LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
właśnie dzwonili do mnie ze szpitala 4.01 mam się zgłosić na oddział...już się zaczynam stresowaćhewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wedmoczka wrote:Dzień dobry
właśnie dzwonili do mnie ze szpitala 4.01 mam się zgłosić na oddział...już się zaczynam stresować
Proszę mi się tu nie sterować Tak jak Magdzia pisze to krok do przodu, a przecież o to chodzi Poza tym jeszcze 3 tyg. więc jeszcze zdążysz pazury poobgryzać. Póki co myśl pozytywnie i nastawiaj się że teraz bedzie już z górki. CaluskiWedmoczka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny kochane jesteście
zobaczymy jak to będzie...tylko dziwi mnie że skierowanie mam wysłać pocztą i to jużPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lejdus. Pięknie. Ty to masz głowę. Grunt to umieć sobie dobrze wytłumaczyć Ale i ją sobie będę tak to tłumaczyć. Od razu lepiej mi się zrobiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 09:58
lady_pink lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny