Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/300d263a9dce.jpg
Na żywo widać trochę lepiej Cała się trzęsę a tu imprezę urodzinową trzeba przygotowaćmonika_89, anucha, Mandi :), kwiatuszek789, julita, agania, werni, Fatim, Bąbelek, Katarzyna87, Molcia, Maczek, mana, Gosiacu, Lena87, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem co mam myśleć... zrobiłam dziś kolejny test, inny niż poprzednio i... wyszedł negatywny nie wiem co mam myśleć, jeden z testów oszukuje, tylko który? Lecę kupić jeszcze ze dwa i zaraz zrobię. A jutro na betę, bo oszaleję. Zestresowałam się na maxa.....
-
Mała Mi, ja tam widzę wyraźną kreskę, gratulacje
Malinowe Oczekiwanie, może któryś jest mniej czuły? W takim wczesnym etapie nie sikaj z nie porannego moczu, bo nic nie wyjdzie i będziesz się denerwować Wytrzymaj do jutra!mała.mi lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyA ja dalej czekam na owulacje, pewnie na złość wystąpi gdy po nocce temperatury nie zmierzę, testy owulacyjne calkowicie negatywne nawet nie ma bladej kreski ze cos sie bedzie działo a podbrzusze skurcza sie i rozkurcza:)
Gratulacje nowym zafasolkowanym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 13:11
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Jak nie możesz mierzyć temp to może po prostu kochaj się dla przyjemności. Organizm sam podpowiada kiedy są dni płodne. To wtedy kiedy Twoje libido osiąga szczyt. Poza tym nie bez powodu zwykle zachodzą te, które odpuscily. Im bardziej się stresujesz, że nie utrafisz w dni płodne tym bardziej zmniejszasz swoje szanse. Tylko niepotrzebnie się zblokujesz.
Teraz staram się jak widać, ale dlatego że chcę trochę poznać moje ciało. Jestem po tebletkach antykoncepcyjnych, nigdy nie sprawdzałam kiedy mam owulacje i wiem ze teraz jest na to czas. W następnym miesiącu nie będę mierzyła w ogóle temperatury
Niestety nawet po piciu lnu nie mam odpowiedniego śluzu jest ciężko wykrywalny:( macie inne sposoby? -
Agnesia wrote:Teraz staram się jak widać, ale dlatego że chcę trochę poznać moje ciało. Jestem po tebletkach antykoncepcyjnych, nigdy nie sprawdzałam kiedy mam owulacje i wiem ze teraz jest na to czas. W następnym miesiącu nie będę mierzyła w ogóle temperatury
Niestety nawet po piciu lnu nie mam odpowiedniego śluzu jest ciężko wykrywalny:( macie inne sposoby? -
U mnie nieśmiałe 2 kreski, później wrzucę testa Zuzzi nie wrzucaj mi póki co bobasa, chcę zrobić 2x betę czy normalnie rośnie
Mordeczka, odrobinacheci, Bąbelek, Maczek, Fatim, polkosia, mała.mi, julita, Mirabelka30, Emma80, monika_89 lubią tę wiadomość