Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
Jak sie przyjemnie czyta, ile nowych bobasow w drodze:-)
Ja wpisana jestem na 9.02 nie wytrzymałam i testowałam już 3razy ostatni raz wczoraj rano. Ja z tych co testują nawet 6dni przed@ bo nie wytrzymuje. Teraz już tylko czekam na @.
Gratulacje dla wszystkich z II kreskamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 16:36
-
nick nieaktualny
-
Wpadłam pogratulować dziewczyny a tak Was podczytuje, ale nie chce się dołować i dlatego rzadko się odzywam.
Dzisiaj miałam sen z Waszym udziałem, byłyśmy w szpitalu i tam prowadziłyśmy ciekawe rozmowy na temat ciąży, dzieci i ogólnie życia
Polkosia leżałaś na wielkim stole i gadałaś przez telefon, a my leżałyśmy na łóżkach i coś krzyczałyśmy do telefonu. Niby byłyśmy tam z powodu jakiś komplikacji.
Takie bzdety mi się śnią, ale pewnie to jest spowodowane emocjami, po tej okropnej wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 21:59
polkosia lubi tę wiadomość
-
KASIKK wrote:nooo ale jak narazie tylko to a tak to bezobjawowo...a co sadzicie o tych piersiach zawsze sa wrażliwe juz na termin spodziewanej @ w razie ewentualnej ciąży??czy to nie jest reguła..
StyczniowaNdzieja a ty masz jakies inne objawy??
Wrażliwe piersi nie są pewnym objawem ciąży, bo są również objawem zbliżającej się @.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Luty mial byc dla mnie szczesliwy i wyszlo jak zawsze tylko jeszcze doszlo ze cykl byl bardzo dlugi. w tym cyklu raczej bd robila testy owu. Oby ten miesiac byl dla was bardziej szczesliwy niz dla mnie trzymam kciuki, a zafasolowanym gratulacje i zycze spokojnej ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 22:55
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
A której z zafasolkowanych doskwiera ból piersi?? Ja od początku starań nie miałam w ogóle a od ostatniego dnia cyklu cały czas mnie bolą co prawda nie jest to ból długotrwały ale codziennie się powtarza..Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
malgo86 wrote:Wpadłam pogratulować dziewczyny a tak Was podczytuje, ale nie chce się dołować i dlatego rzadko się odzywam.
Dzisiaj miałam sen z Waszym udziałem, byłyśmy w szpitalu i tam prowadziłyśmy ciekawe rozmowy na temat ciąży, dzieci i ogólnie życia
Polkosia leżałaś na wielkim stole i gadałaś przez telefon, a my leżałyśmy na łóżkach i coś krzyczałyśmy do telefonu. Niby byłyśmy tam z powodu jakiś komplikacji.
Takie bzdety mi się śnią, ale pewnie to jest spowodowane emocjami, po tej okropnej wizycie.
Hahaha A to ciekaweKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczynki mnie wczoraj nawiedzila @, przeczuwalam ja juz jakis czas i mam , mega szybko bo cykl 25 dni ;/ nigdy tak nie mialamm, nastepne testowanko w marcu wiec żegnam się z wami lutowe śnieżynkiAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
popsuje Wam troche statystyki, zuzzi wpisz mi @... nowy cykl = nowe nadzieje;) wiadomo smutno sie zrobilo ale dzialam dalej, rozpoczelam dopiero moj 4 cykl starań...
trzymam kciuki za kolejne fasolki! i gratuluje juz zafasolkowanym!!!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Cześć kobietki Ja mam termin @ na 12.08, ale że dzisiaj mam urodziny (29!) to postanowiłam zatestować. Zrobiłam 2 testy (jeden z allegro, drugi facelle z rossmana) i na obu jest cień cienia Na tym z allegro ledwo widoczy ale ten z rossmana pokazuje bladziutką różową kreseczkę
Jak mi się uda to wrzucę zaraz zdjęcie. Cieszę się bardzo ale też jestem pełna obaw...anucha, Agnesia lubią tę wiadomość
-
mala.mi koniecznie wkeej zdjecie .
Ale juz po cichutku Ci gratuluje
Lepszego prezentu urodzinowego nie mozna sobie wymarzyc .
Wszystkiego NajlepszegoEmilia77, mała.mi lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015