LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotek wrote:Dziewczyny, słyszałam dużo dobrego o lekarzach z jaczewskiego ale raczej nie pod kątem problemów z zajściem. Tam filozofia jest taka że nie zachęca się do stymulacji tylko do prób własnymi siłami. Na racławickich czyli u lekarzy z abovo i żagla stymulacja jest na porządku dziennym:)
Mam 26 dc pobrałam sobie wieczorem krew na hcg czekam na wyniki z labu, będą ok 21:) mam podwyższoną temp. Wczoraj to nawet 37,7 dzisiaj 37,5 rano o 6 37,0 i kłuje, pobolewa dół brzucha głównie z prawej strony. Miałam owu z prawego jajca:D
Mój powiedział, że zobaczymy co pokarze hsg jeśli wyjdzie ok to pare cykli stymulujemy, potem kilka inseminacji a jak nic to wiadomo co mnie czeka.neomi34 -
hipisiątko wrote:miałam do czynienia z dwoma lekarzami z jaczewskiego i żaden nie zaproponował mi żadnej stymulacji, tylko naturalne próby, jeden nawet rozłożył ręce i powiedział, że z takimi wynikami musi być ciąża wcześniej czy później, od tamtej pory minęło 2 lata i ciąży nie ma teraz jestem w abovo i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie ??
A u kogo byłaś?bo nie wiem czy pytałam czy nie?neomi34 -
Dotek wrote:Dziewczyny, słyszałam dużo dobrego o lekarzach z jaczewskiego ale raczej nie pod kątem problemów z zajściem. Tam filozofia jest taka że nie zachęca się do stymulacji tylko do prób własnymi siłami. Na racławickich czyli u lekarzy z abovo i żagla stymulacja jest na porządku dziennym:)
Mam 26 dc pobrałam sobie wieczorem krew na hcg czekam na wyniki z labu, będą ok 21:) mam podwyższoną temp. Wczoraj to nawet 37,7 dzisiaj 37,5 rano o 6 37,0 i kłuje, pobolewa dół brzucha głównie z prawej strony. Miałam owu z prawego jajca:D
Gratulować?neomi34, Dotek lubią tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dzięki za kciuki, wynik ujemny. Termin okresu to ok 3 czerwca, zobaczymy ale nie chcę się nakręcać bo rozczarowanie odbiera chęci do dalszych starań. Jutro mężul kupi sobie promen żeby wzmocnić armię
Kciuki za hsg. Ja miałam na raclawickich w krótkiej narkozie i to byl dobry wybór:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 21:55
Kamilka, neomi34 lubią tę wiadomość
-
Mój m. ma dobre wyniki nasienia ale ostatnio lekarz powiedział że jak może byc coś jeszcze lepsze to trzeba skorzystac. Polecił profertil (300zł) przebadane klinicznie dobre własciwosci i promen(30zł) który ma podobny skład do tego drogiego. Wybralismy tańszy i pobierze sobie.
neomi34 lubi tę wiadomość
-
Dotek wrote:Mój m. ma dobre wyniki nasienia ale ostatnio lekarz powiedział że jak może byc coś jeszcze lepsze to trzeba skorzystac. Polecił profertil (300zł) przebadane klinicznie dobre własciwosci i promen(30zł) który ma podobny skład do tego drogiego. Wybralismy tańszy i pobierze sobie.
Ja mojemu daję wit C,wit E i sulfazinę czy jakoś takneomi34 -
O rany,weszłam tutaj bo też z Lubelszczyzny jestem. Dziewczyny,mam nadzieję,że Wam wszystkim wszystko dobrze pójdzie i szybko. Naczytałam się aż mnie brzuch rozbolał,serio.....Trzymam kciuki za Was
Dotek-chyba i ja kupię mężowi ten Promen. Jak na razie każę mu brać zwykłe Centrum Men. -
Marta29 wrote:Cześć Kamilka
Jak tak dalej pójdzie to się uzależnię od tego forum Mąż zagląda mi przez ramię co chwila bo ja się szczerzę do monitoraMarta29 lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Witajcie dziewczyny żyję i mam super wieści zaczynając od początku byłam tam już przed 8 o dziwo jakoś szybko zostałam przyjęta, wywiad za wywiadem ale przed 9 byłam już przebrana, posłuchałam się Mohito dzięki i dresik, tshirt dobre rozwiązanie i od 9 do 11 poczekałam na ginekologii operacyjnej i się na oglądałam masakra. Potem o 11 przyszedł mój gin i do dzieła. Dostałam zastrzyk w pośladek i na salę. Miałam dodatkową widownię bo studenci się uczyli ale jakoś miałam takiego stresa, że mnie to nie interesowało. Nie powiem ból był na początku ale do przeżycia, a potem oczekiwanie na wynik czy kontrast pójdzie i poszedł. DROŻNE )))) najlepsza wiadomość od dawien dawna tak więc dostałam kartę informacyjną, płytkę i o 13 już byłam w pracy i powiem Wam, że jakoś bez problemu działałam, no tylko lekkie plamienie. Ale się rozpisałam
dzięki dziewczyny za wsparcie )Kamilka, macduska lubią tę wiadomość
neomi34