LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wybaczcie dziewczyny, że tak nagle zamilkłam, ale robię sobie przerwę od ovu, nawet nie ja wpisuję dane na wykresie, tylko mój mąż. Moja sytuacja nadal jest niejasna, beta rośnie ale wolno, jutro kolejne sprawdzenie, w piątek idę na konsultację do lekarza, którego poleciła mi pani doktor. Czuję się różnie, jednego dnia mnie boli, drugiego nie. Jedyne co mi pozostaje to czekać, ale z ovu się jak na razie rozstaję, pewnie wrócę jak sytuacja się wyjaśni. Trzymam mocno kciuki aby Wam się udało .
Kamilka, neomi34, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
viowieczka wrote:Wybaczcie dziewczyny, że tak nagle zamilkłam, ale robię sobie przerwę od ovu, nawet nie ja wpisuję dane na wykresie, tylko mój mąż. Moja sytuacja nadal jest niejasna, beta rośnie ale wolno, jutro kolejne sprawdzenie, w piątek idę na konsultację do lekarza, którego poleciła mi pani doktor. Czuję się różnie, jednego dnia mnie boli, drugiego nie. Jedyne co mi pozostaje to czekać, ale z ovu się jak na razie rozstaję, pewnie wrócę jak sytuacja się wyjaśni. Trzymam mocno kciuki aby Wam się udało .
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.Powodzenia.Mam nadzieję, że jeszcze do nas zajrzysz z dobrymi wiadomościami.neomi34 -
Jak wejdziesz na swój wykres to po prawej stronie masz "społeczność" i ostatnia zakładka przyjaciółki i tam jak klikniesz masz wszystkie osoby które zaprosiłaś lub które ciebie zaprosiły. I możesz mnie tam "obejrzeć"04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Ja właśnie sobie przeliczyłam że mi bromergonu nie starczy aż pani dr wróci z urlopu.... I tak myślę co tu zrobić? A jak chcesz żeby ktoś widział Twój wykres to musisz go udostępnić. Pod wykresem po lewej stronie jest taki napis udostępnij wykres i jak klikniesz to tam cię o coś jeszcze zapyta i potem inni mogą zobaczyć i komentować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 21:59
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Hej, moge polecic Wam dobrego specjalistę od poronień..jeżeli sa tu takie dziewczyny..bądź dlugo starajace się.. Pani dr. pomogła nie jednej osobie..i jestem tego przykładem..jestem po 2 poronieniach i mam synka fakt że wczesniaka..ale otrzymał 10pkt Apgar i ma juz ponad 2 m-ce
Kamilka lubi tę wiadomość