Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam dwa kolejne testy. 1 płytkowy i 1 strumieniowy. Obydwa negatywne... Mega dół... wolałabym nie widzieć w piątek tych dwóch kresek. Nie idę na bete. Nigdy więcej nie zrobię żadnego testu. Nigdy.
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Zrobiłam dwa kolejne testy. 1 płytkowy i 1 strumieniowy. Obydwa negatywne... Mega dół... wolałabym nie widzieć w piątek tych dwóch kresek. Nie idę na bete. Nigdy więcej nie zrobię żadnego testu. Nigdy.
Kochana strasznie ale to strasznie mi przykro, mysle ze nie ma slow ktore moglyby zalagodzic twoj bol. Dlatego poprostu sciskam cie mocno i jestem myslami przy tobie. -
nick nieaktualnyMalinkowe oczekiwanie wrote:Zrobiłam dwa kolejne testy. 1 płytkowy i 1 strumieniowy. Obydwa negatywne... Mega dół... wolałabym nie widzieć w piątek tych dwóch kresek. Nie idę na bete. Nigdy więcej nie zrobię żadnego testu. Nigdy.
Widziałam ze tu jeszcze ktoś robił taki sam test , to dla pewności niech powtórzy innym. -
Raczej tylko beta daje 100% pewności chociaż i tak czasem nie jest miarodajna przy ciąży biochemicznej ale dziewczęta nie dajcie sie zwariować,tylko spokój może Was uratować i pozytywne myślenie
polkosia lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Styczniowanadzieja gratuluję . Ja co prawda chwilowo mam przerwe w staraniach ale przytulanko przed skokiem było pare razy więc może mimo wszystko się uda... Ale nie będę testowala tylko poczekam grzecznie na @. Jak nie będzie jej do 22 lutego to wtedy sobie mogę zrobić nadzieje i testować. Takie moje postanowienie . Za bardzo się nakrecam inaczej..
Helen lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Co ja wejde na ten wątek to nowy bobasek wklejony do listy gratulacje oby ten miesiąc był jak najbardziej płodny i pobił rekord
agania lubi tę wiadomość