LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej. Nie odzywałam się bo urlop
Ale już jestem. I cieszę się że mogę normalnie z Wami pogadać. Bo z telefonu to nie to samo.....
Dziękuję że Pytałyście jak czuję się. Raczej dobrze ale dalej objawów brak oprócz głodu
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Cześć dziewczyny. Kamilko trzymam kciuki za Twoją wizytę 31 sierpnia:)
A teraz moja relacja. Byliśmy umówieni na 17 z zastrzeżeniem żeby pojawić się wcześniej bo może coś się zwolni. Przyszliśmy o 16 do poczekalni i zastaliśmy tłum ludzi. Po długim oczekiwaniu weszliśmy do gabinetu o ok. 18. Pani prof. pozwoliła nam wejść razem i zmierzyła mnie wzrokiem. Od razu robi wrażenie konkretnej babki znającej się na swojej robocie. Przy okazji da się zauważyć, że jest to osoba bardzo bezpośrednia ale i sympatyczna. Przede wszystkim muszę troche schudnąć bo to może być mój główny problem z utrzymaniem ciąży, poza tym po obejrzeniu wyników prof. stwierdziła że nie podobają jej się moje cukry i to że pomimo małych ilości zjadanych pokarmów mam problem z chudnięciem. Dostałam namiary do innej jeszcze Pani prof. żeby ustalić czy nie mam zespołu metabolicznego i nie powinnam brać metforminy (chyba tak to sie nazywa?). Poza tym dostałam nr na komórkę i jak będę gotowa to mam dzwonić. -
Dziewczyny, czy dr Tkaczuk-Włach to ginekolog-endokrynolog, czy sama gin.?
-
Dzięki za odpowiedź
-
Dziewczyny, chcialabym Wam bardzo podziekowac za polecenie lakarzy. Bylam zapisana do Szkodziaka ale odwolal w przeddzien a ja w Polsce tylko na tydzien, wiec znalazlam wolne miejsce u Stettnera.
Byl super, rzeczowy, badania mi zlecil i od razu zapisal na HSG bo ja po poprzednich laparoskopiach wiec stwierdzil, ze pewnie jajowody mam niedrozne i nie ma na co czekac.
Tylko oniemialam jaki on mlody!
Hipisiatko - trzymam kciuki za jutroMarleni, hipisiątko, Mona_M lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:powiem Wam dziewczyny, że boję się tej jutrzejszej wizyty strasznie...
Nie stresuj sie prosze bo nie warto, jak mialam torbiel usuwana kilka lat temu to az sie trzeslam ze strachu jak mnie usypiali, nic mnie po nie bolalo jak sie zbudzilam i sie okazalo, ze torbiel cialka zoltego a nie endometrialna jaka podejrzewano. Trzeba tylko duzo chodzic od razu po laparoskopii bo inneczej gazu sie trzeba szyko pozbyc.
Podobno tez lepiej jak operacja planowana a nie jak Ci peknie albo zkreci jajowod.hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Hipisiątko czemu się boisz?
Marleni moja tempka to tak od jakiegoś czasu...wiem, że coś się dzieje, z niecierpliwością czekam na wyniki cytologii...hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Idziesz do dr Włach? Czemu była nie miła?
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Ja po wizycie...
Wyniki męża to jest problem zle parametry,ma brac proxeed i zrobic usg i po 3 miesiacach kontrolne badanie nasienia i do niego z wynikami.
A moich badan nie sprawdzal,zbadal mnie na fotelu ( przy moim bolu w kregoslupie to myslalam ze zejde z nogami do gory) i powiedzial ze z moje strony ok?!! Az mnie zatkalo,bo budowa anatomiczna nie swiadczy jeszcze o braku problemu. Nie pokazalam mu badan,ale do jasnej ciasnej nawet nie wiedzac ze je mam,to powinien cos zlecic.Widac ze byl zmeczony i poddenerwowany,to po co tyle pacjentek przyjmować....
Jakaś jestem zdegustowana (znów) jestem po wizycie:(
a u kogo dzisiaj byłaś? bo już się pogubiłam