X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak długie masz cykle? Ile dni po owulce?
    Doczytałam, jeżeli owulacja była 20 dc to za wcześnie na cokolwiek. Zbadaj najwcześniej środa czwartek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 17:01

• lena82 Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona tak tez zrobie, ten cykl zupelnie mam zamazany przez podróż i urlop w innym klimacie i z atrakcjami. Moze i faktycznie sie pospieszyłam z tą wczorajszą Beta.

• mikka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam! Co taka cisza? Weekendujecie? Dzis rozkleilam sie na calego. W ostatnich dniach zostalam zbombardowana wiadomosciami o ciazach kolezanek, znajomych i kuzynki a dzis przyjechali znajomi i oni tez beda miec malenstwo... Poplakalam ale mam nadzieje ze nam tez sie uda.

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
    Jan Paweł II
  • mikka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Hey mnie akurat ciąże w otoczeniu nie ruszają zbytnio juz. Właśnie wyjeżdżam na zakupy. Musze samochód dodatkowo ubezpieczyć bo wyjezdzamy na wakacje niedługo ;)
    Oj tez bym z checia spakowala siebie meza corke i psa i pojechala gdzies odpoczac chocby na weekend...ale niestety sila wyzsza dom sie sam nie wykonczy w srodku...

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
    Jan Paweł II
  • mikka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciszaaaaa.... Monia, Dotek, Hewa jak tam brzusie? :-) Na jakich watkach sie udzielacie to wejde z wami pokonwersowac mimo ze (poki co) ja nie ciezarna-ale jakos tak was brakuje...

Jan Paweł II
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mikka. Na fiolecie jest też lubelski wątek. Są tam też dziewczyny, które się starają nie tylko wystarane i na pewno im nas wiecej tym lepiej;) Zapraszamy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 22:54

mikka, Kamilka lubią tę wiadomość

f08af289ff.png
  • mikka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    Hej Mikka. Na fiolecie jest też lubelski wątek. O dziwo są tam też dziewczyny, które się starają nie tylko wystarane;)
    Wlasnie podczytywalam was na belly :) ja to taki szpieg jestem :) troche glupio mi pisac na belly ale licze ze jesli Bog pozwoli to moze niedlugo bede tam mogla z wami popisac. :)

hewa81, Monia85, Dotek lubią tę wiadomość

Jan Paweł II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikka wbijaj na filolet na zasadzie wzajemności. Kto bogatemu zabroni.

• mikka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Mikka wbijaj na filolet na zasadzie wzajemności. Kto bogatemu zabroni.
    Ech...poczekam..i popisze dopiero jako "pelnoprawny" czlonek watku :)

Jan Paweł II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Pewnie nas przegonia w ramach rewanżu.
    A raz się żyje :)

hipisiątko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej DZiewcZyny. Co u Was? Ja czekam na okres ale coś go nie widać ;/. Jakie macie opinie o prof. Putowskim? Bo mi nie tylko gina trzeba ale i endo. Wiec najlepiej aby jeden lekarz byl i gin i endo.

• jatoszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja słyszałam pozytywy -kolezanka do niego chodzi :-)

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipisiątko jak dla mnie zalatuje tu czystą hipokryzją...
    Najpierw przeszkadzało Ci, jak pisałyśmy tu o sprawach ciążowych, jak się cieszyłyśmy i wymieniałyśmy doświadczeniami... Zrozumiałyśmy i przeniosłyśmy się na belly...
    Więc po jaką cholerę wchodzisz tam i czytasz o sprawach, które Cię tak denerwowały, przeszkadzały i sprawiały Ci taką przykrość?
    Jesteś masochistką?

Monia85, hipisiątko lubią tę wiadomość

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Orbitka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia85 bardzo dobrze ze wrociłas:) ja bardzo lubiałam was czytac:) u mnie w okolicy same panny ciezarne aja męzatka 3 lata i nadal nic... masakra jaks.. ale trzba umiec z tym zyc... czasami mysle ze warto moze by powiedziec komus wscibskiemu kto dopytuje sie czemu nie mamy dzieci cała prawde. ze poprostu nie moge zajsc w ciaze... to moze kazdy by trzymał jezyk zza zebami i co jakis czas nie pytał brrr.....

w4sqyx8db6pby0vm.png

• mikka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz teraz jak ktos nam mowi ze juz czas na 2 dziecko ( corka ma 5 lat) mowimy wprost ze staralismy sie o 2 dziecko ale patrzy ono na nas z Nieba. Wtedy nastepuje cisza...

Jan Paweł II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Kochana ja chodziłam do dr TW ale moja sąsiadka dzięki P ma syna po 5 latach starań. Nie wnikalam jakie miała problemy ale wiem ze była na kilku wizytach u niego i im pomógł

Oby i dla mnie byl wybawieniem .

Ja wlasnie siedze w Ludwinie z mężem i rodzicami nad zbiornikiem wodnym :-) oni łowią ryby dla relaksu a ja siedze i nie robie nic :-) chociaż nie ukrywam ze czasem też zdarza mi sie łowić haha ;)

• Fiafia Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego ma się rozlecieć forum ?
    Przecież teraz jest czas wakacyjny i dlatego mniejszy ruch, zazwyczaj tak jest.

Widzę że teorie spiskowe żyją swoim życiem :P

Monika może więcej wyrozumiałości?
    Przecież tu nikt się nie chce kłócić, ale faktycznie powiedzenie o swoich uczuciach spowodowało tutaj niezrozumienie a nie w jakimś stopniu wsparcie.

Przecież większość z nas ma już dość tego, że miesiąc w miesiąc się nie udaje, że już traci się nadzieje.

po co siać jakiś taki dziwny klimat :)

Miłego poniedziałku !

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha i znowu kółeczko.

Hipisiątko daj spokój, one i tak nie załapią o co chodzi, serio.

Monika a ty się nie denerwuj bo stres ciąży szkodzi.

Niestety potwierdza się reguła : "zapomniał wół jak cielęciem był" ;)

A swoje odrębne zdanie musimy trzymać dla siebie bo odbierane są jako atak, a prawda jest tylko jedna i leży po stronie hormonów ciążowych ;)

Fiafia, hipisiątko, Monia85 lubią tę wiadomość

• lena82 Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85
    Piszę jeszcze raz bo gdzieś zniknęły wpisy :(

A mianowicie w 27 dc zrobiłam beta hsg i wynosiła poniżej 2
    Później dałam sobie spokój z betą i zrobiłam w 30 dc sikańca i nic
    Następnie zrobiłam w 32 dc sikanca i nic. I już wieczorem pojawiła się @.
    Także w tym cyklu się nie udało zafasolkować :(
    Ale tłumacze sobie, ze to dopiero 2 cykl starań wiec na razie wrzuciłam na luz i nie zamartwiam się.

p.s. miałam napisać co u mnie na filetowej ale jakoś nie chciałam tam "wpadać" z taką wiadomością ;)

A jak u Ciebie ?? Sytuacja się uspokoiła ???
    Trzymam kciuki za Ciebie i za Wszystkie dziewczyny zafasolowane i te jeszcze przed - starające się.
    Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

• Fiafia Koleżanka

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena przykro mi, oby szybciutko się sytuacja zmieniła.

‹‹ 366 367 368 369 370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ