Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:U mnie nieśmiałe 2 kreski, później wrzucę testa Zuzzi nie wrzucaj mi póki co bobasa, chcę zrobić 2x betę czy normalnie rośnie
Super! Gratuluję
Ja też wolę poczekać jeszcze z bobaskiem, chociaż nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zaznaczyć zielonej kropy
W czwartek, czyli w dzień spodziewanej @ idę na betę i jak będzie ok to wtedy poproszę bobaskaMaczek lubi tę wiadomość
-
mała.mi wrote:Super! Gratuluję
Ja też wolę poczekać jeszcze z bobaskiem, chociaż nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zaznaczyć zielonej kropy
W czwartek, czyli w dzień spodziewanej @ idę na betę i jak będzie ok to wtedy poproszę bobaska
U mnie dzień @ był wczoraj, ale jednak chcę mieć 100% pewność, może to przez to poronienie w październiku.polkosia, mała.mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, staram się czytać Was na bieżąco. Gratuluje wszystkim, które w lutym ujrzały 2 kreseczki i troszkę zazdroszczę, bo je też chce...
Taka pozytywna energia człowieka przepełnia po przeczytaniu kilku wpisów, że nawet ja mam nadzieje że może i mi się uda, choć ten cykl jakoś tak mi się"rozjeżdża".
Trzymam kciuki za kolejne dzidziusie, żeby było ich jak najwięcej.
Aganeska lubi tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Dziewczyny nie wiem co mam myśleć... zrobiłam dziś kolejny test, inny niż poprzednio i... wyszedł negatywny nie wiem co mam myśleć, jeden z testów oszukuje, tylko który? Lecę kupić jeszcze ze dwa i zaraz zrobię. A jutro na betę, bo oszaleję. Zestresowałam się na maxa.....
Miałam tak samo. A plytkowy Ci wyszedł negatywny? Bo ja robiłam strumieniowe i wyszły pozytywne, potem plytkowy i wyszedł negatyw a potem znów strumieniowy i wyszła mocna druga krecha. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:Luty to po prostu czas dla nas starych staraczek :*
pamiętam te napięcia w maju i w kolejnych miesiącach
Zajsonku maj hehe
stare dobre czasy! pamiętam że wątek nazywał się "majowe fasolki, majowe groszki, majowe testerki", bardzo pozytywnie wspominam ten miesiąc, to były moje początki starań a wątek był dla mnie kopalnią wiedzy i doskonale pamiętam ciebie z maja, ja też równo się spinałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 17:34
Zajsonek lubi tę wiadomość