LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, czy ktoraś z Was leczy się u prof Jakiela?starania od 2016
pcos, endo I st, lewy jajowód "upośledzony"
stymulacje 2017-2019
2019 -żpn,zabieg,
2020- 7 tydz. puste jajo płodowe...
2023- doszła adenomioza
2024- w drodze do ivf 😊
2.2024 -naturalny biochem
04.24 punkcja, stan zapalny endo
w oczekiwaniu na transfer ❄️
06.24 - transfer ❄️
8dpt beta 164
10dpt beta 413
21dpt jest fasola i serce 🥳
-
..::Butterfly::.. wrote:Ja się leczyłam u profesora Jakiela.
Czy któraś z Was, która miała problemy z płodnością miała u niego przeprowadzaną inseminację czy in vitro? Jeśli tak, to jak wyglądały logistycznie Wasze wizyty, raz w Lublinie raz z Warszawie?
Byłam do niego umówiona na wizytę, jednak zrezygnowałam, ponieważ nie wyobrażałam sobie, aby mógł do mnie podejść indywidualnie, jak przyjmuje w Lublinie tylko z doskoku. -
Dziewczyny z Lublina. Ważna informacja. Zbierane są głosy w sprawie refundacji in vitro w Lublinie. Więcej możecie się dowiedzieć ma profilu FB Ogólnopolski Strajk Kobiet Lublin.
Tam znajdziecie listę, na którą można się wpisać, zbierajcie podpisy wśród znajomych, rodziny. Co do przekazania list, proszę kontaktować się z organizatorką- możecie do niej napisać na profilu FB, który podałam wyżej. -
Ja leczę się u dr Putowskiego. Byłam dopiero na dwóch wizytach, 01.04. mam kolejną. Jak do tej pory jest ok, zobaczymy czy będą efekty...24cs
-2 cykle z CLO
-HSG
-Laparoskopia
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie..." -
Dorka1989 wrote:Witam Dziewczynki dopiero zaczynam przygodę z forum i od razu piszę do was Chodzi może ktoś do prof. Putowskiego w Lublinie? Pomógł komuś? Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny;) Czy któraś z was może powiedzieć coś na temat doktora Michała Bogusiewicza?25.11.2019 pozytywny test:)
26.11.2019 - Bhcg 87,88;)
28.11.2019 - Bhcg 295,92;)
03.12.2019 - Bhcg 2924,65;D
12.12.2019 - 💓
27.01.2020 - USG prenatalne, Orzeszek ma 7cm2mm;)
26.02.2020 - synek😊 18cm "wzrostu", waga 200g ❤️
24.04.2020- 34cm i 1kg wagi❤️
07.08.2020- Synku witamy na świecie! 3850g i 54cm🥰
24.10.2022 pozytywny test, Bhcg 66,78;)
28.10.2022 Bhcg 739,46;)
23.01.2023 17cm i 190g pięknego chłopaczka🥰
24.02.2022 27cm i 500g 🥰
-
pumka wrote:Kwiatek co u ciebie?
Pamiętasz mnie? Pisałam kiedyś pod nickiem hipisiątko.
Dziewczyny co sądzicie o dr Konradzie Futyma??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 13:57
pumka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, Pomóżcie
Czy możecie polecić mi dobrego ginekologa w Lublinie do pomocy zajścia w drugą ciążę? Chciałabym skonsultowac się z kimś jeszcze oprócz mojego gina.
Od jakiegoś czasu staramy się o dziecko. Cykle regularne 28 dni, bardzo często wyczuwana owulacja. Ostatnia owulacja była dla mnie BARDZO odczuwalna, pozytywne testy owu, były starania. Po tych straniach miałam całą burzę różnych symptomów - takie wrażenie jakby dochodziło do zapłodnienia. Przez kilka dni bolały mnie nawet piersi tak jak przy kp. 8 dni przed @ pojawiło się plamienie - takie jak implantacja. Ucieszyłam się Niestety 7 dnie przed nastąpiło bardzo silne krawienie 2-3 dni. Miesiączka to 4-5 dni.
Chciałabym się skonsultować bo pierwszy raz mnie spotkało takie coś. Mam sporo pytań o możliwą przyczynę (chociaż mam podejrzenie...) jak i o to kiedy teraz mogę liczyć na owu? Nie wiem czy teraz nastąpi normalny cykl czy coś się poprzesuwa. Mile widziana wizyta z USG. Chciałabym porozmawiać z kimś kto mi doradzi i spojrzy na to z innej strony niż mój lekarz choć do niego też musze się wybrać. Nie wiem czy to było coś a la poronienie czy może wcześniejsza miesiączka.
Będę wdzięczna za polecenia lekarzy
-
Monna wrote:Cześć dziewczyny, Pomóżcie
Czy możecie polecić mi dobrego ginekologa w Lublinie do pomocy zajścia w drugą ciążę? Chciałabym skonsultowac się z kimś jeszcze oprócz mojego gina.
Od jakiegoś czasu staramy się o dziecko. Cykle regularne 28 dni, bardzo często wyczuwana owulacja. Ostatnia owulacja była dla mnie BARDZO odczuwalna, pozytywne testy owu, były starania. Po tych straniach miałam całą burzę różnych symptomów - takie wrażenie jakby dochodziło do zapłodnienia. Przez kilka dni bolały mnie nawet piersi tak jak przy kp. 8 dni przed @ pojawiło się plamienie - takie jak implantacja. Ucieszyłam się Niestety 7 dnie przed nastąpiło bardzo silne krawienie 2-3 dni. Miesiączka to 4-5 dni.
Chciałabym się skonsultować bo pierwszy raz mnie spotkało takie coś. Mam sporo pytań o możliwą przyczynę (chociaż mam podejrzenie...) jak i o to kiedy teraz mogę liczyć na owu? Nie wiem czy teraz nastąpi normalny cykl czy coś się poprzesuwa. Mile widziana wizyta z USG. Chciałabym porozmawiać z kimś kto mi doradzi i spojrzy na to z innej strony niż mój lekarz choć do niego też musze się wybrać. Nie wiem czy to było coś a la poronienie czy może wcześniejsza miesiączka.
Będę wdzięczna za polecenia lekarzy
Polecam dwóch lekarzy: Joanna Tkaczuk- Włach- bardzo dobry specjalista, ale strasznie ciężko dostać się na wizytę. Z tego właśnie powodu po 2 latach przeniosłam się do dr Roberta Szafranka.
Przy moich problemach zlecił mi hsg i częsty monitoring cyklu. No i po ponad dwóch latach starań zaskoczyło...Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Ewelina92 wrote:Polecam dwóch lekarzy: Joanna Tkaczuk- Włach- bardzo dobry specjalista, ale strasznie ciężko dostać się na wizytę. Z tego właśnie powodu po 2 latach przeniosłam się do dr Roberta Szafranka.
Przy moich problemach zlecił mi hsg i częsty monitoring cyklu. No i po ponad dwóch latach starań zaskoczyło...