LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A nas odwiedziła koleżanka napiliśmy się grzańca i zaraz będziemy się zbierać do spanka...no chyba że mężuś jakieś inne propozycje będzie miał
Dobrej nockihewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Za inofolic 60 saszetek place 97 zł,ale jak mówisz ze ten drugi tańszy to może zamienię tymbardziej ze pije 2x dziennie. A co do tych badań to maż racje Monia bo jak jej powiedziałam o tym badaniu na wrogość śluzu to się zaśmiała zwłaszcza ze tak krótko się staramy o bobo ( choć dla mnie to cała wieczność ) kazała mi zrobic jeszcze toksoplazmoze i jakieś drugie jeszcze ale skierowania nie wypisala w sumie .
-
A no wróciłam. Ale widzę ze chyba już już nikogo nie ma. Trzeba się zająć meżami na wieczór ☺
Bond nawet ok, chociaż poprzedni był lepszy. Ale nie wszystkim się chyba podobał. Była z nami moja siostra z mężem no i szwagier co zrobił .... zasnął heheh.
A u mnie dalej @ brak, ale brzuch mnie zaczyna więcej boleć wiec już pewnie tuż tuż.
Dobranoc wszystkim, spokojnej nocki ☺☺☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 23:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA dziś dobry dzień się zapowiada. Mam mężusia w końcu i nie zawacham się go użyć jedziemy do spa się pomoczyć, na książkowe zakupy, bo już nie mam co czytać, a na wieczór wymyśliłam, że zrobimy sobie jakiś nowy przepis na wykwintną kolację
Miłego dnia Wam życzę! -
To prawda Monia mojej koleżance tez zaleciła picie tego, wiec wychodzi na te ze każdej proponuje . Mi chodzi o skierowanie na drozność jajowodow bo może to sobie zrobię póki co ,czy rodzinny mi wypisze jak myślisz ? Monia a u Ciebie jak staranka czy Ty już po ?
-
Cześć wszystkim
W sumie każdy lekarz musi jakoś zacząć z każdym , więc się nie dziwie że ma jakiś schemat Przynajmniej dobrze, że coś zaleca a nie jak niektórzy.
Ja lecę na monitoring, odezwę się po
Miłego dnia wszystkimlady_pink lubi tę wiadomość
-
Monia85 wrote:Nie dostaniesz skierowania, bo chodzisz prywatnie. Wrogość śluzu jest bardzo rzadka. Tutaj większość dziewczyn robiła przeciwciala plemnikowe z krwi, kosztuje to ok 60 zł. Zastanów się, bo może jeszcze za wcześnie na wydatku, chociaż ja też pamiętam, że mnie lekarze stopowali, bo za szybko bym chciala, a ja się złością. Z dr Wlach bardzo dobrze trafiłaś, chociaż zauważam pewien schemat, każda dostaje inofem, ma zrobić rozyczke i toxo i usg piersi. Z drugiej strony to niezły zestaw startowy,bo mi się to teraz przydało, miałam mniej wydatków.
Z tym schematem to tak nie do końca , mi nic o tych badaniach nie mówiła i ja dostałam inofolic, a nie inofem... -
Magdziulla wrote:Dzieńdoberek!
Hewa, Vioweczka siusiałyście?
Lady taki sam skład ma infofem?, bo muszę kupić. Zawsze kupowałam inofolic, ale jak jest tańtańszy to bym wzięła. Też w internetowej kupuję, dużo taniej, tylko koszt przesyłki dochodzi.
Ja nie siusiałam, siknę w poniedziałek, chociaż nie wiem po co , jakichkolwiek objawów brak i temperatura też jakaś taka byle jaka -
Monia85 wrote:no bo ona daje inofolik , daje też taką książeczke-ulotkę, ale my kupiłyśmy inofem, bo to to samo.
Ja książeczki nie dostałam albo jej się skończyły albo dlatego, że ja byłam na nfz i może tam po prostu nie miała -
Hi Dziewczyny, ale Wy ranne ptaszki jesteście. Jeszcze się dzień na dobre nie zaczął A Wy już prawie 2 str nasmarowałyście hehe
A u mnie coś się poprzesuwalo, @ brak ale brzuch boli. Wczoraj ponownie sikanca robiłam i tłusta krecha jest ale 1.
Miłej soboty Wam życzę ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 09:48
-
Dokładnie tez dostałam poradnik dla par starających się o dziecko taka malutka książeczka i tam właśnie opis był tego leku Inofolic . Chodzę do żagielmedu. Lady trzymam kciuki żeby @ nie przyszła ,najgorsze jest właśnie czekanie na objawy zbliżającego się okresu. Ja teraz myślałam że oszaleje tymardxuej ze pierwszy raz okres mi się spóźnial ponad jeden dzień ,co chwila chodziłam do toalety sprawdzać a każde ból brzucha brałam jako objaw nadchodzącej miesiaczki . Niestety przyszła wredna @ trochę popłakałam zjadłam wielkie opakowanie groszków kokosowych : D i zrobiło się lepiej . Od początku zaczynam tyle ze tymrazem zdecydowałam się na zrobienie okresu z Ovu zobaczymy Monia gratuluję a w jakim wieku masz dzieciaczka czy dopiero przyjdzie na świat ?
lady_pink lubi tę wiadomość
-
A wracając do Twojego bólu Lady to moja koleżanka z pracy jak zaszła w ciążę to mi opowiadała ze była przekonana ze dostanie okresu no brzuch ja normalnie bolał jak zwykle no i co zrobiła test i wielkie zaskoczenie 2 grube krechy. Życzę Ci żeby i tam było i z Tobą
-
Dzień dobry
jestem juz z poranną kawuśką
tak trochę ochłonęłam po wczorajszej wizycie i widzę że jednak nie wszyscy mają szczęście do tych lekarzy żal mnie ściska, że wychwalany przez was Wiktor powiedział, że HSG prywatnie lub na nfz ale przez dr Włach...jak powiedziałam że mnie nie stać na prywatne wizyty ...powiedział to niech Pani próbuje na nfz...czas leci a ja dalej nic nie wiem ....nie wiem dlaczego uparcie twierdził że jego zdaniem mam problem z owu...a jak wspominałam że wcześniejsze monity tego nie potwierdzają zmieniał temat po czym po chwili znów mowił że po zrobieniu cukru i insuliny pewnie trzeba będzie stymulować pęcherzyki i sprawdzać endo...((
Ogólnie to miałam wrażenie że nie chcę się mną zająć a na szybko wypisał skierowanie by był jakiś ślad po wizycie....a najlepiej to oddał by mnie właśnie swojej koleżance:(((Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Znam to kochana ja mam tak samo a najgorsze jest to brazowe plamienie przed okresem,które rodzi nadzieje a potem przychodzi @ i smuteczek. Nie wspomnę o teście ciążowym i wpatrywaniiu się w niego po każdym kątem aby tylko znaleźć ślad 2 krechy.
-
lady_pink wrote:Hi śpiochu Ja już na nogach od 7 Stara się robie i spać nie mogę
wzięłam się za sprzątanie i w między czasie pisze
Kotuś,
ja wstałam po 6, bo wybieraliśmy się do luxmedu na to badanie nasienia, ale skoro @ nie przyszła, to mój szanowny M. stwierdził, że woli być pewny, że nie jestem w ciąży więc zastrajkował i powiedział, że na razie nie ma sensu. No i z bólem serca odwołałam badanie (i nie wiem czego, ale przez to jakiś mnie dołek złapał). Jak @ w końcu wyjdzie z ukrycia to umówię go jakoś na wtorek lub środę na badanie.
No i skoro wyjazd nam odpadł no to jeszcze przysnęłam. Obudziłam się przed 9, wyprowadziłam psa i po drodze zajrzałam na forum i patrzę a tu ranne ptaszki już ćwierkają ...
-
Monia85 wrote:Wedmoczka, czy Ty wczoraj nie napisałaś, że kilka razy miałaś hcg powyżej 2 ? bo jeśli tak to z drożnością wszystko ok, tylko z zagnieżdżeniem albo utrzymaniem coś nie gra. A jeśli to nie byłaś Ty, to przepraszam
tak ja pisałam że miałam tak ze 2 razy ale nie zareagował na to jak mu powiedziałam
jeden raz 3,6 a drugi miałam 4...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 10:21
Monia85 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....