy za darmo w karcie) no i w trakcie poprosić go o usg a Pani mi mówi, że nie można, bo on tego dnia nie ma konsultacji. No to mówię wprost, że potrzebuję skierowania, że miałam wziąć 20.11 gdyby ONI nie odwołali, a ona na to, że nawet jeśli dr się zgodzi będę musiała przejść przez rejestrację, a oni każą mi zapłacić ;/ nosz cholera.
Akurat 100zł dla mnie teraz dużo, święta, przeprowadzka. Już sama nie wiem co robić. -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Dreams przestrzegam Cię na moim przykładzie. Po Pregnylu 10 dzień pozytyw na sikańcu, 11 dzień pozytyw, a 15 dnia test krwi negatywny. Szkoda nerwów, poczekaj do terminu @. Dużo sobie zaoszczędzisz.
Wkurzyłam się w cholerę - Lady może coś zaradzisz. Pamiętasz jak zapisywałam się do Wiktora na 20 na konsultacje, żeby dał mi skierowanie na usg na 23, no a potem 25. No i tą wizytę na 20.11 odwołali, więc jestem bez skierowania. Dzwonię dziś żeby zmienić wizytę z usg na konsultację (mam wtedy za darmo w karcie) no i w trakcie poprosić go o usg a Pani mi mówi, że nie można, bo on tego dnia nie ma konsultacji. No to mówię wprost, że potrzebuję skierowania, że miałam wziąć 20.11 gdyby ONI nie odwołali, a ona na to, że nawet jeśli dr się zgodzi będę musiała przejść przez rejestrację, a oni każą mi zapłacić ;/ nosz cholera.
Akurat 100zł dla mnie teraz dużo, święta, przeprowadzka. Już sama nie wiem co robić.