LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
neomi34 wrote:Ale to w Żagiel-medzie taki problem?
wolałabym w żagiel med bo wiem gdzie a abovo będę sie musiała mocno nagimnastykować jak dojechać. ale cóż termin dobry.
bo chciałabym żeby jeszcze w tym cyklu zacżąć starania i żeby obejrzała wszystkie wyniki i wogóle może cos poradziła?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
neomi34 wrote:A skąd jesteś? no mi się udało zapisać na 29 na HSG ale nie wiem co na to mój lekarz bo on w tym dniu nie przyjmuje ale z panią z sekretariatu w ogóle nie było rozmowy ( rozmawiała ze mną jakbym jej krzywdę zrobiła
Ale ty na HSG do dr Włach? to do szpitala pewnie? ale 29 maja? czy czerwca?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
neomi34 wrote:Nie ja w końcu do kogo innego na 1 dzień na Jaczewskiego. Odebrałam wyniki, możecie mi powiedzieć co o nich sądzicie?:
prolaktyna 10.84 ng/ml w 3dc
fsh 6,79 mIU/ml
lf 5,57 mIU/ml
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Neomi wyniki wyglądają na b.dobre , co do glukozy to nie znam się na tym - wyszła dużo ponad normę?
PS.Ja naprawdę zrobiłabym AMH - nie wszyscy lekarze zlecają to badanie od razu, ale myślę że po 1,5 roku starań powinnaś je zrobić bo być może tu tkwi przyczyna? -
neomi34 wrote:oj około półtora roku
a poza tym to frustrujące. a kiedy idziesz z wynikami do gina?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
dziś i wszyscy mówią, że z moimi wynikami i owulacją dawno powinnam zajść, wyniki męża super więc nie czaje czemu. Dziś mam jakiegoś doła. Dzień mamy a ja swoją muszę odwiedzać na cmentarzu, dziś miałaby dopiero 62 lata
Kamilka lubi tę wiadomość
neomi34 -
neomi34 wrote:dziś i wszyscy mówią, że z moimi wynikami i owulacją dawno powinnam zajść, wyniki męża super więc nie czaje czemu. Dziś mam jakiegoś doła. Dzień mamy a ja swoją muszę odwiedzać na cmentarzu, dziś miałaby dopiero 62 lata
to dokładnie tyle co ma moja...
proszę daj znać co ci gin powie.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
neomi34 wrote:dzięki, dam dam sama jestem ciekawa i zastanawiam się czy jeszcze jakieś badania mogłabym zrobić, które może pokazałyby co jest nie tak. A Ty do doktor idziesz też z badaniami?
moje wyniki po poronieniu oglądał już jeden lekarz.
i mówi że wszystko ok.
ale ja już miałam dwa poronienia. i nie chciałabym więcej tego przechodzić...
zobaczymy co mi powie nowa ginka04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
Majówka90 -A ta doktor jest od problemów z zajściem czy bardziej prowadząca ciąże?
Kamilka- a jakie badania miałaś robione po poronieniu?współczuje nie powiem, że wiem co to znaczy ale rozumiem jak to boli, każda strata boli okropnie. Ja dziś znowu przeżywam stratę mamy, wróciłam z cmentarza i czytam wszystkie posty o życzeniach dla mam i tych młodych i tych starszych i płakać mi się chce...neomi34 -
nick nieaktualnynaomi34 - Na pewno od prowadzenia ciąży a w kwestii problemów z zajściem to nie wiem. Ale moja znajoma, która dwa razy poroniła i w ogóle bez wspomagania nie mogła zajsc leczyła się dr Barczentewicza i teraz jest w 6 miesiącu. Ta klinika jest bodajże na Czechowskiej w Lublinie.
Ja problemów z zajściem nie miałam, udało się od razu ale niewiadomo dlaczego w 35dc samoistnie poroniłam (5tc). Na razie nie mam zleconych żadnych badań podobno "tak się zdarza". Gdybym nie zrobiła testu to nawet bym nie wiedziała bo wszystko wygladało jak miesiączka. Na
W czerwcu próbujemy ponownie, teoretycznie mamy zielone światło na sierpień ale dr powiedziała ze jak się przydarzy wcześniej to trzeba się cieszyc Więc liczę na kontrolowaną wpadkę.
naomi34 - Twoja mama na pewno jest już szczęśliwa i spogląda na Ciebie, nie chciałaby żebyś była smutna. Jeżeli potrzebujesz to popłacz, we łzach są naturalne antydepresanty i nie warto ich unikac. Przytulam mocno. -
Majówka90-Dzięki serdeczne ))no mam nadzieję, że tam jest jej dobrze. Słyszałam o tej klinice ale tam mnie jeszcze nie było:(
Na piątek mam umówione hsg, mój Pan doktor jak będę miała dobre wyniki morfologi i crp specjalnie dla mnie przyjdzie na nie bo akurat w ten dzień nie ma dyżuru więc na koniec dnia trochę mi się lepiej zrobiło. Tylko nie wiem co oprócz wyników powinnam zabrać tam na 8 na izbę przyjęć ze sobą, może któraś z Was mi pomoże?neomi34 -
neomi34 wrote:Majówka90 -A ta doktor jest od problemów z zajściem czy bardziej prowadząca ciąże?
Kamilka- a jakie badania miałaś robione po poronieniu?współczuje nie powiem, że wiem co to znaczy ale rozumiem jak to boli, każda strata boli okropnie. Ja dziś znowu przeżywam stratę mamy, wróciłam z cmentarza i czytam wszystkie posty o życzeniach dla mam i tych młodych i tych starszych i płakać mi się chce...
Jeśli chodzi o badania to dużo tego było:
Wymaz z szyjki,
Toxoplazmoza,
Cytomegalia,
Chlamydia,
Antykoagulant tocznia,
Przeciwciała antykardiolipinowe,
ANA,
Tsh,
Ft3,
Ft4,
Anty tpo,