LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
karolinka85 wrote:Hej, moge polecic Wam dobrego specjalistę od poronień..jeżeli sa tu takie dziewczyny..bądź dlugo starajace się.. Pani dr. pomogła nie jednej osobie..i jestem tego przykładem..jestem po 2 poronieniach i mam synka fakt że wczesniaka..ale otrzymał 10pkt Apgar i ma juz ponad 2 m-ce04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Hwj dziewczyny. Wróciłam z wczasów i nadrobiłam już zaległości. Z ciekawości zmierzyłam tempkę dziś w 20 dc i jest niska 36,7. Pewnie cykl bezowulacyjny.
Karolinka 85 również bym chętnie dowiedziała się kto jest tym lekarzem:)
Noemu jak mija urlop? -
Hej mój pracowicie ani dnia jeszcze nie odpoczęłam i dziś już mam dość bo codziennie od rana do nocy coś i dziś organizm się zbuntował dopiero wstałam hehe Ja dziś mam 18dc i muszę jechać kupić encorton bo mi się skończył i zabieram się za sprzątanie piwnicy. Ja to odpoczywac będę dopiero od 24 sierpnia i wtedy gdzieś polecę już się też nie mogę doczekać.
A Twój urlop jak? jakie szczyty zdobyłaś?neomi34 -
neomi34 wrote:Nie bo tak mnie zagadał tamten lekarz, że zapomniałam ale w domu wygrzebałam podjęzykową i łykam tą zamiast jednej 50 biorę 2 razy po 50 mam nadzieję, że różnicy w tym nie ma czy językowa czy ta druga.
robił usg? widać coś już?
i wogóle u kogo byłaś?
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Chwilowo wróciłam, happy endu niestety nie będzie, czekam aż beta spadnie i się oczyszczę. Potem 2 miesiące bez starań. Dzięki za wsparcie dziewczyny, trzymam mocno kciuki za Was. Będę zaglądać co u Was słuchać, ale rzadziej. Potrzebuję teraz spokoju, jak to stwierdziła pani doktor, a taki odwyk od ovu dobrze mi robi z tego co zauważyłam.
Kamilka lubi tę wiadomość
-
viowieczka wrote:Chwilowo wróciłam, happy endu niestety nie będzie, czekam aż beta spadnie i się oczyszczę. Potem 2 miesiące bez starań. Dzięki za wsparcie dziewczyny, trzymam mocno kciuki za Was. Będę zaglądać co u Was słuchać, ale rzadziej. Potrzebuję teraz spokoju, jak to stwierdziła pani doktor, a taki odwyk od ovu dobrze mi robi z tego co zauważyłam.
Okropne że musisz to przechodzić.
Odpocznij i wróć.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
viowieczka wrote:Chwilowo wróciłam, happy endu niestety nie będzie, czekam aż beta spadnie i się oczyszczę. Potem 2 miesiące bez starań. Dzięki za wsparcie dziewczyny, trzymam mocno kciuki za Was. Będę zaglądać co u Was słuchać, ale rzadziej. Potrzebuję teraz spokoju, jak to stwierdziła pani doktor, a taki odwyk od ovu dobrze mi robi z tego co zauważyłam.
Ja też współczuje to okropne, trzymam kciuki za to, żeby szybko Ci się udało i do nas wróciła.neomi34 -
Kamilka wrote:a co Ci wogóle powioedział?
robił usg? widać coś już?
i wogóle u kogo byłaś?
Potwierdził schemat działania. Póki co jest 18 dc więc teraz trzeba czekać i zobaczyć co się zadzieje. Ja byłam u Stettnera.Powiedział, że jak do końca roku się nie uda to invitro.Kamilka lubi tę wiadomość
neomi34 -
neomi34 wrote:Potwierdził schemat działania. Póki co jest 18 dc więc teraz trzeba czekać i zobaczyć co się zadzieje. Ja byłam u Stettnera.Powiedział, że jak do końca roku się nie uda to invitro.
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Przepraszam dziewczyny ze dopiero teraz ale a to lekarz a to synek maruda..
Ja chodzilam do prof.Leszczynskiej pracuje na Jaczewskiego a przyjmuje na Chodzki wizyta 150zl.. Ciesze sie ze do niej trafilam..bo poprzednia pani Kaczmarczyk niby specjalista nieplodnosci a 2ciaze u niej stracilam
Profesorka bierze do siebie na oddzial i robi potrzebne badania..tskim sposobem zaoszczedzilam 1tys..
W razie jakich kolwiek pytan piszcie chetnie pomoge..bo wiem co czujecie..Kamilka, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Kamilka wrote:I co ty na to?
Jestem już na to przygotowana bo taki sam plan ma Pani doktor, wiesz ja już się psychicznie na to przygotowałam co mam poradzić chce mieć dzidziusia a jakim sposobem jestem w stanie się pogodzić nawet z adopcją.Kamilka lubi tę wiadomość
neomi34 -
karolinka85 wrote:Przepraszam dziewczyny ze dopiero teraz ale a to lekarz a to synek maruda..
Ja chodzilam do prof.Leszczynskiej pracuje na Jaczewskiego a przyjmuje na Chodzki wizyta 150zl.. Ciesze sie ze do niej trafilam..bo poprzednia pani Kaczmarczyk niby specjalista nieplodnosci a 2ciaze u niej stracilam
Profesorka bierze do siebie na oddzial i robi potrzebne badania..tskim sposobem zaoszczedzilam 1tys..
W razie jakich kolwiek pytan piszcie chetnie pomoge..bo wiem co czujecie..
Chodziłaś do Provivo?
o to tak jak ja 2 lata i tyle pieniędzy tam straciłam że szokneomi34 -
neomi34 wrote:Chodziłaś do Provivo?
o to tak jak ja 2 lata i tyle pieniędzy tam straciłam że szok -
Karolinko dzięki za info. Pewnie się wybiorę do tej pani prof bo narazie na warszawę mnie nie stać, a o niej już czytałam opinie że jest dobra od poronień.
Noemi ja to tak rekreacyjnie morskie oko, kasprowy wierch i aquapark w zakopcu no i terma bania w białce żeby się zrelaksować urlop to czy wyjazdowy, czy w domu jest fajny. Można się oderwać od pracy nabrać sił na dalszą walkę o dzidzie.karolinka85 lubi tę wiadomość