Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
Jak sie przyjemnie czyta, ile nowych bobasow w drodze:-)
Ja wpisana jestem na 9.02 nie wytrzymałam i testowałam już 3razy ostatni raz wczoraj rano. Ja z tych co testują nawet 6dni przed@ bo nie wytrzymuje. Teraz już tylko czekam na @.
Gratulacje dla wszystkich z II kreskamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 16:36
-
nick nieaktualny
-
Wpadłam pogratulować dziewczyny
a tak Was podczytuje, ale nie chce się dołować i dlatego rzadko się odzywam.
Dzisiaj miałam sen z Waszym udziałem, byłyśmy w szpitalu i tam prowadziłyśmy ciekawe rozmowy na temat ciąży, dzieci i ogólnie życia
Polkosia leżałaś na wielkim stole i gadałaś przez telefon, a my leżałyśmy na łóżkach i coś krzyczałyśmy do telefonu. Niby byłyśmy tam z powodu jakiś komplikacji.
Takie bzdety mi się śnią, ale pewnie to jest spowodowane emocjami, po tej okropnej wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 21:59
polkosia lubi tę wiadomość
-
KASIKK wrote:nooo ale jak narazie tylko to a tak to bezobjawowo...a co sadzicie o tych piersiach zawsze sa wrażliwe juz na termin spodziewanej @ w razie ewentualnej ciąży??czy to nie jest reguła..
StyczniowaNdzieja a ty masz jakies inne objawy??
Wrażliwe piersi nie są pewnym objawem ciąży, bo są również objawem zbliżającej się @.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Luty mial byc dla mnie szczesliwy i wyszlo jak zawsze tylko jeszcze doszlo ze cykl byl bardzo dlugi. w tym cyklu raczej bd robila testy owu. Oby ten miesiac byl dla was bardziej szczesliwy niz dla mnie trzymam kciuki, a zafasolowanym gratulacje i zycze spokojnej ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 22:55
To nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
A której z zafasolkowanych doskwiera ból piersi?? Ja od początku starań nie miałam w ogóle a od ostatniego dnia cyklu cały czas mnie bolą co prawda nie jest to ból długotrwały ale codziennie się powtarza..Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
malgo86 wrote:Wpadłam pogratulować dziewczyny
a tak Was podczytuje, ale nie chce się dołować i dlatego rzadko się odzywam.
Dzisiaj miałam sen z Waszym udziałem, byłyśmy w szpitalu i tam prowadziłyśmy ciekawe rozmowy na temat ciąży, dzieci i ogólnie życia
Polkosia leżałaś na wielkim stole i gadałaś przez telefon, a my leżałyśmy na łóżkach i coś krzyczałyśmy do telefonu. Niby byłyśmy tam z powodu jakiś komplikacji.
Takie bzdety mi się śnią, ale pewnie to jest spowodowane emocjami, po tej okropnej wizycie.
HahahaA to ciekawe
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczynki mnie wczoraj nawiedzila @, przeczuwalam ja juz jakis czas i mam , mega szybko bo cykl 25 dni ;/ nigdy tak nie mialamm, nastepne testowanko w marcu wiec żegnam się z wami lutowe śnieżynkiAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
popsuje Wam troche statystyki, zuzzi wpisz mi @... nowy cykl = nowe nadzieje;) wiadomo smutno sie zrobilo ale dzialam dalej, rozpoczelam dopiero moj 4 cykl starań...
trzymam kciuki za kolejne fasolki! i gratuluje juz zafasolkowanym!!!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Cześć kobietki
Ja mam termin @ na 12.08, ale że dzisiaj mam urodziny (29!) to postanowiłam zatestować. Zrobiłam 2 testy (jeden z allegro, drugi facelle z rossmana) i na obu jest cień cienia
Na tym z allegro ledwo widoczy ale ten z rossmana pokazuje bladziutką różową kreseczkę
Jak mi się uda to wrzucę zaraz zdjęcie. Cieszę się bardzo ale też jestem pełna obaw...anucha, Agnesia lubią tę wiadomość
-
mala.mi koniecznie wkeej zdjecie .
Ale juz po cichutku Ci gratuluje
Lepszego prezentu urodzinowego nie mozna sobie wymarzyc .
Wszystkiego NajlepszegoEmilia77, mała.mi lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015