X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cisza i spokój weekend :-) co tam Dziewczyny jak samopoczucie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam!
    Lady jak tam przygotowania do inseminacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to powodzenia, oby za pierwszym razem się udało. A jak Twój Luby na to? Stresuje się?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Jego też już to wszystko męczy :( ja już też kiepsko sobie radzę ale cóż zrobić - nie poddam się nigdy :) mój mąż powiedział że po inseminacji będę cały dzień leżała a on będzie obkładał mi brzuch poduszkami żeby fasolce było ciepło (naoglądał się jak kura wysiaduje jajko że musi mu być ciepło hehe) :)
    Hahaha jaki kochany mąż:-) ja też leżałam po insem ale mnie strasznie bolało a Lady kiedy masz mieć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Strasznie panikowalam że pęknie za szybko jak wchodzilam do gabinetu byłam pewna se go nie ma a on jeszcze urósł i był nie pęknięty :-) u mnie był 12 dzień

• Dotek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jaktam lady już coś więcej wiesz?

U mnie chyba cykl stracony coś się pokopsało, nie ma owulacji, nie ma tempki a już 22 dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 17:23

f08af289ff.png
  • Kamilka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    I jaktam lady już coś więcej wiesz?

U mnie chyba cykl stracony coś się pokopsało, nie ma owulacji, nie ma tempki a już 22 dc
    A może jakaś wyjątkowo późna owu?
    Ja w środę na wizytę idę do prof. Dziś odebrałam resztę wyników. Dziwne rzeczy powychodziły....
    A może mi się tylko wydaje? Internet w takich przypadkach jest zgubny ;)

04.2008 [10t]
    12.2009 zdrowa córcia
    09.2014 [8t]
    11.2015 [7t]
    10.2019 zdrowy synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla na którą masz jutro Wizytę u Dr Stetnera?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorem dopiero na 18. Zobaczymy co powie.
    Kamilka co tam Wyszło?
    Bas a Ty kiedy testujesz?

Marleni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że Marleni nie ma wykresu, czyżby cholerny małpol się przypałętał.

Wiecie co jakoś sobie ostatnio pomyślałam, że już czas i wkrótce zajdę, a co dziwne moja głowa bierze to za pewnik.Że już czas, że odczekałam swoje, że w pracy ok, nowe mieszkanie i już mogę. Teraz żeby tylko macica posłuchała;);)

Marleni, hewa81, Bas1990, Mirabelka30 lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki :)

MAGDZIA powodzenia jutro na wizycie. Trzymam kciuki żeby to był ten jedyny, tak jak u Eleny i żeby znalazł sposób na Ciebie. No i może faktycznie tak jak piszesz macica w koncu posłucha głowy i zaskoczy. Tego Ci życzę <3

Magdziulla lubi tę wiadomość

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni a próbujesz jeszcze raz inseminację?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Kochana coś trzeba wymyślić na Ciebie, gdzieś musi być przyczyna. Wszystko już przebadałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie. Jak zaznaczacie @ to zaznaczacie plamienie do ostatniego śladu, czy już jak jest taka końcówka, że ledwo to nie zaznaczacie?

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARLENUS, przykro mi Kotku, tule mocno <3 Do końca wierzyłam ze ta inseminacja to bedzie to. Życie jest cholernie niesprawiedliwe.
    Odpocznij sobie teraz Robaczku, spędź Święta spokojnie, zakończ ten rok tak jak to się podziało, a nowy rok ... To nowe nadzieje i czas na nowe decyzji.
    Trochę to banalnie zabrzmiało, ale ...

Magdziulla, Marleni lubią tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dziewczyny mam pytanie. Jak zaznaczacie @ to zaznaczacie plamienie do ostatniego śladu, czy już jak jest taka końcówka, że ledwo to nie zaznaczacie?

Jak już jest tak ledwo, to ja nie zaznaczam plamienia.

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaznaczam do ostatniej plamki, nawet czasem mam dzień przerwy i następnego jeszcze coś się pojawi i zastanawiałam się czy nie trwa to u mnie zbyt długo, do 7 dni tak, ale chyba nie. Bo samego krwawienia jest ze 3 dni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni Ewcia ma rację, może potrzeba Wam przerwy, żeby to przemyśleć, zdystansować się. Wierzę, że Ci się uda!

• Dotek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hewcia właśnie tego sie trzymajmy że w nowym roku szczęście dopisze i uda się zajść w ciąże.

Lady nie robie monitoringów. Wrzuciłam na luz z lataniem po lekarzach i wracam do działania od stycznia. Na 23 stycznia mam endo:)

Kamilko cotam powychodziło niepokojącego?

Marleniu przykro mi, nie poddawaj się musi się udać.

Magdziulla ja już nie zaznaczam jak wystarczy wkładka zamiast pampersa;)

hewa81, Marleni lubią tę wiadomość

f08af289ff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Wieczorem dopiero na 18. Zobaczymy co powie.
    Kamilka co tam Wyszło?
    Bas a Ty kiedy testujesz?
    Magdziulla testuje 21 a jak nie wytrzymam to 18 ale może wytrzymam jestem jakąś spokojna aż to.nie podobne do mnie ale może to w końcu ten cykl :-) Kochama daj znać jak po doktorrku ja wybieram.się do niego za tydzień :-)

hewa81 lubi tę wiadomość

‹‹ 235 236 237 238 239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ