LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja86 wrote:Czesc dziewczyny czy ktoras moze polecic dobrego gina z Zamościa
Cześć
ja niestety nie znam żadnego lekarza w Zamościu, ale jakiś czas temu któraś z dziewczyn poruszała ten temat, może jak się cofniesz to coś znajdziesz. Albo się odezwie któraś która ma wiedzę -
nick nieaktualny
-
jesli masz problem z zajciem w ciaze to nie wiem czy znajdziesz odpowiedniego lekarza. ja byłam na początku u dr wegrzyn oze i chiała mi pomoc ale za długo to trwało i nie zleciała mi zadnyh badan na oko stwierdziła ze do ovulcji do chodzi. po czesci miała racje bo teraz tez ja mam ale ciazy brak. po kilku miesiacach udałam sie do innej pani dr i powiedziała to samo i stwierdziłą ze tu w zmc nikt mi nie pomoze.. takze wybrałam sie do lublina:)
-
nick nieaktualnyOrbitka wrote:przez to ze nasze ciązowki udały sie na fioletowa strone ta strona prawie nie zyje... takze gratuleje.
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lublin-lubelskie,10274,63.html
Zamiast płakać i mieć żałobę pisz tam.
Pomogłam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 08:18
Fiafia, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny.
Wracam do gry biopsja szpiku sie nie odbyla bo nie ma wskazan he. Konsultowali mnie,ogladali, badali, badania patrzyli i stwierdzili ze tli sie cos reumatologicznego a nic z hematologii sie nie dzieje co by moglo zagrażać zdrowiu i zyciu. Takze uffff. Dzis obchodze 3 rocznicę slubu, i mam super prezent spokojna glowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 11:50
Fiafia, Mona_M, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczynazlipca wrote:ja po dupku nie dostałam okresu i chyba muszę się zapisać do dr. Gąsiora co dalej....
coś jesienne to nasze lato w lubelskim... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczynazlipca wrote:u mnie z owulacją problem....a może w tym cyklu była? zrobię test zanim pójdę do dr
Ale z jakiegos powodu @ przyszła 14 dni po odstawieniu dupka, ale przyszła. -
duszka wrote:Hej! Bardzo proszę o poradę. Poszukuję dobrego ginekologa z Lublina lub Zamościa
Hej,
A masz coś zdiagnozowane, czy rozpoczynasz swą historię z lekarzami ?
Dr włach -(abovo) jest ok, zwłaszcza w policystycznych jajnikach
Dr Stettner (cm chodzki) - jest w porzo, ale jak masz np niepłodność idiopatyczną, czy endometrioze to juz słabiej
Dr Gąsior (abovo)
Dr Wdowiak (ovum)
Dr Mroczkowski (ovum)
Dr Szkodziak (ovum)