X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto tam potrzebuje kciukow to trzymam.
    Dziewczynazlipca najlepszego.
    Cześć.

• AnnaQ Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    547.83 chyba jest ok. Monia Dotek i kto jeszcze pamieta jakie mialyscie przyrosty?

mikka, hewa81 lubią tę wiadomość

AnnaQ
  • AnnaQ Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    72h temu mialam 109.88. Jestem 18 dzien po pregnylu. Jest ok?

Monia85 lubi tę wiadomość

AnnaQ
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Twój średni dwudniowy przyrost to ponad 192% jest bardzo dobrze:)

AnnaQ, hewa81, Monia85 lubią tę wiadomość

f08af289ff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna jest ok. To już wysoka beta. Spokojnie. Teraz czekaj na usg z serduszkiem. A o pregnylu juz zapomnij.

AnnaQ, hewa81, Dotek lubią tę wiadomość

• AnnaQ Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za kciuki i wsparcie. A kiedy na usg cos widac, cokolwiek :)

Dotek lubi tę wiadomość

AnnaQ
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaQ wrote:
    Dzieki za kciuki i wsparcie. A kiedy na usg cos widac, cokolwiek :)
    A na to jeszcze poczekasz . Koło 7 tc. Wcześniej nie ma co bo tylko się można zdenerwować.

Dotek, hewa81 lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANNAQ -
    przyrost piękny :) Jest ok. Teraz spróbuj skontaktować się z jakimś dr w sprawie leków, jakie masz brać.
    Ja miałam pierwszą bete 216, a po 48h 540. Serduszko usłyszałam w 7t, ale jest możliwe nieco wcześniej - Monia chyba już słyszała pod koniec 5t. Ale tak jak pisze MONA - za szybko nie ma się co nastawiać, bo możesz jeszcze nie usłyszeć i szkoda nerwów.
    Ale fajnie, cieszę się bardzo i jeszcze raz gratuluję :) :) :) Życzę Ci spokojnych kolejnych 8 miesięcy, rośnijcie zdrowo :)

AnnaQ lubi tę wiadomość

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaQ Gratuluje:) Beta pięknie rośnie
    Dotek trzymam kciuki za wizytę:)
    dziewczynazlipca wszystkiego naj naj i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń:)
    Orbitka na pewno nie zostaniesz sama forum tętni życiem:):):)
    mikka fajnie, że zdecydowałaś się na piesia my też kiedyś dla odskoczni od problemów wzięliśmy pieska na prezent walentynkowy, minęło już 1,5 roku jak jest z nami hehe

Dotek lubi tę wiadomość

• AnnaQ Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo. Ja jeszcze nie wierze w to do końca. A czy na początku ciąży też miałyscie bóle podbrzusza?

AnnaQ
  • AnnaQ Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 wrote:
    4t+2d u mnie było widać pęcherzyk ciążowy wiec można stwierdzić czy ciąża pojedyncza, a w 5t+6d było widać zarodek z serduszkiem, ale u niektórych to może być trochę później.
    Tak jakoś dziwnie liczy się te tygodnie z tego co zdąrzyłam sie zorientować. Ja miałam ostatni okres 14 czerwca ale owulacje ok 2 lipca wiec sama nie wiem który to tydzień. Już by 5 die zaczynał?

hewa81 lubi tę wiadomość

AnnaQ
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaQ wrote:
    Dziękuję bardzo. Ja jeszcze nie wierze w to do końca. A czy na początku ciąży też miałyscie bóle podbrzusza?

Uwierz Dziewczyno :) Wyniki pokazują to wyraźnie :) A jak usłyszysz serduszko to będzie to już dla Ciebie takie bardziej namacalne, tylko troszkę cierpliwości i wiary.

Ja miałam bóle podbrzusza, wszystko się zmienia w organizmie, więc jest to możliwe. Ale jeśli Cię to niepokoi to przy okazji zgłoś to lekarzowi.

AnnaQ lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaQ wrote:
    Tak jakoś dziwnie liczy się te tygodnie z tego co zdąrzyłam sie zorientować. Ja miałam ostatni okres 14 czerwca ale owulacje ok 2 lipca wiec sama nie wiem który to tydzień. Już by 5 die zaczynał?

Liczysz od 1 dnia ostatniej miesiączki :)

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • AnnaQ Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Monia, no niby 4tydz i 6dzien. Ide dziś do dr Swatowskiego. Nie byłam nigdy ale dziewczyny w pracy w ciąży do niego latały. Coś ktoś wie o nim?

AnnaQ
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MONIA, DOTEK
    A jak Wy się Dziewczyny w ogóle czujecie?? Bo I trymestr jest ciut gorszy od II-go, jeśli chodzi o samopoczucie i dolegliwości.

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko Swatowski niezbyt miły w obyciu (nie tylko z mojego doświadczenia). Ale opinie generalnie ma dobre.
    Gratuluję!

Ja mam dziś dół mega...czyżby hormony.

AnnaQ lubi tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDZIULLA, a może to pogoda???? Takie zmiany, zawirowania też wpływają negatywnie na nasze samopoczucie :( Na mnie przynajmniej strasznie.
    Mi od czwartku pęka głowa, z przerwą w piątek :( Masakra jakaś :(

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaQ wrote:

Może boleć jak na @, może ciągnąć na dole, może być uczucie ciężkości w dole brzucha. Hormony szaleją, wszystko się rozciąga. Ale lekarzowi na wizycie warto powiedzieć o dolegliwościach:)

AnnaQ lubi tę wiadomość

f08af289ff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam kiedyś u dr Swatowskiego, faktycznie niezbyt miły a, że byłam u niego 13 to chyba zupełnie fatalnie trafiłam hehe, był chamski i mi przerywał atakując, że źle się lecze ale przecież to nie ja przepisywałam leki na recepte:/ oczywiscie na pierwszej wizycie powiedział, że po co do niego przyszłam powinnam iść na in vitro i nie tracić czasu w wieku 25 lat:/ wyszłam ze świeczkami w oczach... a pokładałam w nim nadzieje bo słysząłam dużo pozytywnych opini, ale na prowadzeniu ciąży podobno się zna:):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 14:02

AnnaQ, Monia85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fajnie, że był miły i wytłumaczył tak właśnie powinni traktować swoje pacjentki:):):)

Monia85 lubi tę wiadomość

‹‹ 355 356 357 358 359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ