LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarleni to kompleksowo:)
Neomi dr Stettner mówisz, że jest ok? A to Ty pisałaś kiedyś o dr Wiktor?
Ja w Luxmedzie byłam u Tomaszewskiego, absolutnie nie polecam, Wesołowskiej tylko raz, ale chyba nie bardzo nadaje się do ciąż itp, no i Swatowski do którego mam mieszane uczucia.
Teraz będę chciała gdzieś się zapisać właśnie w Luxmedzie, bo mam za darmo, a liczę kasę teraz mocno.
Wiecie jakie cuda się u mnie dzieją - pojawił mi się wczoraj w 13dc śluz plodny, kiedy zawsze mam ok 18-21dc! -
neomi34 wrote:A u kogo do tej pory byłaś?
Przez 2 lata zaliczyłam 3 lekarzy...niestety dalej jestem w tym samym miejscu co byłam, tyle, że z chudszym portfelem...;/
Dr Tkaczuk - Włach to moja ostatnia próba przed InVitro... -
Marleni wrote:Ha ha no sama nie nadążam
Do Włach idę na wizytę gin do żagielka, a na usg do luxmedu i tu i tu na abonament
Pani z PZU zapisała mnie na 3 usg do tego samego pana i na ul. Zwycieską, abym miała bliżej z domu. Wczoraj prawie z krzesła nie spadłam jak do mnie zadzwoniła z tą informacją ha ha, no cóż warto się tak zaskakiwać
A do kogo do luxmedu?neomi34 -
migot_ka wrote:Przez 2 lata zaliczyłam 3 lekarzy...niestety dalej jestem w tym samym miejscu co byłam, tyle, że z chudszym portfelem...;/
Dr Tkaczuk - Włach to moja ostatnia próba przed InVitro...
A kogo zaliczyliście? :)bo nie wiem czy pytałam.neomi34 -
Magdziulla wrote:Marleni to kompleksowo:)
Neomi dr Stettner mówisz, że jest ok? A to Ty pisałaś kiedyś o dr Wiktor?
Ja w Luxmedzie byłam u Tomaszewskiego, absolutnie nie polecam, Wesołowskiej tylko raz, ale chyba nie bardzo nadaje się do ciąż itp, no i Swatowski do którego mam mieszane uczucia.
Teraz będę chciała gdzieś się zapisać właśnie w Luxmedzie, bo mam za darmo, a liczę kasę teraz mocno.
Wiecie jakie cuda się u mnie dzieją - pojawił mi się wczoraj w 13dc śluz plodny, kiedy zawsze mam ok 18-21dc!
Tak bardzo fajny, polecam i to bardzo ja do niego chodzę i jestem bardzo zadowolona.
neomi34 -
nick nieaktualny
-
Marleni wrote:Migot_ka - mamy zsynchronizowany cykl
-
Jak będę na wizycie, to akurat wypada mi 13dc - więc myślę, że zrobi mi USG od razu...nie wiem...pierwszy raz do niej idę...nie wiem czego się spodziewać...
-
nick nieaktualnyDotek wrote:Magdziula to jak u mnie w tamtym msc w 9dc sie pojawił poślizg a zwykle miałam w 15-17. Czasami tak cykle wariują i niewiadomo o co kaman.
MonaM do Tomaszewskiego chodziłam dłuższy czas, ale jeszcze przed staraniami, generalnie jest bardzo jakby to ująć komfortowy, kiedy chodzi o zwykle badanie, delikatnie miło, ale jak tylko zaczynają się komplikacje to jest do niczego, a bliska mi osoba o mało nie straciła przez niego dziecka, bo długi czas nie zauważył sskracającej się szyjki, która było widać jak wół i to jest jedyny przypadek. Babki za Nim szaleją, bo przystojny:)
To teraz będę się wahala czy Stettner czy Wiktor:) -
nick nieaktualnyDotek wrote:Madziula mialam bo w 21 dc dostalam okres.
Test owu dziś zrobiłam i dalej krecha testowa słabsza od kontrolnej, sporo słabsza. A śluz wczoraj był baaaardzo rozciągliwy. -
nick nieaktualny