Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Za wcześnie Mój pierwszy test był negatywny. Dzień później taki cień cienia, że przez pół godziny zastanawiałam się czy w ogóle robić hałas i mowić mężowi Raz już miałam bladziocha - zmyłkę.
Nie będę linczować, bo wiem jak ciężko wytrzymać
Miu, powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 06:50
sylwiaśta159, agania lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po wczorajszych testach zwątpiłam. Poszłam dziś na betę dla pewności. Jeśli nie jestem w ciąży to trudno... uda się następnym razem, albo kiedyś, ale się uda wierzę w to. Tyle tylko, że mój wykres i samopoczucie jest co najmniej dziwne. Niecodzienne. Błagam tylko o to żeby to nie była biochemiczna ciąża... ,nie znowu, nie teraz kiedy się podniosłam i postanowiliśmy znowu walczyć. Przepraszam, że tu wśród groszkowej radości się uzewnętrzniam ale muszę to z siebie wyrzucić. Nie chcę płakać mężowi, on to wszystko też bardzo mocno przeżywa.
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Po wczorajszych testach zwątpiłam. Poszłam dziś na betę dla pewności. Jeśli nie jestem w ciąży to trudno... uda się następnym razem, albo kiedyś, ale się uda wierzę w to. Tyle tylko, że mój wykres i samopoczucie jest co najmniej dziwne. Niecodzienne. Błagam tylko o to żeby to nie była biochemiczna ciąża... ,nie znowu, nie teraz kiedy się podniosłam i postanowiliśmy znowu walczyć. Przepraszam, że tu wśród groszkowej radości się uzewnętrzniam ale muszę to z siebie wyrzucić. Nie chcę płakać mężowi, on to wszystko też bardzo mocno przeżywa.
bądź silna i przyjmij co ci los przyniesie, skoro postanowiliście walczyć to walczcie nie poddawajcie się w połowie walki
tulę -
Ja tylko tak chciałąm bardzo serdecznie Was przywitac, to mój pierwszy dzien i pierwszy raz na jakimkolwiek forum...troche sie denerwuje, ale bardzo chce by Każda z Was wiedziała , ze bardzo dziekuje za dzielenie sie uwagami, spostrzeżeniami...i szczęsciem:)
polkosia, Aganeska lubią tę wiadomość
z wiarą,nadzieją,miłością...