Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek, ładny bladzioch Wpisujemy dzidzia, czy chcesz robić więcej testów/betę/coś?
Wyście się wszystkie zmówiły sikać na tak samo wyglądające testy?
Sypie nam Śnieżynkami lepiej, niż w styczniu
Malinkowe oczekiwanie, polkosia, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mandi :) wrote:U mnie negatyw! Koniec starań u mnie poddaje się jak będzie miało się udać to na pewno bez mojego obserwowania się uda.
Powodzenia wszystkim życzę :-*Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyMandi ale ogladalam wykresy kobiet i na niektorych zielona krop jest dopiero okolo 16-17 dpo Twoj wykres nie wyglada jak na @... może przyjść, ale nie poddawaj się:* zawsze będę pamiętała przykład polkosi... byla tu tez kiedys taka karolina, jej tez po latach się udało, cieszylabym sie jeszcze gdyby vanessa zakropkowała... to taka fajna pomocna dziewczyna
Mandi :), polkosia lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Zrobię jeszcze jutro test z porannego moczu i w poniedziałek na betę
Nie chce zapeszac
Boje się ze to jakiś blef, zrobiłam drugi i to samo.
Ee tam, tez siknelam na taki 3 dni przed @, był mega bladzioch, a potem Zuzia;)
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:Dziewczyny a jaka tempka powinna być w ciąży? bo mi cały czas rośnie i np tydzień temu w poniedziałek rano miałam rano miałam 37 a dzis juz 37,7. Powinna tak rosnąć w ciąży?
Ja np. jak się budzę około 6rano mam tempkę w przedziale 36,55 - 36,75. A w ciągu dnia 36,9 - 37,2. Piersi mnie też w ogóle nie bolą. A podbrzusze, a i owszem. Dziś cały czas zawroty głowy.