LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ANNAQ -
przyrost piękny Jest ok. Teraz spróbuj skontaktować się z jakimś dr w sprawie leków, jakie masz brać.
Ja miałam pierwszą bete 216, a po 48h 540. Serduszko usłyszałam w 7t, ale jest możliwe nieco wcześniej - Monia chyba już słyszała pod koniec 5t. Ale tak jak pisze MONA - za szybko nie ma się co nastawiać, bo możesz jeszcze nie usłyszeć i szkoda nerwów.
Ale fajnie, cieszę się bardzo i jeszcze raz gratuluję Życzę Ci spokojnych kolejnych 8 miesięcy, rośnijcie zdrowoAnnaQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaQ Gratuluje:) Beta pięknie rośnie
Dotek trzymam kciuki za wizytę
dziewczynazlipca wszystkiego naj naj i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń
Orbitka na pewno nie zostaniesz sama forum tętni życiem:)
mikka fajnie, że zdecydowałaś się na piesia my też kiedyś dla odskoczni od problemów wzięliśmy pieska na prezent walentynkowy, minęło już 1,5 roku jak jest z nami hehe
Dotek lubi tę wiadomość
-
Monia85 wrote:4t+2d u mnie było widać pęcherzyk ciążowy wiec można stwierdzić czy ciąża pojedyncza, a w 5t+6d było widać zarodek z serduszkiem, ale u niektórych to może być trochę później.
hewa81 lubi tę wiadomość
AnnaQ -
AnnaQ wrote:Dziękuję bardzo. Ja jeszcze nie wierze w to do końca. A czy na początku ciąży też miałyscie bóle podbrzusza?
Uwierz Dziewczyno Wyniki pokazują to wyraźnie A jak usłyszysz serduszko to będzie to już dla Ciebie takie bardziej namacalne, tylko troszkę cierpliwości i wiary.
Ja miałam bóle podbrzusza, wszystko się zmienia w organizmie, więc jest to możliwe. Ale jeśli Cię to niepokoi to przy okazji zgłoś to lekarzowi.AnnaQ lubi tę wiadomość
-
AnnaQ wrote:Tak jakoś dziwnie liczy się te tygodnie z tego co zdąrzyłam sie zorientować. Ja miałam ostatni okres 14 czerwca ale owulacje ok 2 lipca wiec sama nie wiem który to tydzień. Już by 5 die zaczynał?
Liczysz od 1 dnia ostatniej miesiączki
-
MONIA, DOTEK
A jak Wy się Dziewczyny w ogóle czujecie?? Bo I trymestr jest ciut gorszy od II-go, jeśli chodzi o samopoczucie i dolegliwości.
-
nick nieaktualny
-
MAGDZIULLA, a może to pogoda???? Takie zmiany, zawirowania też wpływają negatywnie na nasze samopoczucie Na mnie przynajmniej strasznie.
Mi od czwartku pęka głowa, z przerwą w piątek Masakra jakaś
-
AnnaQ wrote:Dziękuję bardzo. Ja jeszcze nie wierze w to do końca. A czy na początku ciąży też miałyscie bóle podbrzusza?
Może boleć jak na @, może ciągnąć na dole, może być uczucie ciężkości w dole brzucha. Hormony szaleją, wszystko się rozciąga. Ale lekarzowi na wizycie warto powiedzieć o dolegliwościach:)AnnaQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam kiedyś u dr Swatowskiego, faktycznie niezbyt miły a, że byłam u niego 13 to chyba zupełnie fatalnie trafiłam hehe, był chamski i mi przerywał atakując, że źle się lecze ale przecież to nie ja przepisywałam leki na recepte:/ oczywiscie na pierwszej wizycie powiedział, że po co do niego przyszłam powinnam iść na in vitro i nie tracić czasu w wieku 25 lat:/ wyszłam ze świeczkami w oczach... a pokładałam w nim nadzieje bo słysząłam dużo pozytywnych opini, ale na prowadzeniu ciąży podobno się zna:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 14:02
AnnaQ, Monia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny