LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylady_pink wrote:Jego też już to wszystko męczy ja już też kiepsko sobie radzę ale cóż zrobić - nie poddam się nigdy mój mąż powiedział że po inseminacji będę cały dzień leżała a on będzie obkładał mi brzuch poduszkami żeby fasolce było ciepło (naoglądał się jak kura wysiaduje jajko że musi mu być ciepło hehe)
-
nick nieaktualny
-
Dotek wrote:I jaktam lady już coś więcej wiesz?
U mnie chyba cykl stracony coś się pokopsało, nie ma owulacji, nie ma tempki a już 22 dc
Ja w środę na wizytę idę do prof. Dziś odebrałam resztę wyników. Dziwne rzeczy powychodziły....
A może mi się tylko wydaje? Internet w takich przypadkach jest zgubny04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że Marleni nie ma wykresu, czyżby cholerny małpol się przypałętał.
Wiecie co jakoś sobie ostatnio pomyślałam, że już czas i wkrótce zajdę, a co dziwne moja głowa bierze to za pewnik.Że już czas, że odczekałam swoje, że w pracy ok, nowe mieszkanie i już mogę. Teraz żeby tylko macica posłuchała;)Marleni, hewa81, Bas1990, Mirabelka30 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
MAGDZIA powodzenia jutro na wizycie. Trzymam kciuki żeby to był ten jedyny, tak jak u Eleny i żeby znalazł sposób na Ciebie. No i może faktycznie tak jak piszesz macica w koncu posłucha głowy i zaskoczy. Tego Ci życzęMagdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MARLENUS, przykro mi Kotku, tule mocno Do końca wierzyłam ze ta inseminacja to bedzie to. Życie jest cholernie niesprawiedliwe.
Odpocznij sobie teraz Robaczku, spędź Święta spokojnie, zakończ ten rok tak jak to się podziało, a nowy rok ... To nowe nadzieje i czas na nowe decyzji.
Trochę to banalnie zabrzmiało, ale ...Magdziulla, Marleni lubią tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:Dziewczyny mam pytanie. Jak zaznaczacie @ to zaznaczacie plamienie do ostatniego śladu, czy już jak jest taka końcówka, że ledwo to nie zaznaczacie?
Jak już jest tak ledwo, to ja nie zaznaczam plamienia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hewcia właśnie tego sie trzymajmy że w nowym roku szczęście dopisze i uda się zajść w ciąże.
Lady nie robie monitoringów. Wrzuciłam na luz z lataniem po lekarzach i wracam do działania od stycznia. Na 23 stycznia mam endo:)
Kamilko cotam powychodziło niepokojącego?
Marleniu przykro mi, nie poddawaj się musi się udać.
Magdziulla ja już nie zaznaczam jak wystarczy wkładka zamiast pampersa;)hewa81, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Wieczorem dopiero na 18. Zobaczymy co powie.
Kamilka co tam Wyszło?
Bas a Ty kiedy testujesz?hewa81 lubi tę wiadomość